FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako se Amir ne proda, sta li će biti s pričom Diglisica. Biće kuku majko, zapelo oko video streama... kakvu li će nam priču uvaliti.
Gradnja kampa,avijoni,kamijoni..
Gradnja kampa,avijoni,kamijoni..
- lijevapolutka
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nerealno mi je da smo i pregovarali s njim u ovom momentu.
Takvi igrači ne dolaze na naše livade ispod 20.000€ mjesečno.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Rudi vancas, ovaj je zajebo i one austrougare franju cvelfera i vilima novaka 

Šta kaze na Zlatiboru je ... legende ovdje pišu. Kana ala gavran1
-
- Kontakt:
500 postova za 4 metra i ono nekom nesto kaze. ’bem ti sudija majku
- MocMahale444
Ganola1921 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 10:52Pa ima li ko tom debilu da dohaka. Taj nam obara cijene godinama, a kitarima dize iste. Mislim, kako se babin sin uopste tu uvalio sve mu papansko po spisku!?
Kako da se nekom dohaka kad stalno pricate o tome.
Prestanite pominjati imena i pustite vrijeme.
Familijarno stablo mu **** godinama nas srozava.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Nece donna beverly hills 90210 nigdjeeeee.
On je postavljen ovdje da nam **** temu od kako su neki s ovog foruma preselili na drugi zbog “strima s pašnjaka livadaaaa”.
Pravite se ludi cast pojedincima kao nemate pojma tko je nitkov sa 1636474 acc.
On je postavljen ovdje da nam **** temu od kako su neki s ovog foruma preselili na drugi zbog “strima s pašnjaka livadaaaa”.
Pravite se ludi cast pojedincima kao nemate pojma tko je nitkov sa 1636474 acc.
Ova tema je odraz našeg drustva i mozgova naseg naroda. Da uzmemo pregledamo stranice unazad,ovi ljudi su emocionalno neispunjenji i ovo im je idealno mjesto da svoje frustracije liječe.
Šta sam želio da kažem, nasem narodu niko ne valja. Ne valjaju ti naši treneri, ne valjaju ti pitari, ne valja ti niko. Ovi komarci koji ovdje obitavaju godinama koga nisu ispljuvali,ne postoji takva osoba. Dzaba pravite po 100 naloga da vrtite i prozivate jedne te iste ljude. Evo u 10 dana na temi niklo 7 novih komaraca,pa nećemo se lagati da su to novi ljudi. Ma hajte molim vas..
Šta sam želio da kažem, nasem narodu niko ne valja. Ne valjaju ti naši treneri, ne valjaju ti pitari, ne valja ti niko. Ovi komarci koji ovdje obitavaju godinama koga nisu ispljuvali,ne postoji takva osoba. Dzaba pravite po 100 naloga da vrtite i prozivate jedne te iste ljude. Evo u 10 dana na temi niklo 7 novih komaraca,pa nećemo se lagati da su to novi ljudi. Ma hajte molim vas..
-
- Kontakt:
Nabijem te na kitu više, kad neće tebe, onda nek' mene banuju..Hulahopka je napisao/la: ↑06 jul 2022, 17:41Ova tema je odraz našeg drustva i mozgova naseg naroda. Da uzmemo pregledamo stranice unazad,ovi ljudi su emocionalno neispunjenji i ovo im je idealno mjesto da svoje frustracije liječe.
- MocMahale444
Hulahopka je napisao/la: ↑06 jul 2022, 17:41Ova tema je odraz našeg drustva i mozgova naseg naroda. Da uzmemo pregledamo stranice unazad,ovi ljudi su emocionalno neispunjenji i ovo im je idealno mjesto da svoje frustracije liječe.
Šta sam želio da kažem, nasem narodu niko ne valja. Ne valjaju ti naši treneri, ne valjaju ti pitari, ne valja ti niko.

Onda kaze nije pitar. Valjaju pitari naravno

Maksuz Selam za Jokera.
Ma tebi ban nista ne znači kad ti imaš još 5 naloga. Koja je razlika što glumite Internet huligane. Takvi vam vidi čuda ne smetaju a smetaju neki kao ja koji nikad nikog nije uvrijedio. Što li je to tako. Leglo komaraca naravno kana ala gavran I društvo s **. Pobjegulje pa se sad vratile ..
Ko jos uzima transfermarkt za ozbiljno isti je ko budala koja vjeruje da bi neko dao za djokanovica 900 hiljada ili za santosa 500 hiljadaMocMahale444 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 17:26Ganola1921 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 10:52Pa ima li ko tom debilu da dohaka. Taj nam obara cijene godinama, a kitarima dize iste. Mislim, kako se babin sin uopste tu uvalio sve mu papansko po spisku!?
@botino
Nisi nikog uvrijedio?
I samo još jedna, glavna i najsramotnija, uvreda koju si s ovog nicka uputio momcima koji Želju vole više nego ti trollanje po forumu. Neka ti je na obraz!
Nisi nikog uvrijedio?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MocMahale444
Dobro tacno ali uz sve to on ismijava klub godinama. Ne znam koliko si upucen ali blati na razne nacine.Bradao1 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 17:58Ko jos uzima transfermarkt za ozbiljno isti je ko budala koja vjeruje da bi neko dao za djokanovica 900 hiljada ili za santosa 500 hiljadaMocMahale444 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 17:26Ganola1921 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 10:52Pa ima li ko tom debilu da dohaka. Taj nam obara cijene godinama, a kitarima dize iste. Mislim, kako se babin sin uopste tu uvalio sve mu papansko po spisku!?
Nisam ja rekao da mu se treba nesto uciniti, nego ako se trazi reakcija na akciju onda de valjda suti.
Toliko mrznju prema Zelji ni cetnik nema kao ta pickica mala.
Moraš se prijaviti tamo na stranicu Transfermarkt.de i pisati žalbe moderatoru,tamo mu je nick @YanGuAmtoHui
5-6 mailova,može i Eng i Njemački,te kritike Admin obavezno pregledava.
5-6 mailova,može i Eng i Njemački,te kritike Admin obavezno pregledava.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- manijacikonjic87
- Kontakt:
a sto bzvz trazis da ti raja bas pocne psovati.. do sad je bila neka šega al jarane bas prelazis u dosadu iz dana u dan.. nemoj se ti sekirat ba ni za avione ni za kamione.. drz se lavora kiseli noge jer ni za sta drugo i nije

Mi smo Željini, Željo je naš !
Moraš da shvatiš poentu. Meni puca ona stvar za vas nego pisem o kakvim tipovima i zajednici se ovdje radi. Pa ne bih se uklapao ovdje da mi sad daš milion markica. Komarci,pobjegulje,kao kana ala gavran, sudo i ostala djeca.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 18:27a sto bzvz trazis da ti raja bas pocne psovati.. do sad je bila neka šega al jarane bas prelazis u dosadu iz dana u dan.. nemoj se ti sekirat ba ni za avione ni za kamione.. drz se lavora kiseli noge jer ni za sta drugo i nije![]()
![]()
Evo ti primjer djeteta iznad,kojeg ignorises mjesec danas a on da danas bulazi citira mene,a vidi da me zanima ko lanjski snijeg. Dzaba..
A svi su djeca a ti si neki ko manglup lafo jelHulahopka je napisao/la: ↑06 jul 2022, 18:30Moraš da shvatiš poentu. Meni puca ona stvar za vas nego pisem o kakvim tipovima i zajednici se ovdje radi. Pa ne bih se uklapao ovdje da mi sad daš milion markica. Komarci,pobjegulje,kao kana ala gavran, sudo i ostala djeca.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 18:27a sto bzvz trazis da ti raja bas pocne psovati.. do sad je bila neka šega al jarane bas prelazis u dosadu iz dana u dan.. nemoj se ti sekirat ba ni za avione ni za kamione.. drz se lavora kiseli noge jer ni za sta drugo i nije![]()
![]()
Evo ti primjer djeteta iznad,kojeg ignorises mjesec danas a on da danas bulazi citira mene,a vidi da me zanima ko lanjski snijeg. Dzaba..
-
- Kontakt:
Jeb0 te otac mahniti koji te napravi takvog nikakvogHulahopka je napisao/la: ↑06 jul 2022, 18:30Moraš da shvatiš poentu. Meni puca ona stvar za vas nego pisem o kakvim tipovima i zajednici se ovdje radi. Pa ne bih se uklapao ovdje da mi sad daš milion markica. Komarci,pobjegulje,kao kana ala gavran, sudo i ostala djeca.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 18:27a sto bzvz trazis da ti raja bas pocne psovati.. do sad je bila neka šega al jarane bas prelazis u dosadu iz dana u dan.. nemoj se ti sekirat ba ni za avione ni za kamione.. drz se lavora kiseli noge jer ni za sta drugo i nije![]()
![]()