Čuj mu priče, stalni učesnik ovo onomiky_hz je napisao/la: ↑06 jul 2022, 22:26Joj Jovica kako najavi protivnika reko bi covjek sa Realom igraju. Igramo protiv ekipe koja je stalni učesnik ovih UEFA-inih evropskih takmičenja.a ne najgorom ekipom u cijelom Evropskom bubnju realno.
Koliko sam upratio od svih parova u pretkolima na ove je najveca kvota 30 haman
![]()
Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- BegovicRamiz
- Kontakt:
svaki igrac uplati po cvaju na keca i dobiju jednu mjesecnu platumiky_hz je napisao/la: ↑06 jul 2022, 22:26Joj Jovica kako najavi protivnika reko bi covjek sa Realom igraju. Igramo protiv ekipe koja je stalni učesnik ovih UEFA-inih evropskih takmičenja.a ne najgorom ekipom u cijelom Evropskom bubnju realno.
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bespotrebno i Miky je u pravu, ovo je najgora ekipa od svih a svakako dolaze iz daleko najgore europske lige. Ne mora reći da će ih poniziti ali daj malo čovječeSky9 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 22:28Čuj mu priče, stalni učesnik ovo onomiky_hz je napisao/la: ↑06 jul 2022, 22:26Joj Jovica kako najavi protivnika reko bi covjek sa Realom igraju. Igramo protiv ekipe koja je stalni učesnik ovih UEFA-inih evropskih takmičenja.a ne najgorom ekipom u cijelom Evropskom bubnju realno.
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja za Jovića govorim: Čuj mu priče... (seljačke)
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam ba 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mora se ispoštovati HDZ komponenta, ali oni su svakako malo zaostali mentalno tu na njihovoj strani gradaJugjesamojedan je napisao/la: ↑06 jul 2022, 22:17Da, baš sad krenuo da spomenem to.. stvarno sramota
Ilahije i kaside i mirna bosna i lijeva obala.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Bezveze priča, klubovi iz San Marina imaju u historiji jedan prolazak i sve ostalo ispadanja. Ispadanje od Tre Pennea bilo bi vrijedno suspenzije bh. fudbala iz Evrope na pet godina, naravno da ne može do toga doći, toliko su ovi loši.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Nismo mi toliko bahati da prijetimo u prvoj evropskoj utakmici ikad. Oni su makar igrali i ta prva pretkola, mi nismo nikad.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑06 jul 2022, 22:45Bezveze priča, klubovi iz San Marina imaju u historiji jedan prolazak i sve ostalo ispadanja. Ispadanje od Tre Pennea bilo bi vrijedno suspenzije bh. fudbala iz Evrope na pet godina, naravno da ne može do toga doći, toliko su ovi loši.
Sta znaš kako je našim igračima kad zacuju himnu evropskog takmičenja, druga dimenzija skroz.
Favoriti jesmo, jači jesmo ali niti jedan trener neće prije utakmice reći idemo tamo da im zabijemo 5 komada (osim Ćire).
Ovako odmjereno daš izjavu, pa kad ih raspeš ko rižu onda izjava pokazali smo da smo bolji, kvalitetniji bla bla čestitamo protivniku .... malo diplomacije ipak su ovo evropska takmičenja.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma naravno, pogrešno se izrazih. Sasvim je ok takvo nešto izjaviti, problem je ako i sam vjeruje u to, mada nije lud 
Po onom što sam od vas vidio na pripremama, ako budete htjeli, do pet ćete rutinski ići u obje utakmice
Po onom što sam od vas vidio na pripremama, ako budete htjeli, do pet ćete rutinski ići u obje utakmice
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Mislim da prolaz nije upitan, ali ipak treba poštovati i protivnika.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑06 jul 2022, 22:54Ma naravno, pogrešno se izrazih. Sasvim je ok takvo nešto izjaviti, problem je ako i sam vjeruje u to, mada nije lud
Po onom što sam od vas vidio na pripremama, ako budete htjeli, do pet ćete rutinski ići u obje utakmice![]()
Samo im pogledaj najavu tekme i onaj video, nigdje tu nema ničega što simbolizuje Mostar.FoSte95 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 22:42Mora se ispoštovati HDZ komponenta, ali oni su svakako malo zaostali mentalno tu na njihovoj strani gradaJugjesamojedan je napisao/la: ↑06 jul 2022, 22:17Da, baš sad krenuo da spomenem to.. stvarno sramota
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pjesma ide tiho tiho tece neretva ,nema vise duso mostova,ostali smo samo ti i ja ,miris rose ,vedro nebo,zvjezda Danica.(ljubavna pjesma)
Treba napomenuti da su sve mostove srusili osnivaci Veleza.
Pijacari jel bila dobra atmosfera,jel se culo u Opinama?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Prva misao OPET Velez.. pa bola ja mislim i dok vam traje utakmica vi razmisljate o namaAntipolitika3 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 23:36Pjesma ide tiho tiho tece neretva ,nema vise duso mostova,ostali smo samo ti i ja ,miris rose ,vedro nebo,zvjezda Danica.(ljubavna pjesma)
- Tristan
- Kontakt:
Sto se nije moglo na gornju tribinu? Znam da se sa nekih dijelova ne vidi citav teren, ali opet se sa nekih vidi.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
A pajdo zar smo vam tolike komplekse nabili da ti je poenta veceri bila da vas mi cujemo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 23:36Pjesma ide tiho tiho tece neretva ,nema vise duso mostova,ostali smo samo ti i ja ,miris rose ,vedro nebo,zvjezda Danica.(ljubavna pjesma)
19V22
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Generalno govoreći, Stari most predstavlja one koji su došli ovdje i porobili ove prostore, tako da nisam nešto vezan uz taj, nepravedno označeni simbol grada Mostara.
Sad, malo se osipam na ekskluzivitet jednih u odnosu na druge, fašističke note po kojima često svira ovaj sportski kolektiv koji je prigrlio jedan dio grada Mostara da bi na taj način označavao svoju posebnost i prizivao preraspodjelu moći i prekrajanje ovih prostora po svojoj volji. Tu se malo mimoilazimo.
Sad, malo se osipam na ekskluzivitet jednih u odnosu na druge, fašističke note po kojima često svira ovaj sportski kolektiv koji je prigrlio jedan dio grada Mostara da bi na taj način označavao svoju posebnost i prizivao preraspodjelu moći i prekrajanje ovih prostora po svojoj volji. Tu se malo mimoilazimo.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Pa jedan dio Mostara je multikulti....u tom takozvanom zapadnom Mostaru žive Hrvati, Bošnjaci i Srbi.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑06 jul 2022, 23:41Generalno govoreći, Stari most predstavlja one koji su došli ovdje i porobili ove prostore, tako da nisam nešto vezan uz taj, nepravedno označeni simbol grada Mostara.
Sad, malo se osipam na ekskluzivitet jednih u odnosu na druge, fašističke note po kojima često svira ovaj sportski kolektiv koji je prigrlio jedan dio grada Mostara da bi na taj način označavao svoju posebnost i prizivao preraspodjelu moći i prekrajanje ovih prostora po svojoj volji. Tu se malo mimoilazimo.![]()
U drugom užem dijelu grada žive samo Bošnjaci... Hrvate i Srbe možeš na prste nabrojat.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nema wc,hoce uefa da kulturno pisas a mi navikli uz zid
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.