Ja sam bio u Sa cijeli rat i poslije rata i razgulio prije 5 godina zbog SDA papaka i "patriJota".OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:1830 godina nakon rata i dalje bi da se imaju ogromne beneficije za one sto su ostali i branili. Dobro ova država ikako postoji kada se pogleda koliko se troši na boračka udruženja i ostale stvari. Haj razumijem za ljude koji su ostali invalidi, samohrane majke itd... ali oni bi i da im se djeca od 30 godina finansiraju državnim parama zato što je ostao i branio svoje na svom.holyman je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:11Strasno je da u srcu evrope postoji ovako neinteligentan i nepismen narod, nije ni cudo sto evropa devedesetih nije htjela muslimansku zemlju na tlu evrope.
Komentari na fb me svakako ne mogu iznenaditi, ali da od 300 komentara 285 bude gramaticki neispravno, ma i ne mora biti ispravno ali kakvi su to samo komentari, koliko je narod glup, nema glupljeg na planeti...
Jedan pise dzenina greska je sto su njegovi u ratu bili u prvoj liniji, znaci ako si bio u ratu mozes biti trener sad... Drugi pise vojnik kluba, pa zar to vise postoji nakon xavija, rooneya, kahna itd..
Sve neki vojnici a mjesec u karijeri bez plate nisu odradili..
Koliko je ovo pogan narod to u knjigama nema
Nismo navikli da radimo i da zaradimo i to nas prati kroz život i kroz ljude koji nas predstavljaju. Ja uvijek kazem, nama je odlicno kakvi smo mi...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Vjerujem brate. Kada se vidi spisak i broj ljudi koj je branio BiH, napravljen 1995-te i broj ljudi koji su sada demobilisani borci, rekao bi čovjek da smo imali najbrojniju vojsku u EU. Sa ovim brojem bi došli do Beograda.Babayaro je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:38Ja sam bio u Sa cijeli rat i poslije rata i razgulio prije 5 godina zbog SDA papaka i "patriJota".OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:1830 godina nakon rata i dalje bi da se imaju ogromne beneficije za one sto su ostali i branili. Dobro ova država ikako postoji kada se pogleda koliko se troši na boračka udruženja i ostale stvari. Haj razumijem za ljude koji su ostali invalidi, samohrane majke itd... ali oni bi i da im se djeca od 30 godina finansiraju državnim parama zato što je ostao i branio svoje na svom.holyman je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:11Strasno je da u srcu evrope postoji ovako neinteligentan i nepismen narod, nije ni cudo sto evropa devedesetih nije htjela muslimansku zemlju na tlu evrope.
Komentari na fb me svakako ne mogu iznenaditi, ali da od 300 komentara 285 bude gramaticki neispravno, ma i ne mora biti ispravno ali kakvi su to samo komentari, koliko je narod glup, nema glupljeg na planeti...
Jedan pise dzenina greska je sto su njegovi u ratu bili u prvoj liniji, znaci ako si bio u ratu mozes biti trener sad... Drugi pise vojnik kluba, pa zar to vise postoji nakon xavija, rooneya, kahna itd..
Nismo navikli da radimo i da zaradimo i to nas prati kroz život i kroz ljude koji nas predstavljaju. Ja uvijek kazem, nama je odlicno kakvi smo mi...
Pogledati ssmo u regisstru udruzenja koluikl u KS ima borackih organizacija. Vise stotina samo u KS. Naravno velika vecina njih na nekom vidu budzeta ili finansiranja nekog nivoa vlasti.
Da je toliko boraca bilo dosli ni do Moskve.
Da je toliko boraca bilo dosli ni do Moskve.
- FKS -
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dobra tema lagana na jutro 
Kolko je titula Dzeno osvojio sa juniorima?napoleon72 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:22Ima i tog svakako. Dzeno je dobar trener za Sarajevo jer igra napadacki, napada isto i Drinu na Kosevu i Borussiju u Njemackoj. Al da je neka trenercina, daleko od tog. Prvi kup i onda playoff EL, svaka cast, igra se popravila i vidio se napredak. Tu mu nemam sta reci, iskreno. Ona titula, dosla nakon bojkota ekipe, realno prosetali se kroz ligu. U onoj situaciji bi Braco Hadziosmanovic osvojio, jer igracima nije bilo bitno ko ce drugi sjedit na klupi, bilo je bitno da ne sjedi Kodro. Drugi kup nam Borac realno "pustio", odnosno izvodjaci penala koje su odabrali su Bogu plakat, a i to je Vinko izborio finale. U ligi Dzeno u 4 kola dva remija, jedna pobjeda na terenu i jedna za zelenim stolom, opet se igra nista nije popravila. Imao je dva puta situaciju da krene od prozivke s ekipom i nikad se nije pokazao, dobar je za vatrogasca al ni za sta vise realno nije.ŠTA_JE je napisao/la: ↑08 jul 2022, 05:59Sedin postaje papak. Imao je nekoliko ovakvih istupa po fb, novinama i portalima ali nikad da kaze sta konkretno ne valja. A bilo je "kao" sve ok dok je on bio tu, evo sad opet opet truje atmosferu medju rajom. Sto ne napise konkretno sta ne valja. Napisi Sedine izvjestaj, studiju, elaborat, diplomski rad o stanju u Akademiji prije i poslije tebe nemoj ko Kalimero samo da galamis:"Ovo je nepravda, ovo je nepravda!"
Hocemo li o Dženi malo? Ako je iko na guzove nesto osvojio kao trener to je inda on. Skoro svaki put je dosao na gotovo. Svejedno opet su ga navijaci prihvatili sto je nas od glave do pete ali dragi Dzeno sto to ne iskoristi? Sti ne zavrsi skolu pa da postanes pravi trener? Ovakvim stavom i ponasanjem dobro su mu ista dali da radi. Jos ako su istinite price o tom autodestruktivnom ponasanju bolje ga odmaknuti od djece.
Znaci tema je gora nego ovo vrijeme vani
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
E upravo tako lafo neka udruženja pa de pomozi koliko ima samo ljudi koji su branili a sad jedva kraj s krajem spajaju ma pogan smo narod Allaha mi. Jedini koji imaju nešto od tih udruženja su članovi sdaholyman je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:35Shvatio sam, to su nasa balijska posla jbg. Iz sda udruzenja zgrcu pare, a onaj sa prve linije danas prosi na uliciOsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:33Kažem samo da se ista stvar prenosi sa države na klub. Bar što se tiče naše svijesti. Svi bi nešto đabe na neke zasluge od prije. Na to sam aludirao.holyman je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:29
Ma okej sam ja s tim, ostao u ratu, branio svoje, branio drzavu i ima beneficije dok je ziv, nece to trajati zauvijek i na sta se sve milijarde trose to je i dobro.
Ja mislim o klubu, pricam o struci, kakvi vojnici kluba kakav rat, pricamo o najvecem klubu u drzavi, pricamo o klubu koji ima najvece izlazne transfere i najperspektivniju akademiju, o klubu koji ce za 2-3 godine igrati grupe, a ljudi se protive tjeranju trenera koji ni licence nema, treneru kojeg FKS drzi u zivotu, kojeg nikad nisu htjeli otjerati do sada itd itd
Puna podrska Ismire pa nek izgubimo svaku
Nego hajmo se vratiti na Sarajevo koju formaciju očekujete protiv Goška?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Fedja je rekao da ce protiv Goska igrati najjaci sastav koji se planira koristiti u ligi(eventualno da ce 1-2 imena 'sakriti')Foux87 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 10:58holyman je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:35Shvatio sam, to su nasa balijska posla jbg. Iz sda udruzenja zgrcu pare, a onaj sa prve linije danas prosi na uliciOsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:33
Kažem samo da se ista stvar prenosi sa države na klub. Bar što se tiče naše svijesti. Svi bi nešto đabe na neke zasluge od prije. Na to sam aludirao.
Nego hajmo se vratiti na Sarajevo koju formaciju očekujete protiv Goška?
Eh sad posto je i sam poslije rekao da se odgadja 1.kolo protiv TC,samim tim imat cemo jos najmanje jednu prijateljsku mimo Goska ne znam jel to sta mjenja u ovom planu.
Kako god protiv Goska ocekujem:Dizdarevic,Tomasevic,Mujakic,Anicic,Musa, Djokanovic,Cirjak,Suljic,Dzafic(Varesanovic),Ikic(?), Mulahusejnovic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne očekujem Ikića zbog zgloba treba tu još vremenaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jul 2022, 11:11Fedja je rekao da ce protiv Goska igrati najjaci sastav koji se planira koristiti u ligi(eventualno da ce 1-2 imena 'sakriti')
Eh sad posto je i sam poslije rekao da se odgadja 1.kolo protiv TC,samim tim imat cemo jos najmanje jednu prijateljsku mimo Goska ne znam jel to sta mjenja u ovom planu.
Kako god protiv Goska ocekujem:Dizdarevic,Tomasevic,Mujakic,Anicic,Musa, Djokanovic,Cirjak,Suljic,Dzafic(Varesanovic),Ikic(?), Mulahusejnovic
Mulahusejnović
Džafić-Varešanović-Suljić
Ili
Mulahusejnović
Suljić-Čataković-Varešanović
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Sta je s kurbanima? Jel sve spremno? (Da malo skrenemo s teskih tema.)
Bajram mubarek olsun!
(Ko zna hoce li se sutra stici id obaveza cestitati.)
Bajram mubarek olsun!
(Ko zna hoce li se sutra stici id obaveza cestitati.)
treba dovesti salku nargilica,covjek vec ima golova ko cmiljanic

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Al cuj Nargilic, ne bi taj s prezimena svog silazio kod nas
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja sam cuo da je prodato oko 1.100 sezonskih
A za ulaz djece moraju imati bijelu clansku, a djeca mala do 7 godina ce vjerovatno moci ulaziti uz nekoga ko ima sezonsku, info iz kluba
A za ulaz djece moraju imati bijelu clansku, a djeca mala do 7 godina ce vjerovatno moci ulaziti uz nekoga ko ima sezonsku, info iz kluba
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Objektivac1946
- Kontakt:
To je više nego što sam očekivaoJavierBosnia je napisao/la: ↑08 jul 2022, 12:40Ja sam cuo da je prodato oko 1.100 sezonskih
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vrati se sad je Konakovic oslobodio SarajevoBabayaro je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:38Ja sam bio u Sa cijeli rat i poslije rata i razgulio prije 5 godina zbog SDA papaka i "patriJota".OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:1830 godina nakon rata i dalje bi da se imaju ogromne beneficije za one sto su ostali i branili. Dobro ova država ikako postoji kada se pogleda koliko se troši na boračka udruženja i ostale stvari. Haj razumijem za ljude koji su ostali invalidi, samohrane majke itd... ali oni bi i da im se djeca od 30 godina finansiraju državnim parama zato što je ostao i branio svoje na svom.holyman je napisao/la: ↑08 jul 2022, 08:11Strasno je da u srcu evrope postoji ovako neinteligentan i nepismen narod, nije ni cudo sto evropa devedesetih nije htjela muslimansku zemlju na tlu evrope.
Posteno receno Dzeno je u klubu 25 godina kao trener omladinaca. Ja mislim da u bivsoj jugi nema niko trenera od pjetlica do juniora 25 godina. Rezultati slabasni ako se uzmu svi parametri..
Najveci klub
Najveca baza omladine
7 godina bas extra uslovi
Rezultati nigdje veze
Proizvodnja poredeci sa konama gdje krepani joldic i adze
napravili 8-9 komada plus dzeko koji je na srecu eksplodiro al **** do 18 godina je bio kod njih
E tuga je jos veca kad vidimo kakvu bindu smo doveli na njegovo mjesto..
JA PRATIM SARAJEVO OD 1996 i uvjek sam osjecao u sebi da ce doc vrijeme kad cemo bit 15-20 godina uzastopno prvaci da cemo napravit takav iskorak sto nece bit vidjen u evropi, al sam vise to gledao i ocekivao da ce neko kao ja sto voli FK SARAJEVO doc istres pare napravit od nas real madrid, al nada ostaje ista al stratigaja se promjenila sad mislim da prvo moramo bit u akademi Manchester city da bi u seniorskom timu bili real madrid
Najveci klub
Najveca baza omladine
7 godina bas extra uslovi
Rezultati nigdje veze
Proizvodnja poredeci sa konama gdje krepani joldic i adze
napravili 8-9 komada plus dzeko koji je na srecu eksplodiro al **** do 18 godina je bio kod njih
E tuga je jos veca kad vidimo kakvu bindu smo doveli na njegovo mjesto..
JA PRATIM SARAJEVO OD 1996 i uvjek sam osjecao u sebi da ce doc vrijeme kad cemo bit 15-20 godina uzastopno prvaci da cemo napravit takav iskorak sto nece bit vidjen u evropi, al sam vise to gledao i ocekivao da ce neko kao ja sto voli FK SARAJEVO doc istres pare napravit od nas real madrid, al nada ostaje ista al stratigaja se promjenila sad mislim da prvo moramo bit u akademi Manchester city da bi u seniorskom timu bili real madrid
- Osttribine
- Kontakt:
Juce kupio za Istok devetu sezonsku (izuzmemo li koronu) u nizu, jer Istok izdati neceObjektivac1946 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 12:49To je više nego što sam očekivaoJavierBosnia je napisao/la: ↑08 jul 2022, 12:40Ja sam cuo da je prodato oko 1.100 sezonskih
A za ulaz djece moraju imati bijelu clansku, a djeca mala do 7 godina ce vjerovatno moci ulaziti uz nekoga ko ima sezonsku, info iz kluba![]()
Nije vala raje bilo u fan shopu, ide to pomalo, ali razumljivo cijene su bas velike, plus ova poskupljenja svega i svacega. Dresovi su na snizenju oni zeleni (59 KM) ako koga interesuje, jer dolazi nova garnitura dresova, ali i nekih novih majica.