Dobar je Kamion King, borac zesci vidi se, a i zna sve zivo **** sebe, lik i mehanicar i lovac i ribar i drvosjeca i vozac i serviser racunara i kuhar...zanimljiv mu je content.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Marsal
- Kontakt:
Sreća pa stari nije komšiju sjekirom napao pred policijom.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:30Procedura ti je zayebana ako nisi dobar sa komsilukom![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne ozbiljno, znaš li da dolaze iz MUP-a i raspituju se o tebi po komšiluku kad si u procesu nabavka dozvole?

A i kad imas, pogotovo ako si na bilo kakvom glasu zacas dodju provjere je li oruzje sigurno spremljeno, inace oduzimaju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Prije mjesec i nesto dana u DE si rijetko mogao naci ispod 2€, a evo ja upravo nasuo za 1,81€ 95icu.
@Marsal
Nije uopce tesko, samo traje dok se sve izganja. Kosta nekih 400-500KM ja mislim sve.
@Marsal
Nije uopce tesko, samo traje dok se sve izganja. Kosta nekih 400-500KM ja mislim sve.
Evo neki stariji clanak, ali manje-vise je sve isto.Uslovi za nabavku oružja su da je osoba navršila 21 godinu života, a za nabavljanje streljačkog i lovačkog oružja 18 godina života, osoba također mora biti mentalno sposobna, ne smije biti krivično kažnjavana i ne smije u posljednje dvije godine biti prekršajno kažnjavana u djelima narušavanja javnog reda i mira", pojašnjavaju u MUP-u KS.
Nakon podnesenog zahtjeva policija vrši provjeru podataka i potom, ukoliko su ispunjeni svi neophodni uslovi, izdaje odobrenje za nabavku oružja. Za oružje nabavljeno na temelju odobrenja mora se podnijeti zahtjev za registraciju, nakon čega se fizičkim osobama izdaje oružni list, a pravnim osobama odobrenje za držanje oružja.
Oružni list izdaje se na neograničeno vrijeme, ali je imalac oružnog lista dužan svakih pet godina dostaviti nadležnoj policijskoj upravi dokaz o ispunjavanju uslova u pogledu zdravstvene sposobnosti za držanje i nošenje oružja. Sve dozvole, takse i ljekarsko uvjerenje koštaju blizu 500 KM.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sto ce vratiti na stare cijene kada je ljudima svejedno? Pa Bakir Izetbegovic ce dobiti 250 hiljada glasova. Ljudima je svejedno jel gorivo 4 KM ili 2 KM sve dok sipaju.
- Marsal
- Kontakt:
Nisam znao fakat, to bi mogao bit problem. Uvijek sam razmišljao ka tome da treba imati pištolj u kući za nedaj Bože ali ako je toliko teško izganjat...MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:33Ne ozbiljno, znaš li da dolaze iz MUP-a i raspituju se o tebi po komšiluku kad si u procesu nabavka dozvole?Marsal je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:31Sreća pa stari nije komšiju sjekirom napao pred policijom.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:30
Procedura ti je zayebana ako nisi dobar sa komsilukom![]()
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Zašto da pojeftini ? Buraz treba još da poskupi

Kreeeeeppppaaajjjjjj sirotinjo !!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Narod znabombaysaphire je napisao/la: ↑05 jul 2022, 22:22
Zašto da pojeftini ? Buraz treba još da poskupi![]()
Kreeeeeppppaaajjjjjj sirotinjo !!!

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- Shategabri
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja bi se rokn'o jedno 30 puta dosad da imam u kući štoljpiMarsal je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:58Nisam znao fakat, to bi mogao bit problem. Uvijek sam razmišljao ka tome da treba imati pištolj u kući za nedaj Bože ali ako je toliko teško izganjat...MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:33Ne ozbiljno, znaš li da dolaze iz MUP-a i raspituju se o tebi po komšiluku kad si u procesu nabavka dozvole?![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Koji lopov dozvoli medicinu na privatnim fakultetima? 

Dokaz koliko je nas narod glup i zaostao. Prvi prijedlog za bio koju godinu ukucanu u google, ljudi ne znaju izracunati koliko neko ima godina.

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- Shategabri
- Kontakt:
Mi smo svi Ajnštajni za Amere...kakvi su to klocevi, ne znaju neke osnovne stvari

Da ne kažem šta sve lupaju

Koševo Zapad
Istina, ali ovo je bas komicno, do 2009. izgleda ima ta sugestija.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2022, 11:59Mi smo svi Ajnštajni za Amere...kakvi su to klocevi, ne znaju neke osnovne stvari![]()
Da ne kažem šta sve lupaju![]()

Ten toes, I done laps in the trench
Bego Gutic
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne treba ti to u kuciMarsal je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:58Nisam znao fakat, to bi mogao bit problem. Uvijek sam razmišljao ka tome da treba imati pištolj u kući za nedaj Bože ali ako je toliko teško izganjat...MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:33Ne ozbiljno, znaš li da dolaze iz MUP-a i raspituju se o tebi po komšiluku kad si u procesu nabavka dozvole?![]()

Nekad ces u ljutnji na nekoga potegnuti pistolj radi gluposti i do kraja zivota se kajati...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Eno i na engleskom nudi kad krenes po godinama, da ne ispadne da smo samo mi glupi i zaostali a ostatak svijeta intelektualci.