Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Prije se stalno fudbalski savez spominjao u kontekstu zasto sjede ovi ili oni ljudi i kao da bi tu trebale da sjede bivse fudbalske legende,ali evo imamo nebrojeno primjera samo u nasem okruzenju pa i ovo sa Mirzom kod nas kako bivsi sportisti uopste nisu garancija dobrog rada saveza,sta vise cak su i gori od ovih likova koji veze sa sportom nemaju.Pogledaj tamo kosarkaski savez hrvatske,Stojko Vranjes i Dino Radja vedre i oblace,a obojica teze ojebine,posebno ovaj drugi,cirkus lik odkako je zavrsio karijeru.Pogledao sam par njegovih podcasta i zali Boze koji je taj lik kompleksas i pacenik.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba to još provjerit koga su sve naturalizovali. Možda i imamo nekog dobrog igrača samo to naši ne znaju. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Macon (Pao), Trimble ( Galata ), Foster ( Promitheas), Gray( Tofas) samo dolaze u obzir za naturalizovanog ....
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Trenutno mozemo sklopiti petorku od ovih koji mogu nastupiti samo kao naturalizovani: Roberson, Djedovic, Alibegovic, Peters, Garza.Unofficialpage je napisao/la: ↑05 jul 2022, 23:08Treba to još provjerit koga su sve naturalizovali. Možda i imamo nekog dobrog igrača samo to naši ne znaju.![]()
Ne znam jos sta je s Biberovicem. Ako se odrekao naseg pasosa (tj. ako nema dvojno), onda je on dzoker s klupe.
Kakav je ovaj Peters?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Rađa: Uložili smo puno i novca i energije da bi Karlo Matković zaigrao za Hrvatsku. Zbog njega smo skoro zaratili sa Savezom BiH s kojim imamo odličan odnos.
Svaka cast zaista fantastican odnos imamo, svakog iole talentovanog kosarkasa im prepustimo dok bi oni nama uvalili jedino kamen kakav da mogu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
ne uvale ni kamen.Kad smo im trazili da nam daju dozvole za Roberta Rikica i jos nekog ne mogu se sjetit nisu htjeli.A to su aba 2 level igraci.
nesposobni smo, eurobasket je za nas puna saka brade
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Rikica, brkica, karacica, vanjka,…MElloo je napisao/la: ↑06 jul 2022, 21:32ne uvale ni kamen.Kad smo im trazili da nam daju dozvole za Roberta Rikica i jos nekog ne mogu se sjetit nisu htjeli.A to su aba 2 level igraci.
sto ne doda i ovo
Dobio je šansu u Švedskoj, tamo je bio najbolji igrač i sad je radije otišao u Ameriku na NBA workout nego da igra za reprezentaciju. Ljudi nas pljuju, a pojma nemaju s kakvim se problemima susrećemo iz dana u dan - dodao je Radja
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Karlo Matković je igrao za omladinske selekcije Bosne i Hercegovijne, a potom je zaigrao za seniorski tim Hrvatske. Kako?
“Primjera radi, uložili smo puno i novca i energije da bi Karlo Matković zaigrao za Hrvatsku. Zbog njega smo skoro zaratili sa Savezom BiH s kojim imamo odličan odnos. Dobio je šansu u Švedskoj, tamo je bio najbolji igrač i sad je radije otišao u Ameriku na NBA workout nego da igra za reprezentaciju”, rekao je Dino Rađa u razgovoru za hrvatske medije.
Podsjetimo da se KS BiH žalio FIBA-i, bar je tako tvrdio generalni sekretar Amer Čolan, ali je Matković ipak debitovao za Hrvatsku.
Ok. No, intrigantan je dio kada Rađa kaže da su hložili i “puno novca”. Na koji način je uložen novac u “slučaju Matković”. Da li je novac dobio Matković, njegov menadžer, neko u KS BiH, neko u FIBA-i. Kada je već potegnuo to pitanje, Rađa zasigurno zna i odgovor.
Dobro bi bilo da bude do kraja transparentan i otvoren!
Bhbasket
“Primjera radi, uložili smo puno i novca i energije da bi Karlo Matković zaigrao za Hrvatsku. Zbog njega smo skoro zaratili sa Savezom BiH s kojim imamo odličan odnos. Dobio je šansu u Švedskoj, tamo je bio najbolji igrač i sad je radije otišao u Ameriku na NBA workout nego da igra za reprezentaciju”, rekao je Dino Rađa u razgovoru za hrvatske medije.
Podsjetimo da se KS BiH žalio FIBA-i, bar je tako tvrdio generalni sekretar Amer Čolan, ali je Matković ipak debitovao za Hrvatsku.
Ok. No, intrigantan je dio kada Rađa kaže da su hložili i “puno novca”. Na koji način je uložen novac u “slučaju Matković”. Da li je novac dobio Matković, njegov menadžer, neko u KS BiH, neko u FIBA-i. Kada je već potegnuo to pitanje, Rađa zasigurno zna i odgovor.
Dobro bi bilo da bude do kraja transparentan i otvoren!
Bhbasket
To je i meni zapalo za oko, ma vjerovatno misli na FIBA-u.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ima li kakvih bajramskih čestitki od Muse i Juke
Uzgred Bajram Mubarek Olsun i da nas dragi Bog pomogne.
Uzgred Bajram Mubarek Olsun i da nas dragi Bog pomogne.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Odličan potez !!! Golemac je dobar trener , zdrava sredina bez velikih zvijezda , ovo će biti njegova sezona
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Evo zvanicno je, ponovo imamo igraca u EL
Mirza se vise potrudio da ovaj tip dobije nas pasos (zbog njegovog licnog interesa), nego da skine zvjezdicu pored Garzinog ili Alibegovicevog imena. 
Nadam se da ce njega povesti na e.b...treba nam jedan ovakav iskusan.
Low Post,trica ,Kontra

Low Post,trica ,Kontra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.