09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
besic odlican ali mislim da ce izaci na poluvremenu. i odlican potez papeta da ubaci u vatru. svaka cast. umjesto njega salihovic u veznom redu a subasic na lijevi bek
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- badblueboylivno
- Kontakt:
S obzirom na stanje u kojem smo došli, ovo je odlična igra repke. Zaista. U svim segmentima igre smo bolji od Mejica. Koji je, pak, očajan.
Priznajem da sam igrao keca na njih, samo jer su se naši potrošili, i da mi o tome ovisi dobitak, ali bi mi nakon ovakve igre naših i nakon očajnog Meksika bilo žao da izgubimo, da ne pobijedimo.
Priznajem da sam igrao keca na njih, samo jer su se naši potrošili, i da mi o tome ovisi dobitak, ali bi mi nakon ovakve igre naših i nakon očajnog Meksika bilo žao da izgubimo, da ne pobijedimo.

Hayley <3
Poluvrjeme 0:0,dobro je...Sad se nadati jedno jedan dva slobodnjaka oko nekih 17-20 met.da vidimo bar jedan efktan gol...da ne bude uzaludno cekanje ove sitne sate..!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Sjajno prvo poluvrijeme ,bolji smo u svim segmentima ,samo da ovako nastavimo i pobijeda neće doći u pitanje najbolji po običaju Spahić ,Ibišević ,Mujdža sjajan
Mali Bešić me oduševio sa nekoliko poteza ,sjajna uklizavanja ,kakva mirnoća kad ima loptu okret i pas ka slobodnom igraču ,iznošenje lopti perfektno
Miske standardno dobar ,Salihović pa i nije nešto ,Lulić borben puno trči trudi se , Mravac ,da ga manje gledamo u drugom poluvremenu ,jednom u kadru i odma potez koda ne postoji,Hasgić nas kao i uvijek izvlači u kritičnim situacijama ,Medunjanin se nije nešta primjetio ,Pjanić vidi se da nije u nekoj formi
Mali Bešić me oduševio sa nekoliko poteza ,sjajna uklizavanja ,kakva mirnoća kad ima loptu okret i pas ka slobodnom igraču ,iznošenje lopti perfektno
Miske standardno dobar ,Salihović pa i nije nešto ,Lulić borben puno trči trudi se , Mravac ,da ga manje gledamo u drugom poluvremenu ,jednom u kadru i odma potez koda ne postoji,Hasgić nas kao i uvijek izvlači u kritičnim situacijama ,Medunjanin se nije nešta primjetio ,Pjanić vidi se da nije u nekoj formi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
vidio dzekin posterVirtu4l je napisao/la:Gdje si ti Džeku vidio?juveboy je napisao/la:Niko ne pominje Mujdzu, dobili smo extra beka ! Dzeko na tribinama ppq a nije mogao igrati . . ccc

Bešić odličan, Miske sa obzirom da ne igra odličan također...
AL ČIČARITO...
hem što je ružan ko obrijan -----, al pusti to, ja da igram za united, zabio bih Hasagiću sa tri metra...
dao bih bar jednu od one dvije, smijem ruku u vatru
AL ČIČARITO...

hem što je ružan ko obrijan -----, al pusti to, ja da igram za united, zabio bih Hasagiću sa tri metra...
dao bih bar jednu od one dvije, smijem ruku u vatru
Nil Satis Nisi Optimum
ubice nas trkom i nebi me cudilo da u drugom izgubmo - no evo vec sam jezik pregrizodelija je napisao/la:Uh sto se preznoji ko da sam ja igrao..
Dobar Ibisevic ali bas je bilo situacija gdje bi nam dzekina snaga puno pomogla.
Onom malom Besicu stvarno svaka cast.ja mislim da je bez greske odigrao ovo poluvrijeme.Nema jos malo i dostojna zamjena Rahima..
Nego sto smo uzivali uzivali, sad ono primamo golove

maloo je rec da sam ko fakir na ekserima - ubi me ova tekma

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
Ja sam igro poluvrijeme X kraj 2 pa da vidimo hocu li sta dobiti 

Besic me pozitivno iznenadio. U onoj prvoj utakmici sa Slovackom mi nekako izgledao strasljiv, slab, da jos nije dorasto za ovaj nivo, al bogami veceras igra ko veliki.
Da je Dzeko tu, ovo bih dobili sigurno. Ibisevic se bori sve to stoji, al brate nije nijednu loptu zadrzo, slomi se dok je iskontrolise.
Samo jos da Safet skonta da Mravac nema sta traziti u prvih 11 i lose se pise Rumunima.
Da je Dzeko tu, ovo bih dobili sigurno. Ibisevic se bori sve to stoji, al brate nije nijednu loptu zadrzo, slomi se dok je iskontrolise.
Samo jos da Safet skonta da Mravac nema sta traziti u prvih 11 i lose se pise Rumunima.
dzeko sad pajkiVirtu4l je napisao/la:Gdje si ti Džeku vidio?juveboy je napisao/la:Niko ne pominje Mujdzu, dobili smo extra beka ! Dzeko na tribinama ppq a nije mogao igrati . . ccc

Sad Pape pusta ''Dvadesete'' u svlacionici, znaci pobjedicemo 

Ibisevic tenk! Kako sjajno prodje u stilu Zidana... ono naaa
malo vranjesa u igru da slomi koju kost 

-
- Kontakt:
a jarane koga da ubaci umjesto mravca kad imamo 15 igraca???????????Strauss je napisao/la:Besic me pozitivno iznenadio. U onoj prvoj utakmici sa Slovackom mi nekako izgledao strasljiv, slab, da jos nije dorasto za ovaj nivo, al bogami veceras igra ko veliki.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Samo što ga je i Kordić iz selekcije novinara identično na usta bacio.RKO je napisao/la:Jbg onaj dosaantos bi svakog provozo i vozo je kamoli Mravca,nije los Mrav veceras
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mene plasi drugo poluvrijeme, s obzirom da se nasi umore, a nema zamjena dostojnih dok Mexico moze zamjenti kompletnu ekipu..
Ali prvo poluvrijeme je odlicno.. Uzmimo u obzir da su nasi igraci dosli 2 dana na pripreme posle Meksikanaca, razlika u vremenskoj zoni, vezni red nam totalno van forme, fali nam najbolji napadac, fali nam Rahimic.. Ma super je ovo..
Kad bi uspjeli izdrzat i drugo poluvrijeme ovako ako Bog da bice odlicno..
Ali prvo poluvrijeme je odlicno.. Uzmimo u obzir da su nasi igraci dosli 2 dana na pripreme posle Meksikanaca, razlika u vremenskoj zoni, vezni red nam totalno van forme, fali nam najbolji napadac, fali nam Rahimic.. Ma super je ovo..
Kad bi uspjeli izdrzat i drugo poluvrijeme ovako ako Bog da bice odlicno..
Edin Dzeko
...prvo poluvrijeme vrlo dobro... BESIC dobitak za reprezentaciju...
Džeko na facebook!
...prvo poluvrijeme vrlo dobro... BESIC dobitak za reprezentaciju...
Džeko na facebook!
Nil Satis Nisi Optimum
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
JOS 1 !RKO je napisao/la:Hajte haxball dok nepocne drugo
Room RKO
Pass 235
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
svaka cast badblueboylivno - veliki pozdrav za Livno i dobro dosao u Zenicu ..... bravo Livnobadblueboylivno je napisao/la:S obzirom na stanje u kojem smo došli, ovo je odlična igra repke. Zaista. U svim segmentima igre smo bolji od Mejica. Koji je, pak, očajan.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Zasad sve super, samo da ih umor ne savlada, a i klupa nam je mala (3 igrača i golman)
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.