FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Diatta. Welcome home.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
moze li taj boom do dorucka pa da mi smjena brze proleti od dragosti

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Rudi Pozeg Vancas navodno je vec sa ekipom, a ko je taj tamnoputi kiler.
Ako Vancas potpise i ako dovedemo tog jos jednog napadaca onda cemo imati zaista dobru ekipu
Ako Vancas potpise i ako dovedemo tog jos jednog napadaca onda cemo imati zaista dobru ekipu
Rudi Pozeg Vancas ime ko da je igrao sa Domorockijemitatabisine je napisao/la: ↑06 jul 2022, 07:19Rudi Pozeg Vancas navodno je vec sa ekipom, a ko je taj tamnoputi kiler.

-
- Kontakt:
Joj ovaj vancas bi sjeo čisto da se kurcimo da imamo igrača od 800k€
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
-
- Kontakt:
Regulis'o bi to žvaljo odmah na nekih 150.000 eurića.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 08:31Joj ovaj vancas bi sjeo čisto da se kurcimo da imamo igrača od 800k€
Željezničar za život cijeli!
Kako bi tu cijenu klocina iskusno oborila na jedno 500k... i onda kad bi taj npr pocijepao do polusezone onda bi mu priblizno vratio cifru...
A ovako slobodan igrac kad bi dolazio u Sarajevo sa tom cijenom odmah bi mu digao na milion jer je kao eto našao klub i odmah vise vrijedi...
A ovako slobodan igrac kad bi dolazio u Sarajevo sa tom cijenom odmah bi mu digao na milion jer je kao eto našao klub i odmah vise vrijedi...
-
- Kontakt:
O kojem zvalji pričate ne radi mi mozak na sabahu
-
- Kontakt:
Ma ovaj pitar što radi Transfermarkt za BiH. Zukanović na ovom forumu.
Željezničar za život cijeli!
Na ovom forumu mu je nick @zukanovic
Inace se radi o zvalji kitaru koji uredjuje transfermarkt za BiH.
Ostali podaci samo u 4 oka.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pričaju o žvalji koji se preziva Škaljo i prodaje se za dres.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Vidim ja samo pada kod nas Santosa obori na 200k neki dan hahahaha
Pola naše ekipe na transfermarktu su napusili klub .. moj Zukanoviću
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Pa ima li ko tom debilu da dohaka. Taj nam obara cijene godinama, a kitarima dize iste. Mislim, kako se babin sin uopste tu uvalio sve mu papansko po spisku!?
ima li iko da ovoj hulahopki dohaka ? levat me otjerao na temu redArmy samo da ga ne gledamGanola1921 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 10:52Pa ima li ko tom debilu da dohaka. Taj nam obara cijene godinama, a kitarima dize iste. Mislim, kako se babin sin uopste tu uvalio sve mu papansko po spisku!?

ima fine raje tamo bas

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 06 jul 2022, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Moze li u PP o kome se radiStrikeWarzone je napisao/la: ↑06 jul 2022, 08:53Pričaju o žvalji koji se preziva Škaljo i prodaje se za dres.![]()
-
- Kontakt:
Bio je nekad jedan slican kod pitara koji je njima jeo jetru i kido zivce. Majkl se zvao.KANA je napisao/la: ↑06 jul 2022, 10:55ima li iko da ovoj hulahopki dohaka ? levat me otjerao na temu redArmy samo da ga ne gledamGanola1921 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 10:52Pa ima li ko tom debilu da dohaka. Taj nam obara cijene godinama, a kitarima dize iste. Mislim, kako se babin sin uopste tu uvalio sve mu papansko po spisku!?
ima fine raje tamo basjedino oni jos uvijek vjeruju da Brko moze biti samo trener
![]()
Pa ti si ko Majkl. Ovo ti je 15 acc a ti fol o Majklu. Ja sam novi,da se tuspasim i onda slomis na temi glupostima.Ganola1921 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 11:00Bio je nekad jedan slican kod pitara koji je njima jeo jetru i kido zivce. Majkl se zvao.KANA je napisao/la: ↑06 jul 2022, 10:55ima li iko da ovoj hulahopki dohaka ? levat me otjerao na temu redArmy samo da ga ne gledamGanola1921 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 10:52Pa ima li ko tom debilu da dohaka. Taj nam obara cijene godinama, a kitarima dize iste. Mislim, kako se babin sin uopste tu uvalio sve mu papansko po spisku!?
ima fine raje tamo basjedino oni jos uvijek vjeruju da Brko moze biti samo trener
![]()
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 06 jul 2022, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: edinedin, Lokomotifa, Sarun i 46 gostiju.