objesit cu se ako je ovo istina.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
jes vala kad je vec propalo aj baci nam ime da kunemo strucni stab

Mi smo Željini, Željo je naš !
Ko je pratio treninge mogao je vidjeti da Haračić ima dobru kretnju i realizaciju.SudoHusika je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:24Bravo Haračiću, bravo Omare. Mućaj jedan veliki promašaj ali zato fina asistencija. Galić i Hajdar vrlo dobri.
Gasala treba šakama otjerati iz kluba.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Primijetio sam kretnju i fizičku snagu. Realizacija tu i tamo, ali glavom puca odlično.UBIPITAR je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:57Ko je pratio treninge mogao je vidjeti da Haračić ima dobru kretnju i realizaciju.SudoHusika je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:24Bravo Haračiću, bravo Omare. Mućaj jedan veliki promašaj ali zato fina asistencija. Galić i Hajdar vrlo dobri.
Gasala treba šakama otjerati iz kluba.
Željezničar za život cijeli!
Nemojte bombati,čuj stručni štab rekao ne treba krilo.
Istina je da neke hoće da vidi,posebno ove tamnopute,a ovi sa boljim CV zasad traže više nego što možemo dati.
Vidjećemo...
MIGRANTI iz METROPOLE!
-
- Kontakt:
Nemam pojma ko je, samo sam cuo tako da smo navodno odbili neko krilo i nisam rekao da su procjenili da nam ne treba krilo nego konkretno taj igrac. Daj boze da nam iko dodje, na stranu Edisova tvrdoglavost, al trebat ce nam stvarno. Ne mozes na Gasala racunati ozbiljno, nikad ne znas na koju je nogu ustao. Subasic isto, em nije krilo, em nije brz i dzaba ti sve. Koga god drugog da stavis, to ti je igrac manje.UBIPITAR je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:05Nemojte bombati,čuj stručni štab rekao ne treba krilo.
Istina je da neke hoće da vidi,posebno ove tamnopute,a ovi sa boljim CV zasad traže više nego što možemo dati.
Vidjećemo...
-
- Kontakt:
Nije to lose danas izgledalo, osjetilo se da je protivnik slabiji i mogli smo odigrati nesto.
Nazalost mislim da nam igraci jos nisu sazreli da odrade 15ak utakmica koliko toliko u kontinuitetu. Nikako mi nije jasno kako pojedinci jednu tekmu odigraju savrseno, a sljedecu ne dotaknu loptu kako treba. Imamo to sto imamo, nadati se da ce nas i sreca malo pogurati, vidjet cemo kakva ce nam konkurencija biti u ligi.
Subasic kao AMF zlatna koka, steta sto nikad nece dobiti priliku pored Stilica
Nazalost mislim da nam igraci jos nisu sazreli da odrade 15ak utakmica koliko toliko u kontinuitetu. Nikako mi nije jasno kako pojedinci jednu tekmu odigraju savrseno, a sljedecu ne dotaknu loptu kako treba. Imamo to sto imamo, nadati se da ce nas i sreca malo pogurati, vidjet cemo kakva ce nam konkurencija biti u ligi.
Subasic kao AMF zlatna koka, steta sto nikad nece dobiti priliku pored Stilica
Ma nije malo zabit 20 golova u bilo kojem rangu fudbala. Al opet ga Mulalic ne gura,što je vjerovatno da će Dzenis igrati..
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma samo pokupiš raje i sirotinje iz Brazila i Argentine. Njihov najgori je bolji od našeg najboljeg turbo folk retarda i cuclaša nargila.........
Dokopah se danas Zlatibora maksuz, fin kompleks i baš top uslovi. Utakmica ok za pripreme, Santos je pojačanje, danas dobar i Haračić, Gala malo izgubljen, ostali ok. Fizički smo dobro izgledali. I da kažem hvala vrijednom trojcu iz kluba što su sve uradili za prenos uživo u zaista nehumanim uslovima.
Idemo dalje.
Idemo dalje.
-
- Kontakt:
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Do kraja sedmice bismo trebali završiti sve eventualne transfere, ne znam šta je sa Krpićem, ako mu je propalo to vani, da li ima šanse da dođe kod nas?
-
- Kontakt:
Ja mislim, a nadam se da grijesim, da je to to sto se tice spiceva.
Malo me ta tamnoputa krila brinu, zbog dugog čekanja papira a nama je potrebno poboljšanje na toj poziciji za prvih 11. Danas skroz ok za ovaj dio priprema. Skoro svi su bili solidni. Posebno bih istakao Santosa, Hodzica i Mekica.
Gasal i Beganovic nešto slabiji nego ostatak tima.
Gasal i Beganovic nešto slabiji nego ostatak tima.
-
- Kontakt:
24/7Meraak1921 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:22Ma samo pokupiš raje i sirotinje iz Brazila i Argentine. Njihov najgori je bolji od našeg najboljeg turbo folk retarda i cuclaša nargila.........
Jel gdje Brandao potposao 
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Levin, voltron30 i 31 gost.