Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Hajmo Zrinjski veceras jako pa da se slavi drugi krug 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sretno Sheriffu protiv zabranjenog kluba čijih 80% pristalica mrzi državu 
PS: Mada nije Zrinjski bez šanse.

PS: Mada nije Zrinjski bez šanse.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sretno prvaku jedine nam domovine 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Shategabri
- Kontakt:
Hajde ne dipr, tom logikom je i Široki bio zabranjen, pa vam ne smeta da sa njima održavate prijateljske odnose.
Tvoje pravo da navijaš za ili protiv nekog, al dodavati ovo nema smisla.
Klub predstavlja BiH i ja želim da prođe između ostalog i zbog koeficijenta, a navijači to je druga priča.
Koševo Zapad
Sretno sportskiAntipolitika3 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 22:04Plus neuki stvore sa pijace naslov je fora u stilu bilbijskih razmjera jer je Bilbija bio na presici.Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:39Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:20Po medijima sutra Međunožje igra utakmicu biblijskih razmjera![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Gospi danas uručena počasna karta za ložu uz Dobošara br.1.
![]()
Jeb...tko sve ima pristup internetu i ova demokracija je zlo kad ovakvi idioti imaju medijski prostor![]()
Zbroji dva i dva valjda to vama pijacarima nije tesko ta racunate na pijaci svake subote.

1946
Mislim da je Zrinjskom ova prva utakmica večeras velika šansa. U revanšu će dosta drugačije biti jer će Sheriff znati šta ih očekuje. Vjerujem da kada bi Zrinjski večeras igrao malo ofanzivnije da bi sigurno došao do dobrog rezultata.
Očekujem baš dobru utakmicu i nadam se da mogu do dobrog rezultata.
Očekujem baš dobru utakmicu i nadam se da mogu do dobrog rezultata.
Ko mi?Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2022, 11:51Hajde ne dipr, tom logikom je i Široki bio zabranjen, pa vam ne smeta da sa njima održavate prijateljske odnose.
Klub predstavlja BiH i ja želim da prođe između ostalog i zbog koeficijenta, a navijači to je druga priča.
Sve dok yebu državu, slave rušenje Starog mosta i one koji su ga srušili, nose zastave ugašene UZP fašističke tvorevine... (mogao bih ovako nabrajati do sutra) ja zaista ne mogu navijati za njih.
Čisto sportski nemam ništa protiv, neka osvoje LP što se mene tiče, ali preko nekih stvari se ne prelazi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Može ovo Zrinjski proć. Nema gola u gostima tako da večeras moraju napasti i zabiti šta, pobiti se muški pa šta bude.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- stiledivita
- Kontakt:
E moj druže, džaba sve, zastave tzv. herceg bosne, veličanje PRESUĐENIH ratnih zlocinaca, mrznja prema drzavi, i opet pojedini debili navijaju za njih. Sami smo sebi najgori!Raonffa je napisao/la: ↑06 jul 2022, 12:09Ko mi?Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2022, 11:51Hajde ne dipr, tom logikom je i Široki bio zabranjen, pa vam ne smeta da sa njima održavate prijateljske odnose.
Sve dok yebu državu, slave rušenje Starog mosta i one koji su ga srušili, nose zastave ugašene UZP fašističke tvorevine... (mogao bih ovako nabrajati do sutra) ja zaista ne mogu navijati za njih.
Čisto sportski nemam ništa protiv, neka osvoje LP što se mene tiče, ali preko nekih stvari se ne prelazi.
Koja god si liga, gdje god ti da igraš...
Ma ovaj pas ili ker je registrovao profil da uvrijedi FKS,to ti sve govori,svaka dalja rasprava sa kerom je suvisnaDaidza8 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 11:51Sretno sportskiAntipolitika3 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 22:04Plus neuki stvore sa pijace naslov je fora u stilu bilbijskih razmjera jer je Bilbija bio na presici.Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:39
![]()
Jeb...tko sve ima pristup internetu i ova demokracija je zlo kad ovakvi idioti imaju medijski prostor![]()
Zbroji dva i dva valjda to vama pijacarima nije tesko ta racunate na pijaci svake subote.![]()
-
- Kontakt:
Bravo majstore, ima se ovdje jos sta za dodati, al to je to. Pr.cili ih športski, bosnje nikako pameti da dodjuRaonffa je napisao/la: ↑06 jul 2022, 12:09Ko mi?Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2022, 11:51Hajde ne dipr, tom logikom je i Široki bio zabranjen, pa vam ne smeta da sa njima održavate prijateljske odnose.
Bravo burazeruRaonffa je napisao/la: ↑06 jul 2022, 12:09Ko mi?Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2022, 11:51Hajde ne dipr, tom logikom je i Široki bio zabranjen, pa vam ne smeta da sa njima održavate prijateljske odnose.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Shategabri
- Kontakt:
Opet ponavljam, navijači.Raonffa je napisao/la: ↑06 jul 2022, 12:09Ko mi?Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2022, 11:51Hajde ne dipr, tom logikom je i Široki bio zabranjen, pa vam ne smeta da sa njima održavate prijateljske odnose.
Klub kao klub je korektan.
Evo i mi nemamo dobre odnose s Širokim, a ponajviše zbog navijača. Al preko nekih stvari se ne prelazi. Kao što i sam kažeš.
Dok ste vi dobri sa njima. A oni isto tako imaju momente kao i navijači Zrinjskog.
Koševo Zapad
Nedajte se aparatlije!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Sretno Sheriffu vcrs, da rijese pitanje prolaza u drugu rundu vec vcrs 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Sretno Zrinjskom.
Nisam upratio kako su igrali prijateljske. Imam osjecaj kao da ih nisu ni igrali.
Mislim da je tesko, iako je i Serif u problemu. Ali ako iko moze onda moze Zrinja, ekipa najbliza Evropskom stilu.
Nisam upratio kako su igrali prijateljske. Imam osjecaj kao da ih nisu ni igrali.
Mislim da je tesko, iako je i Serif u problemu. Ali ako iko moze onda moze Zrinja, ekipa najbliza Evropskom stilu.
Vidi nešto, Željo i Široki su kao klubovi u dobrim odnosima, u suštini svi naši klubovi su međusobno u okej odnosima i nema tu nekih većih problema osim Sarajevo-ŠB što je posljedica konstantnih belaja na utakmicama a znamo kako je sve počelo.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2022, 12:52Opet ponavljam, navijači.Raonffa je napisao/la: ↑06 jul 2022, 12:09Ko mi?Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2022, 11:51
Hajde ne dipr, tom logikom je i Široki bio zabranjen, pa vam ne smeta da sa njima održavate prijateljske odnose.
Klub kao klub je korektan.
Evo i mi nemamo dobre odnose s Širokim, a ponajviše zbog navijača. Al preko nekih stvari se ne prelazi. Kao što i sam kažeš.
Dok ste vi dobri sa njima. A oni isto tako imaju momente kao i navijači Zrinjskog.
Što se tiče odnosa navijača Želje i navijača ŠB, posebno u kontekstu Vedrana, mislim da ti o tome ne moram pisati i sam znaš šta se skandira na utakmicama protiv njih.
Klubovi i trebaju biti u korektnim odnosima, ipak je to sport i nema mjesta nekim drugim stvarima. Kad bi navijači tih pojedinih klubova pratili njihovu korektnost sve bi bilo bolje, ali široka je to tema.
Ja sam ti obrazložio zbog čega ne mogu podržati određene klubove i to je moje pravo isto kao što je tvoje pravo da ih podržavaš, ja nemam problem sa tim.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kakve su nam komsije i rusima se prodali,valjda genetika 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- hordesofdevil
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.