prema ovome, posusje, zeljo i sloboda ce zavrsiti ispred nas na tabeli, uz objektivno kvalitetniji zrinjski, vicinu masinu i prvake svemira, znaci mozemo ocekivati 8-9 mjesto
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 05 jul 2022, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Svi se vi nama bavite, a svi ste u većem khurcu od nas
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zeljo hoce sigurno za nas i Posusje je upitno jos.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:46prema ovome, posusje, zeljo i sloboda ce zavrsiti ispred nas na tabeli
-
- Kontakt:
Polako momak nisi kup osvojio kao mi se još uigravamo pokušavamo neke promijene pozicija.. Samo da Lutvo onjuši igrače
Ove sezone mrtva utrka za titulu izmedju Sarajeva i Veleza.....
🔴⚫️
E čuj mi šampioni priprema, zar vi niste dobili sve prijateljske, evo i danas na Zlatiboru? Prošle pripreme ste nabijali po devet razlike nekakve Azote iz Vitkovića i slične njima, a čitavu sezonu u ligi niste pobjedili na gostovanju...
Mi imamo poraz, remi i pobjedu na pripremama i samo klaun bez grama mozga, kakav i jesi, može za takvu ekipu reći da je šampion priprema, al' ne sekiraj se, nije da nismo navikli od tebe, Mambe, Meraka, Saurmana i sličnih vam genijalaca

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ima li gdje kakva izjava Amawa.VOLIMFUDBAL50 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:48Polako momak nisi kup osvojio kao mi se još uigravamo pokušavamo neke promijene pozicija.. Samo da Lutvo onjuši igrače

- Meraak1921
- Kontakt:
Znam da ti ljepsa polovina voli doggy ne moras spominjati na forumuFuraMe je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:16Svoj ti pos'o da se ne ugasite treba učlanit cuku da nam skretničar opstaneMeraak1921 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 19:13Kolko su ulozili pitice, na kraju ce im komadic jufke ostat
Meni je jako kako vecina trenera nasih klubova govori o pripremama u smislu fizicke pripreme i kondicionih treninga, a liga zavrsila 29.05. Skoro svi imali pauzu 15-20 dana i fol im opet trebaju kondicione pripreme pa im sad kao teske noge, osjeti se umor od treninga bla bla. Pa majku vam yebem kako vi zivite i sta vi jedete kad imate pauzu, ne treba vam nikom dati vise od 1200 marki.
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma kolk'o para tolko muzike vazda u zivotu bilo, al za vas to pravilo ocito ne vazi .. kod vas je puno para dobra pita al tanka jufkafks74 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 19:58Budite radosni, neko će biti slabiji od vas.Meraak1921 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 19:13Kolko su ulozili pitice, na kraju ce im komadic jufke ostat![]()
Meni nije jasno, kažu nisu spremni, a cijeli život treniraju. Ili kad zna samo jednom nogom, a roze mu kopačke.MrkiMedo je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:15Meni je jako kako vecina trenera nasih klubova govori o pripremama u smislu fizicke pripreme i kondicionih treninga, a liga zavrsila 29.05. Skoro svi imali pauzu 15-20 dana i fol im opet trebaju kondicione pripreme pa im sad kao teske noge, osjeti se umor od treninga bla bla. Pa majku vam yebem kako vi zivite i sta vi jedete kad imate pauzu, ne treba vam nikom dati vise od 1200 marki.

🇵🇸
Amar Osim prokomentarisao poraz od Slobode: Čim smo ubacili svježije i standardnije igrače, vidjela se razlika na terenuamypitar je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:55Ima li gdje kakva izjava Amawa.VOLIMFUDBAL50 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:48Polako momak nisi kup osvojio kao mi se još uigravamo pokušavamo neke promijene pozicija.. Samo da Lutvo onjuši igrače![]()
Premijer liga BiH05/07/2022 u 21:23 h
Fudbalski klub Velež poražen je danas na Kupresu od Slobode rezultatom 1:0.
Tuzlaci su slavili pogotkom Nikole Komazeca u 44. minuti susreta, a trener Rođenih Amar Osim nakon meča se osvrnuo na isti, kao i na igru svojih fudbalera.
"Bila je malo lošija realizacija, ali to je uvijek posljedica i svježine i odmora i nekakvog psihološkog pristupa. Utakmica koju smo trebali igrati jučer, nije nam se dalo da je odigramo. Mislili smo jučer i danas izmiješati ekipe, ali pošto je otkazana, odlučili smo to danas uraditi, tako da smo na kraju vidjeli s čim računamo", rekao je Osim i dodao:
"Vidjeli smo otprilike šta možemo, igrali smo prvo poluvrijeme prilično ravnopravno, primili nesretan gol, a u drugom poluvremenu kad smo ubacili ekipu koja je svježija i standardnija, vidjela se na terenu prilična razlika. Ipak, nismo uspjeli da izdjenačimo, ali okej", rekao je Osim.
On se osvrnuo i na generalku protiv Širokog Brijega koja se igra u petak
"U narednoj utakmici bit ćemo još svježiji, malo ćemo ekipu više približiti onome što nas čeka u prvenstvu i Evropi. Nismo još odlučili, vjerovatno nećemo igrati s istom ekipom u prvenstvu i Evropi, vidjet ćemo koju ćemo varijantu izabrati", rekao je Osim na kraju razgovora.
P.S. Ovaj ce se prosetati ligom sa Velezom....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ma Fele ih ubi na treninzima, šta ste se obradovali.
-
- Kontakt:
Kamatar standardno.....
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
- Avanti1926
- Kontakt:
Joj ovaj Amar će biti hit prvenstva
Daj još vratite Vladu Jagodića neka cirkus bude potpun

Daj još vratite Vladu Jagodića neka cirkus bude potpun

- akisarajevo92
- Kontakt:
Samo bez opustanja i euforijesvrakino1921 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:30Nakon Iskre dupla kruna
Nakon TSC mozemo do trofeja
Nakon Celja borba za evropu
Nakon Goska dupla kruna?
prirodni proces kruženja pitara u prirodi
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't believe the hype.
Što tanja jufka, bolja pita. Znači treba još rastanjiti.Meraak1921 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:17Ma kolk'o para tolko muzike vazda u zivotu bilo, al za vas to pravilo ocito ne vazi .. kod vas je puno para dobra pita al tanka jufkafks74 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 19:58Budite radosni, neko će biti slabiji od vas.Meraak1921 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 19:13Kolko su ulozili pitice, na kraju ce im komadic jufke ostat![]()
Nedavno ih slovenci ponižavaju zbog igrača
Danas ih slovenci ponizili na terenu
Danas ih slovenci ponizili na terenu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 32 gosta.