O tome ti i govorim, FKS je u dobrim odnosom sa NKZ i to je to. S te strane želim im prolaz, a i zbog koeficijenta koji donose svim bh klubovima prolaskom.Raonffa je napisao/la: ↑06 jul 2022, 13:50Vidi nešto, Željo i Široki su kao klubovi u dobrim odnosima, u suštini svi naši klubovi su međusobno u okej odnosima i nema tu nekih većih problema osim Sarajevo-ŠB što je posljedica konstantnih belaja na utakmicama a znamo kako je sve počelo.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2022, 12:52Opet ponavljam, navijači.Raonffa je napisao/la: ↑06 jul 2022, 12:09
Ko mi?
Sve dok yebu državu, slave rušenje Starog mosta i one koji su ga srušili, nose zastave ugašene UZP fašističke tvorevine... (mogao bih ovako nabrajati do sutra) ja zaista ne mogu navijati za njih.
Čisto sportski nemam ništa protiv, neka osvoje LP što se mene tiče, ali preko nekih stvari se ne prelazi.
Klub kao klub je korektan.
Evo i mi nemamo dobre odnose s Širokim, a ponajviše zbog navijača. Al preko nekih stvari se ne prelazi. Kao što i sam kažeš.
Dok ste vi dobri sa njima. A oni isto tako imaju momente kao i navijači Zrinjskog.
Što se tiče odnosa navijača Želje i navijača ŠB, posebno u kontekstu Vedrana, mislim da ti o tome ne moram pisati i sam znaš šta se skandira na utakmicama protiv njih.
Klubovi i trebaju biti u korektnim odnosima, ipak je to sport i nema mjesta nekim drugim stvarima. Kad bi navijači tih pojedinih klubova pratili njihovu korektnost sve bi bilo bolje, ali široka je to tema.
Ja sam ti obrazložio zbog čega ne mogu podržati određene klubove i to je moje pravo isto kao što je tvoje pravo da ih podržavaš, ja nemam problem sa tim.
Sve ok, razumijemo se