Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
odličan zrinja, paze se kontri, ne idu previše naprijed. Šerif ako nema kontru po ovome ništa i ne može napraviti
Zato sto nikog u državi nije briga za fašisticki klub i neće biti klikova, sve je samo zarada.
Sasvim je dobro ispraćeno to od strane medija. Ne znam zašto se lupa bezveze.
A naravno da nikad Zrinjski neće dobiti pažnje koliko Željezničar i Sarajevo. Sasvim logično.
A naravno da nikad Zrinjski neće dobiti pažnje koliko Željezničar i Sarajevo. Sasvim logično.
S obzirom koliko Ultrasi omalovažavaju državu u kojoj žive, mediji sasvim korektno prate njihov klub.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Tako je uvijek kada su u pitanju stvari koje nisu nastale iz ljubavi,nego su rezultat politike i fašizma...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Javio, pa imali su sad tri na jedan faktički. Ko ovo petom nabi na centar haman?
-
- Kontakt:
A ne znam sta hocete,da se pise sta su jeli za dorucak,rucak i veceru?Sasvim normalno,napisali jutros clanak i prije utakmice da dolazi puno navijaca i da su guzve..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- skullcrusher
- Kontakt:
Ne treba nikakvu pažnju posvetiti ****, je.bo ih grafit "Prvaci ove šugave države".
- Meraak1921
- Kontakt:
Pogotovo ovo njihovo 'prvaci sugave drzave' majq im usta.shku
Mogu imati jos 10 titula, nikad nece biti rang Želje niti Sarajeva
Savić očajan bio, još ranije je zaslužio izaći.
Ne znam što vas fascinira ova 10-ka sheriffa, osim što je povukao dvije max tri lopte okomito prema golu 15ak 20 metara, ništa nije uradio.
Ne znam što vas fascinira ova 10-ka sheriffa, osim što je povukao dvije max tri lopte okomito prema golu 15ak 20 metara, ništa nije uradio.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Dobice ovo zrinja
Ugasili se dabogda AMIN!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- NerminFatic
- Kontakt:
Gdje je taj Biblija, gdje je rastrcana katolicka mladost Svinjskog uz Kerima Sarajliju koja je zarila i palila Premijer ligom BiH? Sta je ovo?
I kad neko kaze dobar bi Bilbija bio u reprezentaciji..bolji od Dzeke trenutno

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Bilo bi mi drago da prođu, jer će to pozitivno utjecati na BH nogomet, ali stvarno nije u redu to što rade njihove navijači, ja kako znam ni manijaci, a ni horde zla ih ne vrijeđaju na nacionalnoj osnovi kada dođu u Sarajevo, dok se oni stalno nešto mangupišu sa zastavama ratnih zločinaca..
Ma ko im **** mater nek sjedu u pub što su manijaci razjebali.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑06 jul 2022, 21:50Bilo bi mi drago da prođu, jer će to pozitivno utjecati na BH nogomet, ali stvarno nije u redu to što rade njihove navijači, ja kako znam ni manijaci, a ni horde zla ih ne vrijeđaju na nacionalnoj osnovi kada dođu u Sarajevo, dok se oni stalno nešto mangupišu sa zastavama ratnih zločinaca..
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
Što bilbiju ne ubaci? Je li povrijeđen?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
ma znao sam,ja nit navijam za ove nit cu pratit sve dok se ne prestane sa tim ratnim zlocnicima,natpisima "Prvak sugave zemlje"pjevanjem "Bosno **** te ja,Hrvatska moja domvina"itd itdJugjesamojedan je napisao/la: ↑06 jul 2022, 21:50Bilo bi mi drago da prođu, jer će to pozitivno utjecati na BH nogomet, ali stvarno nije u redu to što rade njihove navijači, ja kako znam ni manijaci, a ni horde zla ih ne vrijeđaju na nacionalnoj osnovi kada dođu u Sarajevo, dok se oni stalno nešto mangupišu sa zastavama ratnih zločinaca..

Zadnja izmjena: admirrx, dana/u 06 jul 2022, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.