Ili će ga tušnuti dalje zbog plusvalenze (možda i Salamandera, ali manje vjerovatno) ili možda jednostavno žele što veći izbor igrača jer će sezona biti prenatrpana utakmicama.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Fine as we are. 
Ili će ga tušnuti dalje zbog plusvalenze (možda i Salamandera, ali manje vjerovatno) ili možda jednostavno žele što veći izbor igrača jer će sezona biti prenatrpana utakmicama.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
stari moj mora neko i kup igrati i popunjavati klupu. Messi je ok, nije skup a moze pomoci.OldFashioned je napisao/la: ↑06 jul 2022, 18:47- Abate trener mladih
- Messias potpisao ugovor
Očito oni vide nešto što (siguran sam) većina nas ne..
Problem je Abate koji ce uciti djecu fudbalu. Iako mi je drag , taj lik je najgori desni bek Milana (cak i da progledam kroz prste da je poceo karijeru kao ofanzivniji igrac.)
Doduse , mozda upali ona los igrac dobar trener.
Hebem ga ja Edo kakve veze ima ko je kakav igrac bio i da to znaci da ce biti los trener. Pa onda bi Klopp trebao biti qarna, a isto tako i Mourinho i X takvih primjera jos da ih ne nabrajamedoox je napisao/la: ↑06 jul 2022, 21:27stari moj mora neko i kup igrati i popunjavati klupu. Messi je ok, nije skup a moze pomoci.OldFashioned je napisao/la: ↑06 jul 2022, 18:47- Abate trener mladih
Problem je Abate koji ce uciti djecu fudbalu. Iako mi je drag , taj lik je najgori desni bek Milana (cak i da progledam kroz prste da je poceo karijeru kao ofanzivniji igrac.)
Abate je Milanista i takvi nam trebaju u klubu
- Beduin
- Kontakt:
Elektricar potpisao ugovor, krasno onda. Ili ce izvisiti novo desno krilo ili nova 10ka, u suprotnom (ako bi dosli igraci na obje pozicije) ide prodaja Saleta, sto opet ne bi bila losa opcija jer nam ne treba ponovno gomilanje poluigraca. Ne sad kad idemo u pravom smjeru, sampionski tim kojeg treba nadograditi, a ne gomilati i bacati pare.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Milan are working on closing the deal for Renato Sanches on new conditions. Frequent contacts with Lille and Jorge Mendes to define the deal in the next few days
Evo ga opet, mrs u pizdu materinu vise
Evo ga opet, mrs u pizdu materinu vise
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Sanches znači još u igri.. biće ovo duugoo ljeto 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
U vecini slucajva vazi to pravilo da osoba ima bolju trenersku karijeru nego igracku. Mourinjo je koliko znam bio qarina igrac, za Klopa ne znam tacno koliko je uspio kao igrac.ronaldo99 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 21:38Hebem ga ja Edo kakve veze ima ko je kakav igrac bio i da to znaci da ce biti los trener. Pa onda bi Klopp trebao biti qarna, a isto tako i Mourinho i X takvih primjera jos da ih ne nabrajamedoox je napisao/la: ↑06 jul 2022, 21:27stari moj mora neko i kup igrati i popunjavati klupu. Messi je ok, nije skup a moze pomoci.OldFashioned je napisao/la: ↑06 jul 2022, 18:47- Abate trener mladih
Abate je Milanista i takvi nam trebaju u klubu
Slazem se da nam treba Milanista ali ne pod cijenu da je to jedini argument. Evo za mene je Samu milanista,ali nema sta da radi u klubu.
Koliko puta smo čuli ovo "dogovorili se sa igračem, ali ne sa klubom" i koliko puta je to uspješno završilo? Nula? 
Doduše ovo mi ovaj put izgleda ozbiljno jer su obe strane zainteresovane za transfer. Još Ziyech, kakav bi to samo bio upgrade u ofanzivnom dijelu u usporedbi sa prošlom sezonom.
Doduše ovo mi ovaj put izgleda ozbiljno jer su obe strane zainteresovane za transfer. Još Ziyech, kakav bi to samo bio upgrade u ofanzivnom dijelu u usporedbi sa prošlom sezonom.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Yebat ga kao i ostale, daj Saleta i da pocnemo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Fakat me ovo natezanje oko transfera oko plata glavnih igraca nervira, pa hebem mu majku hoce li ikog dovesti bez nekih natezanja, dodju hjebeni ameri cigani zivi, ciganaju u Milanu a gledaj druge vlasnike americke trose bez problema ( liverpool, utd ), kardani se natezu oko svakog igraca sad indijska sapunica oko onog balavca iz Belgije, pa portugalska supunica haman druga sezona oko Sanceza, ko ufol prvaci a oper nema kesa vazda neki izgovor....
Ovo je ipak Mesijeva godina, ide hladno dabl dabl
Ovaj De Ketelare ce morati igrati ludo da opravda 30 miliona.
Evo bas pogledah 2 klipa na Youtubu , on je klasicni napadac. Ima dobru ljevicu, zna zabiti i glavom i izgleda ima instikt kao Inzaghi. Ne bitno gdje je u šesnaestercu , lopta dodje do njega. On s pozicijom 10tke nema nista. Tehniku, prvi dodir i pas nisam vidio u 16minuta njegovih highlighta ( valjda se oni montiraju da pokazu sve najbolje, a te segmente igre nisam vidio).
Nije negativa , nego samo ono sto ja vidim i ja bih ga odmah gurao na centarforu.
Ovaj De Ketelare ce morati igrati ludo da opravda 30 miliona.
Evo bas pogledah 2 klipa na Youtubu , on je klasicni napadac. Ima dobru ljevicu, zna zabiti i glavom i izgleda ima instikt kao Inzaghi. Ne bitno gdje je u šesnaestercu , lopta dodje do njega. On s pozicijom 10tke nema nista. Tehniku, prvi dodir i pas nisam vidio u 16minuta njegovih highlighta ( valjda se oni montiraju da pokazu sve najbolje, a te segmente igre nisam vidio).
Nije negativa , nego samo ono sto ja vidim i ja bih ga odmah gurao na centarforu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nikada nisam volio donositi procjene na račun yt highsa, ali za Paquetu sam to odradio kada je došao kod nas.
Bio sam ubijeđen da onako spor igrač sa prilično klimavom glavom u skoro pa izumrloj fudbalskoj poziciji nema šta tražiti u Milanu, mada bi nam čak i on onakav bio pojačanje u odnosu na Brahima.
Bio sam ubijeđen da onako spor igrač sa prilično klimavom glavom u skoro pa izumrloj fudbalskoj poziciji nema šta tražiti u Milanu, mada bi nam čak i on onakav bio pojačanje u odnosu na Brahima.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
De Katelerea je teško procjeniti na osnovu jutjuba jer belgijska liga ne dozvoljava da se upotrebljavaju njihovi snimci. Tako da, ako ne pratiš belgijsku ligu iz kola u kolo, nema načina da ga istinski upoznaš kao igrača.
Imaju skauti koji su ga pratili već godinu dana i Maldini/Massara su spremni potrošiti 30 miliona da ga dovedu što je daleko iznad njihovog uobičajenog poslovanja. Meni dovoljno, znaju oni zašto ga toliko žele i vjerujem u njihovu procjenu.
Imaju skauti koji su ga pratili već godinu dana i Maldini/Massara su spremni potrošiti 30 miliona da ga dovedu što je daleko iznad njihovog uobičajenog poslovanja. Meni dovoljno, znaju oni zašto ga toliko žele i vjerujem u njihovu procjenu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovoliko pompe ne bi bilo da dovodimo Shevu a ne igraca yebenog klub briza 
Milan are preparing a €30M bid to sign De Ketelaere after meeting his agent
Svaki dan po 100 neki informacija, tacno kao da ce i papa sa njim doci
Milan are preparing a €30M bid to sign De Ketelaere after meeting his agent
Svaki dan po 100 neki informacija, tacno kao da ce i papa sa njim doci
- Beduin
- Kontakt:
Bez HERE WE G0 nema price. Sve ostalo su mi klasicna medijska nagadjanja i nabijanje klikova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kazu da smo blizu i Sanchesa

Pa Milanu je svaki transfer koji košta više od 5 miliona komplikacija i gnjavaža. 
Nabijem i tog Sancheza više. Lik da je htio doći u Milan, došao bi dosad poslije 7 mjeseci pregovaranja.
Yebem ga glupa, Milan bi bio idealna destinacija za njegovu karijeru, al' bog sami zna šta agent i on hoće čim ovoliko odugovlače.
Nabijem i tog Sancheza više. Lik da je htio doći u Milan, došao bi dosad poslije 7 mjeseci pregovaranja.
Yebem ga glupa, Milan bi bio idealna destinacija za njegovu karijeru, al' bog sami zna šta agent i on hoće čim ovoliko odugovlače.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kako ce i doci rope kad nasi i ne salju ponudu haha 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.