FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Penal za TuzlaCity:
https://gorilla.cdnja.co/v/gx/gXyaz.mp4 ... 1657229906
https://gorilla.cdnja.co/v/gx/gXyaz.mp4 ... 1657229906
700 000 KM Harada, sirada, parada.Guda ,guda.
Sutra pojačanja.
Plakat ce te vi jos za dofom i morisomAristotel555 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 23:13Gorak ukus pobjede..cestitke na prvoj evropskoj pobjedi ali nazalost nemamo se cemu puno radovati..ako se ne dovedu minimalno tri pojacanje jedino sto cemo moci uraditi u narednoj sezoni je sredina tabele..ima li na svijetu sporiji stoper od ovog Hrkaca sta je ono, koga smo to doveli, a mislio sam da smo s Morisom slabi..
-
- Kontakt:
Veselinovic me u potpunosti razocarao..
Steta sto Smajlagic nije zabio.
Definitivno vise treba gurat djecu nego neke polovnjake..
Mendes zna igrat lopte.
Steta sto Smajlagic nije zabio.
Definitivno vise treba gurat djecu nego neke polovnjake..
Mendes zna igrat lopte.
Bol i patnja za oci i dusu.
-
- Kontakt:
Moris kikser zesci a Dofo koliko god lijepo igrao za oko, nista konkretno nam nije donio..puno zuji malo meda daje..njegova najbolja utakmica u Mostaru protiv Zrinjskog i to je to otprilike, po meni nikakve gubitak a sigurno je imao odličnu platu..mmanijak je napisao/la: ↑08 jul 2022, 00:42Plakat ce te vi jos za dofom i morisomAristotel555 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 23:13Gorak ukus pobjede..cestitke na prvoj evropskoj pobjedi ali nazalost nemamo se cemu puno radovati..ako se ne dovedu minimalno tri pojacanje jedino sto cemo moci uraditi u narednoj sezoni je sredina tabele..ima li na svijetu sporiji stoper od ovog Hrkaca sta je ono, koga smo to doveli, a mislio sam da smo s Morisom slabi..
Nikad.Imamo Mišića,Čelikovića,Šukilovića.mmanijak je napisao/la: ↑08 jul 2022, 00:42Plakat ce te vi jos za dofom i morisomAristotel555 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 23:13Gorak ukus pobjede..cestitke na prvoj evropskoj pobjedi ali nazalost nemamo se cemu puno radovati..ako se ne dovedu minimalno tri pojacanje jedino sto cemo moci uraditi u narednoj sezoni je sredina tabele..ima li na svijetu sporiji stoper od ovog Hrkaca sta je ono, koga smo to doveli, a mislio sam da smo s Morisom slabi..
Mendeš odličan u drugom poluvremenu.Stigao je i asistirati za naš 2 gol.Momak je za startne postave.
Veselinović je doveden da bude rezerva.Zbog povrede Mišića sinoć je bio starter.
Sreća da imamo Šukilovića i Mendeša za U-21,inače bi se patili sa Mešinovićem.
Smiješno je da Nukić igra beka iza leđa jedne neznalice kakav je Mešinović.
Veselinović je doveden da bude rezerva.Zbog povrede Mišića sinoć je bio starter.
-
- Kontakt:
Ljudi moji treba da uzivamo i radujemo se ovoj pobjedi kakva god ona bila. Naš debi u Evropi i odmah pobjeda. Mnogi naši klubovi su ispadali od ovakvih amatera u prošlosti.
Slažem se da je bilo nesostataka, biće vremena da to raspravimo i struka da to popravi. Naše je da se radujemo i spremamo za Grbavicu.
Slažem se da je bilo nesostataka, biće vremena da to raspravimo i struka da to popravi. Naše je da se radujemo i spremamo za Grbavicu.
[url [/url]
BAJRAM MUBAREK OLSUN
SVI NA GRBAVICU.
SVI NA GRBAVICU.
Nema logike dovest Veselog koji je totalno zapostavio fudbal da bude rezerva. On je promašaj svih promašaja. Neka rezerve budu ovi mladi koji započinju karijeru. Za Mesinovica se svi slažemo i nadam se da će put Srebrenika. Mendes jeste perspektiva kao i mladi Salko. Mehanovic jučer sve prekida i penal izveo ali dosta skromno. Treba odredit ko će izvoditi penale.tuzlac je napisao/la: ↑08 jul 2022, 09:09Mendeš odličan u drugom poluvremenu.Stigao je i asistirati za naš 2 gol.Momak je za startne postave.
Važno je da se nekakao pobijedilo. Kažem nekako iako se iz aviona vidjelo da smo puno bolja ekipa, al et opet nekako rastrzana igra bez ikakvog šablona. Od mene ekipi str. štabu rukovodstvu i navijačima čestitke za ispisanu istorijsku pobjedu. Idemo dalje.
- Ovo je zatečeno stanje na osnovu prethodne sezone ili sezona.Neki igrači koji sad vrijede100 000 Evra mogu tokom odnosno na kraju buduće sezone udestostručiti svoju vrijednost na tržištu.Kad se gleda tako onda ovo nije skroz pouzdano.
Napr.,Nargalić po viđenom vrijedi €125Th,ali, ako momka krene i počne zabijati ode on vrtoglavo sa cijenom.
AZ - FC Astana 6:0 | Europa League Oct 25, 2019
Ajax - AZ 0:2 |Mar 1, 2020 Johan Cruijff Arena in Amsterdam.…
-
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Ollsun 

porodici. Da vas zdravlje i sreca prati kroz zivot, da se radujemo novim uspjesima naseg kluba. Neka nam ova takmicarska godina bude makar kao prethodna.
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 08 jul 2022, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla City / Sloga Simin Han