E pa nije VIP besplatanNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 08:31![]()
![]()
Realno od oni junior karata 2 KM nemaju neku zaradu,ovako ce bar privuci djecu
Za zene besplatno a Ajla vec iskesirala 8 stoja![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Objektivac1946
- Kontakt:
To je dobro pitanje, jer neće 100% nositi rodni list sa sobom na utakmicu, možda će biti vizuelna procjena. Mada mislim da je ovo više da se privuku porodice sa malom djecom, tipa 3,4,5 itd. godina, ali sigurno će i ove malo starije raje privućiJavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2022, 08:42Kako ce se i hoce li se dokazivati ovo za djecu na neki nacin?
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ako imas brcice nema na stadion dzabeJavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2022, 08:42Kako ce se i hoce li se dokazivati ovo za djecu na neki nacin?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- JavierBosnia
- Kontakt:
Cudna su ova djeca danas rastu brcici, a visinom nas stigliDave je napisao/la: ↑07 jul 2022, 09:34Ako imas brcice nema na stadion dzabeJavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2022, 08:42Kako ce se i hoce li se dokazivati ovo za djecu na neki nacin?![]()
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma od oka procjena.Pustat ce i ove sa 14-15 godina garantJavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2022, 08:42Kako ce se i hoce li se dokazivati ovo za djecu na neki nacin?
I prije oni junior karata su pustali djecu djabe svih uzrasta i tako treba.Nek od 15 djece 3 krene stalno dolaziti na utakmice to je odlicno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trznu me za Hebu ja reko otisao konacno, ono mu rodjendan cestitaju 
- Objektivac1946
- Kontakt:
Osmijeh na slici baš rođendanskiJavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2022, 10:42Trznu me za Hebu ja reko otisao konacno, ono mu rodjendan cestitaju![]()
to je uhljeb iz knjiga. Bice to zadnjeg dana roka ovdje samo da uzme punu platu.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2022, 10:42Trznu me za Hebu ja reko otisao konacno, ono mu rodjendan cestitaju![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hahah pa mora naci klub ko dupovac npr da ode, ocigledno i igman konta da nije za njihFCUM je napisao/la: ↑07 jul 2022, 10:53to je uhljeb iz knjiga. Bice to zadnjeg dana roka ovdje samo da uzme punu platu.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2022, 10:42Trznu me za Hebu ja reko otisao konacno, ono mu rodjendan cestitaju![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- napoleon72
- Kontakt:
Ja sam ovo shvatio na nacin da djeca - clanovi do 14 godina imaju dzaba ulaz sa bijelom clanskom, a ne svi. A za clansku dajes licne podatke i vide oni da li imas manje od 14 god i da li mozes dobit bijelu clansku.Objektivac1946 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 09:32To je dobro pitanje, jer neće 100% nositi rodni list sa sobom na utakmicu, možda će biti vizuelna procjena. Mada mislim da je ovo više da se privuku porodice sa malom djecom, tipa 3,4,5 itd. godina, ali sigurno će i ove malo starije raje privućiJavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2022, 08:42Kako ce se i hoce li se dokazivati ovo za djecu na neki nacin?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Zene sa bijelom clanskom, samo za djecu je malo konfuzno jer ima ono "i/ili" mada mislim da si u pravu, i djeca moraju imati bijelu clanskunapoleon72 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 11:06Ja sam ovo shvatio na nacin da djeca - clanovi do 14 godina imaju dzaba ulaz sa bijelom clanskom, a ne svi. A za clansku dajes licne podatke i vide oni da li imas manje od 14 god i da li mozes dobit bijelu clansku.Objektivac1946 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 09:32To je dobro pitanje, jer neće 100% nositi rodni list sa sobom na utakmicu, možda će biti vizuelna procjena. Mada mislim da je ovo više da se privuku porodice sa malom djecom, tipa 3,4,5 itd. godina, ali sigurno će i ove malo starije raje privućiJavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2022, 08:42Kako ce se i hoce li se dokazivati ovo za djecu na neki nacin?
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 07 jul 2022, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sve mi znamo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prodaja sezonskih ulaznica bit će moguća do 01. 08.
Nakon toga u prodaji će biti samo pojedinačne ulaznice čiju cijenu možete pronaći na našem webu.

Nakon toga u prodaji će biti samo pojedinačne ulaznice čiju cijenu možete pronaći na našem webu.

- JavierBosnia
- Kontakt:
Da riješimo dilemu: ako imaš bijelu člansku karticu i/ili ispod 14 godina imaš osiguran BESPLATAN ulaz na utakmice.
#SVInaistojstrani
Po ovome ne treba djeci clanska
- Objektivac1946
- Kontakt:
Mene zbunjuje ovo "i/ili", ali koliko sam shvatio možeš sa bijelom članskom ili ako si mlađi od 14, što znači nema junior ulaznica više?napoleon72 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 11:06Ja sam ovo shvatio na nacin da djeca - clanovi do 14 godina imaju dzaba ulaz sa bijelom clanskom, a ne svi. A za clansku dajes licne podatke i vide oni da li imas manje od 14 god i da li mozes dobit bijelu clansku.Objektivac1946 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 09:32To je dobro pitanje, jer neće 100% nositi rodni list sa sobom na utakmicu, možda će biti vizuelna procjena. Mada mislim da je ovo više da se privuku porodice sa malom djecom, tipa 3,4,5 itd. godina, ali sigurno će i ove malo starije raje privućiJavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2022, 08:42Kako ce se i hoce li se dokazivati ovo za djecu na neki nacin?
Evo razdvojit cemo na dvije opcijeJavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2022, 11:11Da riješimo dilemu: ako imaš bijelu člansku karticu i/ili ispod 14 godina imaš osiguran BESPLATAN ulaz na utakmice.
#SVInaistojstrani
Da riješimo dilemu: ako imaš bijelu člansku karticu ili ispod 14 godina imaš osiguran BESPLATAN ulaz na utakmice. (ako imas ispod ne 14 treba ti clanska i imas besplatan ulaz
Da riješimo dilemu: ako imaš bijelu člansku karticu i ispod 14 godina imaš osiguran BESPLATAN ulaz na utakmice. (ako imas ispod 14 treba ti clanska i imas besplatan ulaz)
Hahahaha
Sve mi znamo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu spominjali nikako junior ulaznice, vjerovatno neće biti.Objektivac1946 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 11:14Mene zbunjuje ovo "i/ili", ali koliko sam shvatio možeš sa bijelom članskom ili ako si mlađi od 14, što znači nema junior ulaznica više?napoleon72 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 11:06Ja sam ovo shvatio na nacin da djeca - clanovi do 14 godina imaju dzaba ulaz sa bijelom clanskom, a ne svi. A za clansku dajes licne podatke i vide oni da li imas manje od 14 god i da li mozes dobit bijelu clansku.Objektivac1946 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 09:32
To je dobro pitanje, jer neće 100% nositi rodni list sa sobom na utakmicu, možda će biti vizuelna procjena. Mada mislim da je ovo više da se privuku porodice sa malom djecom, tipa 3,4,5 itd. godina, ali sigurno će i ove malo starije raje privući![]()
A sigurno treba bijela clanska da bi imao besplatan ulaz, i 14 ili ispod 14 godina (ovako su trebali formulisat) hahahaha
Sve mi znamo.
- napoleon72
- Kontakt:
Konfuzno su napisali skroz, ne mozes stavit i/ili u ovom slucaju.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2022, 11:11Da riješimo dilemu: ako imaš bijelu člansku karticu i/ili ispod 14 godina imaš osiguran BESPLATAN ulaz na utakmice.
#SVInaistojstrani
Ako imas bijelu clansku i ispod 14 godina - ulaz samo clanovima do 14 god.
Ako imas bijelu clansku ili ispod 14 godina - ulaz zenama i djeci ispod 14 god besplatno.
Nerealno mi zvuci da sva djeca imaju dzaba ulaz, posebno jer se ne zna realno koliko ko ima. Imas 18togodisnjaka koji djetinjasto izgledaju, imas djece kojim brkovi pocnu rast u 12., nece niko na ulazu rodni list provjeravat. A prethodnih godina su bile te junior karte koje su se morale kupit i za dvogodisnjaka. Mislim da je ovo kampanja da se sto vise djece uclani, jer ono, umjesto junior karte jednom platis cvaju i ides dzaba godinu dana na utakmice.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Ako vam je konfuzno bice vam lakse da znate da je Ayla to pisala
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.