FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Hoce li biti do kraja sedmice jos kakvih novih imena zna li se sta?
U konkurenciji Komazeca i Jarovica mislim da se Alicu MORA pronaci klub u federalnoj da odradi polusezonu/sezonu i odigra sto vise utakmica inace ces ga izgubit kao igraca.
Buducnost, Radnicki, Stupcanica, Zvijezda.. po cijenu da ga ti placas i dalje i da ga taj klub dobije besplatno on mora igrat
Buducnost, Radnicki, Stupcanica, Zvijezda.. po cijenu da ga ti placas i dalje i da ga taj klub dobije besplatno on mora igrat
Ovdje fali minimalno 2-3 jaka imena jos da ovo lici na nesto..malo smo jaci sad od Sloge i Leotara,mozda se i izbori opstanak.. Kasno se krenulo sa pripremama,Jahi puno srece,ali preuzeo je vruc krompir .. Spahi zelim puno srece,nek ide sto dalje od Slobode,ovakav rastanak nije zasluzio..
SDP Uprava ne zna gdje ide,samo zahvaljujuci Sabrini i Osmanagicu dosli su neki igraci..
Pod hitno da Sabrina nadje nekog investitora
SDP Uprava ne zna gdje ide,samo zahvaljujuci Sabrini i Osmanagicu dosli su neki igraci..
Pod hitno da Sabrina nadje nekog investitora
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Možemo li očekivati još 2-3 igraca? Hoće li biti treća pripremna na Kupresu, bili su rekli da hoće?
ja mislim da ima jos jedna utakmica tj generalka sa Igmanomtuzlanskinacin je napisao/la: ↑06 jul 2022, 10:56Možemo li očekivati još 2-3 igraca? Hoće li biti treća pripremna na Kupresu, bili su rekli da hoće?
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Hvalaadmirrx je napisao/la: ↑06 jul 2022, 11:00ja mislim da ima jos jedna utakmica tj generalka sa Igmanomtuzlanskinacin je napisao/la: ↑06 jul 2022, 10:56Možemo li očekivati još 2-3 igraca? Hoće li biti treća pripremna na Kupresu, bili su rekli da hoće?
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Ako iko zna za nove igrace to je nas @Simon 
-
simonknows
- Kontakt:
O Mujanu ne razmišljajte, traži 20 hiljada maraka mjesečno, pare na ruke i plus provizija za menadžera i razni bonusi.
Brandao ima angažman u Brazilu, Govedarica se treba malo fizički pripremiti za fudbala.
Bradonjić je opcija za posudbu.
Čekamo i ZaBoljuSlobodu da baci koju, Simon može i odmoriti valjda

Brandao ima angažman u Brazilu, Govedarica se treba malo fizički pripremiti za fudbala.
Čekamo i ZaBoljuSlobodu da baci koju, Simon može i odmoriti valjda
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
mislim da bi nam Bradonjic i najbolje legao,Mujan je isto opasan igrac al sad kad napisa ovo gore ti...simonknows je napisao/la: ↑06 jul 2022, 14:02O Mujanu ne razmišljajte, traži 20 hiljada maraka mjesečno, pare na ruke i plus provizija za menadžera i razni bonusi.
Čekamo i ZaBoljuSlobodu da baci koju, Simon može i odmoriti valjda![]()
![]()
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Odmori druze @Simon ionako je vrijeme god.odmora, dao si puno informacija vec 
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Cekat cemo zvanicne objave i ZaBoljuSlobodu ako nam da neke novosti...
Joj 20 000
Druze moj,takve pare neces ni u Sarajevu dobit,a kamoli u drugim klubovima iz PL
Druze moj,takve pare neces ni u Sarajevu dobit,a kamoli u drugim klubovima iz PL
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
simonknows
- Kontakt:
Ovo je tražio anam onim.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nama trebaju 3 igrača defanzivni vezni, desetka I lijevo krilo, koliko je realno očekivati 3 dobra pojačanja do početka sezone vidjet ćemo, sa Grgecom, Vranješom i Bradonjićem bi ova ekipa bila top i sigurno opasnost po svakog u ligi.
sa takvim igracima realno mozes konkurisat za top 4(ne igraju nam u PL Real,Milan,Bayern,Arsenal)uz naravno redovne platetuzlanskinacin je napisao/la: ↑06 jul 2022, 14:21Nama trebaju 3 igrača defanzivni vezni, desetka I lijevo krilo, koliko je realno očekivati 3 dobra pojačanja do početka sezone vidjet ćemo, sa Grgecom, Vranješom i Bradonjićem bi ova ekipa bila top i sigurno opasnost po svakog u ligi.
Zadnja izmjena: admirrx, dana/u 06 jul 2022, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Opet odgode utakmica.
-
simonknows
- Kontakt:
Sva je liga u 5 deka 
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Pa to bi bio top napad, odličan vezni red, solidna, ali mlada odbrana i solidna dva golmana za PL vrlo dobra još ako Bukvić bude na nivou iz prošle sezone, a ni Eirć nije los u nekoliko navrata je jučer spasio čist gol. Takva ekipa bi stvarno mogla u top 4, ili da uzme kup kao Velež ove godine. Ovo je nešto čemu se ja nadam i mislim da će teško svi koje sam naveo doći, ali bar da maštamo.admirrx je napisao/la: ↑06 jul 2022, 14:24sa takvim igracima realno mozes konkurisat za top 4(ne igraju nam u PL Real,Milan,Bayern,Arsenal)uz naravno redovne platetuzlanskinacin je napisao/la: ↑06 jul 2022, 14:21Nama trebaju 3 igrača defanzivni vezni, desetka I lijevo krilo, koliko je realno očekivati 3 dobra pojačanja do početka sezone vidjet ćemo, sa Grgecom, Vranješom i Bradonjićem bi ova ekipa bila top i sigurno opasnost po svakog u ligi.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.