Yebo li ga Uscuplic u dupe, cuj dobar mentor mladima ?! Otkriva im kako vise popiti a ujutru biti dobar za treninga ?! Laje grande Torla al nece ga vise u FKS "zaklanjat" !!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Bolje klipacu zagrliti nego se yebavati po nekim seminarima.
nema vise one ma bolje mu ovako s juniorima 1500 plata
Realno. Imao je PREVIŠE sabura od strane kluba, čekalo ga se 100 god, pa na kraju je eto klub se pomirio s time da neće da napreduje u prvom timu, pa mu daju U19 u nadi da će bar tu raditi dobar posao. Na kraju ga samo uhljebili, slabo šta je uradio.
Stojanovic,Muminovic pojma nemam al neces napredovati sa trenerima koji nemaju iskustva,nama trebaju treneri koji ce nas podici na nivo iznad,po kojoj osnovi su ovo uradili pojma nemam
Po meni to ima logike ako imaš tim iskusnih i kvalitetnih trenera, pa dodaš ove da uče i napreduju. Ali ovako je prevelik zalogaj za njih, uzimajući u obzir da je nama Akademija jako bitna.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2022, 00:00Pa meni ovo ni nije loše. Treneri koji su željni napretka, mladi.
E bas me nasmija. Nego kad ti je zena najavila razvodTorino je napisao/la: ↑07 jul 2022, 14:14Ovo je ona usrana automatska tastatura. Meni juče žena šalje sliku iz frizerskog i napisala: "Ošišala me ko kozu" ja napišem neeee, a tastatura prepravi na meeeee.BegovicRamiz je napisao/la: ↑07 jul 2022, 12:32novinar ponos avazaLucas je napisao/la: ↑07 jul 2022, 12:07Direktor Akademiji FK Sarajevo Aleksandar Borojević, u saradnji sa sportskim direktorom kluba sa Košava Emirom Hadžiće, napravio je velike promjene u omladinskom pogonu bordo tima.
Za novog trenera prvih juniora bordo tima, koji se takmiče u Premijer liga BiH U-19, imenovan je Danijel Stojanović, nekadašnji lijevi bek Zrinjskog, Željezničara, Olimpika… Stojanovićev asistirat bit će Elvis Sadiković, bivši lijevi bek Sarajeva, Čelika, Travnika, Olimpika…).
Juniore FK Sarajevo, koji će takmiče na federalnom nivou, trenirat će Milan Muminović i Alem Plakalo (asitent).
Trener kadete kluba s Koševa u Premijer ligi BiH U-17 bit će Muhamed Džakmić, njegov je asistirat Vučina Šćepanović, dok je trener pionira Sarajeva Boris Grbavac, a asistent Kenan Bisić.
S druge strane, nekadašnjem trofejnom treneru prvih juniora kluba s Koševa Dženanu Uščupliću ponuđeno je da radi individulano sa igračima, dok je dugogodišnjem treneru prvih kadeta Admiru Hasančiću predložeo da bude skaut.
(Dnevni avaz)
Kao da sve čine da Uščuplića totalno istjeraju iz Akademije i kluba.
Eto, ako neko zna nekog ko renta namešten stan.
30 godina nakon rata i dalje bi da se imaju ogromne beneficije za one sto su ostali i branili. Dobro ova država ikako postoji kada se pogleda koliko se troši na boračka udruženja i ostale stvari. Haj razumijem za ljude koji su ostali invalidi, samohrane majke itd... ali oni bi i da im se djeca od 30 godina finansiraju državnim parama zato što je ostao i branio svoje na svom.holyman je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:11Strasno je da u srcu evrope postoji ovako neinteligentan i nepismen narod, nije ni cudo sto evropa devedesetih nije htjela muslimansku zemlju na tlu evrope.
Komentari na fb me svakako ne mogu iznenaditi, ali da od 300 komentara 285 bude gramaticki neispravno, ma i ne mora biti ispravno ali kakvi su to samo komentari, koliko je narod glup, nema glupljeg na planeti...
Jedan pise dzenina greska je sto su njegovi u ratu bili u prvoj liniji, znaci ako si bio u ratu mozes biti trener sad... Drugi pise vojnik kluba, pa zar to vise postoji nakon xavija, rooneya, kahna itd..
Sve neki vojnici a mjesec u karijeri bez plate nisu odradili..
Koliko je ovo pogan narod to u knjigama nema
Ima i tog svakako. Dzeno je dobar trener za Sarajevo jer igra napadacki, napada isto i Drinu na Kosevu i Borussiju u Njemackoj. Al da je neka trenercina, daleko od tog. Prvi kup i onda playoff EL, svaka cast, igra se popravila i vidio se napredak. Tu mu nemam sta reci, iskreno. Ona titula, dosla nakon bojkota ekipe, realno prosetali se kroz ligu. U onoj situaciji bi Braco Hadziosmanovic osvojio, jer igracima nije bilo bitno ko ce drugi sjedit na klupi, bilo je bitno da ne sjedi Kodro. Drugi kup nam Borac realno "pustio", odnosno izvodjaci penala koje su odabrali su Bogu plakat, a i to je Vinko izborio finale. U ligi Dzeno u 4 kola dva remija, jedna pobjeda na terenu i jedna za zelenim stolom, opet se igra nista nije popravila. Imao je dva puta situaciju da krene od prozivke s ekipom i nikad se nije pokazao, dobar je za vatrogasca al ni za sta vise realno nije.ŠTA_JE je napisao/la: ↑08 jul 2022, 05:59Sedin postaje papak. Imao je nekoliko ovakvih istupa po fb, novinama i portalima ali nikad da kaze sta konkretno ne valja. A bilo je "kao" sve ok dok je on bio tu, evo sad opet opet truje atmosferu medju rajom. Sto ne napise konkretno sta ne valja. Napisi Sedine izvjestaj, studiju, elaborat, diplomski rad o stanju u Akademiji prije i poslije tebe nemoj ko Kalimero samo da galamis:"Ovo je nepravda, ovo je nepravda!"
Hocemo li o Dženi malo? Ako je iko na guzove nesto osvojio kao trener to je inda on. Skoro svaki put je dosao na gotovo. Svejedno opet su ga navijaci prihvatili sto je nas od glave do pete ali dragi Dzeno sto to ne iskoristi? Sti ne zavrsi skolu pa da postanes pravi trener? Ovakvim stavom i ponasanjem dobro su mu ista dali da radi. Jos ako su istinite price o tom autodestruktivnom ponasanju bolje ga odmaknuti od djece.
Ma okej sam ja s tim, ostao u ratu, branio svoje, branio drzavu i ima beneficije dok je ziv, nece to trajati zauvijek i na sta se sve milijarde trose to je i dobro.OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:1830 godina nakon rata i dalje bi da se imaju ogromne beneficije za one sto su ostali i branili. Dobro ova država ikako postoji kada se pogleda koliko se troši na boračka udruženja i ostale stvari. Haj razumijem za ljude koji su ostali invalidi, samohrane majke itd... ali oni bi i da im se djeca od 30 godina finansiraju državnim parama zato što je ostao i branio svoje na svom.holyman je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:11Strasno je da u srcu evrope postoji ovako neinteligentan i nepismen narod, nije ni cudo sto evropa devedesetih nije htjela muslimansku zemlju na tlu evrope.
Komentari na fb me svakako ne mogu iznenaditi, ali da od 300 komentara 285 bude gramaticki neispravno, ma i ne mora biti ispravno ali kakvi su to samo komentari, koliko je narod glup, nema glupljeg na planeti...
Jedan pise dzenina greska je sto su njegovi u ratu bili u prvoj liniji, znaci ako si bio u ratu mozes biti trener sad... Drugi pise vojnik kluba, pa zar to vise postoji nakon xavija, rooneya, kahna itd..
Nismo navikli da radimo i da zaradimo i to nas prati kroz život i kroz ljude koji nas predstavljaju. Ja uvijek kazem, nama je odlicno kakvi smo mi...
Kažem samo da se ista stvar prenosi sa države na klub. Bar što se tiče naše svijesti. Svi bi nešto đabe na neke zasluge od prije. Na to sam aludirao.holyman je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:29Ma okej sam ja s tim, ostao u ratu, branio svoje, branio drzavu i ima beneficije dok je ziv, nece to trajati zauvijek i na sta se sve milijarde trose to je i dobro.OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:1830 godina nakon rata i dalje bi da se imaju ogromne beneficije za one sto su ostali i branili. Dobro ova država ikako postoji kada se pogleda koliko se troši na boračka udruženja i ostale stvari. Haj razumijem za ljude koji su ostali invalidi, samohrane majke itd... ali oni bi i da im se djeca od 30 godina finansiraju državnim parama zato što je ostao i branio svoje na svom.holyman je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:11Strasno je da u srcu evrope postoji ovako neinteligentan i nepismen narod, nije ni cudo sto evropa devedesetih nije htjela muslimansku zemlju na tlu evrope.
Nismo navikli da radimo i da zaradimo i to nas prati kroz život i kroz ljude koji nas predstavljaju. Ja uvijek kazem, nama je odlicno kakvi smo mi...
Ja mislim o klubu, pricam o struci, kakvi vojnici kluba kakav rat, pricamo o najvecem klubu u drzavi, pricamo o klubu koji ima najvece izlazne transfere i najperspektivniju akademiju, o klubu koji ce za 2-3 godine igrati grupe, a ljudi se protive tjeranju trenera koji ni licence nema, treneru kojeg FKS drzi u zivotu, kojeg nikad nisu htjeli otjerati do sada itd itd
Puna podrska Ismire pa nek izgubimo svaku
Turkovic br. 2.ŠTA_JE je napisao/la: ↑08 jul 2022, 05:59Sedin postaje papak. Imao je nekoliko ovakvih istupa po fb, novinama i portalima ali nikad da kaze sta konkretno ne valja. A bilo je "kao" sve ok dok je on bio tu, evo sad opet opet truje atmosferu medju rajom. Sto ne napise konkretno sta ne valja. Napisi Sedine izvjestaj, studiju, elaborat, diplomski rad o stanju u Akademiji prije i poslije tebe nemoj ko Kalimero samo da galamis:"Ovo je nepravda, ovo je nepravda!"
Hocemo li o Dženi malo? Ako je iko na guzove nesto osvojio kao trener to je inda on. Skoro svaki put je dosao na gotovo. Svejedno opet su ga navijaci prihvatili sto je nas od glave do pete ali dragi Dzeno sto to ne iskoristi? Sti ne zavrsi skolu pa da postanes pravi trener? Ovakvim stavom i ponasanjem dobro su mu ista dali da radi. Jos ako su istinite price o tom autodestruktivnom ponasanju bolje ga odmaknuti od djece.
Shvatio sam, to su nasa balijska posla jbg. Iz sda udruzenja zgrcu pare, a onaj sa prve linije danas prosi na uliciOsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:33Kažem samo da se ista stvar prenosi sa države na klub. Bar što se tiče naše svijesti. Svi bi nešto đabe na neke zasluge od prije. Na to sam aludirao.holyman je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:29Ma okej sam ja s tim, ostao u ratu, branio svoje, branio drzavu i ima beneficije dok je ziv, nece to trajati zauvijek i na sta se sve milijarde trose to je i dobro.OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:18
30 godina nakon rata i dalje bi da se imaju ogromne beneficije za one sto su ostali i branili. Dobro ova država ikako postoji kada se pogleda koliko se troši na boračka udruženja i ostale stvari. Haj razumijem za ljude koji su ostali invalidi, samohrane majke itd... ali oni bi i da im se djeca od 30 godina finansiraju državnim parama zato što je ostao i branio svoje na svom.
Ja mislim o klubu, pricam o struci, kakvi vojnici kluba kakav rat, pricamo o najvecem klubu u drzavi, pricamo o klubu koji ima najvece izlazne transfere i najperspektivniju akademiju, o klubu koji ce za 2-3 godine igrati grupe, a ljudi se protive tjeranju trenera koji ni licence nema, treneru kojeg FKS drzi u zivotu, kojeg nikad nisu htjeli otjerati do sada itd itd
Puna podrska Ismire pa nek izgubimo svaku
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, MSOZ101 i 11 gostiju.