09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Svaka čast momcima. Ne sječam se dugo da smo se ovako borili i dobro igrali. Bešić i Lulić veoma dobri, Salihovića i Spahu da i ne spominjem. Samo me onaj panj Mravac tako živcira... koji jreten...
P.S. Bravo za Sušića za odabir pozicije za malog Bešića, jest da nije imao ko drugi to pokriti, ali ova mu pozicija savršeno odgovara.
Nadam se da ćemo pobjediti, jer smo bolji na terenu..
P.S. Bravo za Sušića za odabir pozicije za malog Bešića, jest da nije imao ko drugi to pokriti, ali ova mu pozicija savršeno odgovara.
Nadam se da ćemo pobjediti, jer smo bolji na terenu..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
adnan mravac se istice..ubjedljivo je najgori
edit 5 minuta kasnije:stoko jedna retardirana znao sam da ce usrati penal
edit 5 minuta kasnije:stoko jedna retardirana znao sam da ce usrati penal
Zadnja izmjena: _Bad_boy, dana/u 10 feb 2011, 03:12, ukupno mijenjano 1 put.
-PAJA Fan Club!!
Dobra interesantna i brza tekma, mislim da smo bare bare mi malo vise drzimo sredinu i imamo prostora jer su im sestice neprimjetne zato oni imaju odlicna krila srecom smotanog centarfora, trava je brza, pa dosta pogresnih pasova kod mexika, kod nas manje, samo Haris malo da smiri igru, i da ne idemo previse na visokelopte jesmo veci od njih al mozemo i pas igrom do gola. Sve u svemu bice guravo drugo poluvrijeme 1 x 2 sve je moguce...mislim da je ovo najbolje poluvrijeme od kako je pape salektor...sretno
-
- Kontakt:
reci mu da se mani fb i pozdravi mancinija i nek mu poruci da cu mu zube polomiit. a dzeko nek mi ne ide na oci...Number1 je napisao/la:Edin Dzeko
...prvo poluvrijeme vrlo dobro... BESIC dobitak za reprezentaciju...
Džeko na facebook!

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Jes vala najvise me Mravac preznooji.Al sumnjam da bilo koga drugog stavi na tu stopersku poziciju da bi bilo drugacije.Valjda se od onog Bicakcica biti nesto 

-
- Kontakt:
cuj ti Meksa,uzeli lakseg protivnika za debi De la Torea,joj da ih hocemo uzeti 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- storm_raider
- Kontakt:
Mali Besic podjeca na Lucia dosta 

Sport je lijek za tijelo i duh.
Hajmo 2:1 za nas do kraja, da dobijem na kladionici i da zadovoljim dushu pobjedom 

važno je da su meksikanci gledali video kasete naše reprezentacije
kristiću kristiću

kristiću kristiću
idemo jos sad jace i cvrsce do povoljnog rezultata
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Dobar prvi dio bili smo i bolji šteta za ona ofsajd Ibiševića, nadam se samo da nećemo pasti u drugom dijelu. Idemo zmajeviiiiiii !
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
kristic izgleda jos u kamenom dobu ahhaha cuj kasetearbitar je napisao/la:važno je da su meksikanci gledali video kasete naše reprezentacije![]()
![]()
![]()
kristiću kristiću

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
šta kažete o dresovima, msm da su se mogli bolje osmislit
Nil Satis Nisi Optimum
Sad vidio Dzeku, maskirao se olos evo kamera ga u jednom kadru uhvatila evo link : http://www.google.com/search?rlz=1C1VEA ... inamapeder

Nadam se da ce Ognjen uci!
Novi dresovi nisu losi. Sad smo ko Ukrajinci
Novi dresovi nisu losi. Sad smo ko Ukrajinci

shandrlike-tandrlike
- Principatus
- Kontakt:
Nebih nesto dugo, jer uskoro pocinje drugo poluvrijeme. Zadovoljan sam definitivno sa nasim momcima.
Kako kaze komentator, Mexikanci su davali izjavu tipa da su sebi izabrali laganijeg protivnika za pozitivan pocetak, ali eto izgleda da nije bas tako. U mnogim djelovima igre to je bio dobar okrsaj, cas mi na njih, pa oni na nas. Moramo nase kornere pametnije iskoristiti. Igraju jako preko krila i mislim da je to dobro za nas, jer nam tu inace najvise puse. Ovo je prijateljska igra, i dobro je da imamo ovako jaku provjeru, jer Mehiko vidim jasno ispred Rumunije. Nasim momcima svaka cast na borbi i idemo dalje.
Kako kaze komentator, Mexikanci su davali izjavu tipa da su sebi izabrali laganijeg protivnika za pozitivan pocetak, ali eto izgleda da nije bas tako. U mnogim djelovima igre to je bio dobar okrsaj, cas mi na njih, pa oni na nas. Moramo nase kornere pametnije iskoristiti. Igraju jako preko krila i mislim da je to dobro za nas, jer nam tu inace najvise puse. Ovo je prijateljska igra, i dobro je da imamo ovako jaku provjeru, jer Mehiko vidim jasno ispred Rumunije. Nasim momcima svaka cast na borbi i idemo dalje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mene podsjeca na Affelaya.storm_raider je napisao/la:Mali Besic podjeca na Lucia dosta
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Uopste nije bitan rezultat u ovoj utakmici, kako god zavrsili ovo je odlicno izgledalo momci puni elana, motiva igraju trce bore se...19TM87 je napisao/la:idemo jos sad jace i cvrsce do povoljnog rezultata
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- legenda reala
- Kontakt:
počelo je drugo ,sretno idemo do pobijede 2:1 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mamu mu...jaooo sudije.....puuuuuuuuuuuuuu
vazda penali protiv nas
vazda penali protiv nas
Zadnja izmjena: RKO, dana/u 10 feb 2011, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
RIP SALE VILENJAK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.