Jbg..nije guma..otišao mu onaj gefurcung..sagitarius je napisao/la: ↑04 jul 2022, 16:47Nije mu pukla gumaaqarius je napisao/la: ↑04 jul 2022, 09:14Da se Maxu nije desila probušena guma..hladno bi uzeo trku sa 10 i više sec.prednosti.Iako sam zakleti ferarijevac..Red Bul u Maxovim rukama je nedostižan.Bojim se da će i Merc ubrzo stići crvene..plus vođstvo ekipe koja ne zna gdje goni ..dobiješ luzere i nezadovoljstvo u ekipi.Tu može pomoći samo neki novi Žan Todt ili Ros Brown..ali da ne budu Italijani i da zavedu reda u ekipi.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Moja greska, medium je derao 30 krugova. Hard mu je trebalo malo vremena da se aktiviraju ali je barem po meni dosta bolje gurao sa njima nego sa mekanim. Generalno radi dominantnosti bolida kroz godine Merc nije imao tolike potrebe sa soft gumama pa da idu sprint trke nego su uvijek stvarali ogromnu prednost i onda opali one pit stop sa tvrdim gumama i udri trku do kraja. Sada se već mora adaptirati i sigurno je bolje trebao voziti sa mekim gumama a ne da ga checo onako brzo pretekne.isakovich je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:08Hamo je bio na medium (zutim) 30 krugova I vozio exstra pa tek onda prešao na hard(bijele) koje mu I nisu bas bile dobre I teško ih je kao I ostali zagrijao.Deff ovu stazu je hamo doktorirao a I majstora sa gumama sig.EBSCO je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:00Draze pare od Santadera nego titula WDC. Neka se udaraju nogom u neku stvar ako drugi zavrse. Mercedes ih definitivno stize u iducih par trka.![]()
Ferrari je jednostavno ekipa koja nema pojma sta da radi pod pritiskom. Hamilton te dere na tvrdim gumama koje su 30 krugova stare a ti se jos premisljas da li da zamjenis pozicije iako je Lec ocito bio brzi i svaka sekunda njihove borbe je dodatna sekunda za Hamiltona da pobjegne. Svaka mu cast jer je vecinu trke udarao najbrze krugove i sigurno je zasluzio vise od Sainza pobjedu.
Mislim da su Hamu zeznuli sa promjenom guma jer ocigledno mu je hard vise odgovarao. Jednostavno nema niko bolji na hard i medium + cuvanje guma od Hamiltona i Mercedesa. SC mu je u teoriji trebao pomoći da izbije na prvo mjesto ali jbg u isto vrijeme mu je postavio Pereza sa soft gumama na leđima koji ga je dosta pritisnuo i Red Bull jednostavno prebrz na pravcu da bi se Merc mogao sada nositi sa njima.
Leclerc : We are pitting for a fresh set of softs !?
Ferrari strategist :
Ferrari strategist :
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma smiješno, prosao protiv Leclerca usko kako i treba kada si sa unutrašnje, prošle godine bio dva metra lijevoBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 19:47Klošar britanski, mogao ubiti Maksmilijana, boljeg, mlađeg, talentovanijeg od njega
Bas ima usporedba sad desna prednja guma na ivicnjaku, prošle godine jedno bar metar od ivicnjaka
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jedina stvar koja je Maksmilijana spriječila da pobijedi
I GOAT opet sedmi završi sa 50 posto izgubljenim daunforsom

I GOAT opet sedmi završi sa 50 posto izgubljenim daunforsom
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
i opet ga Mick nije mogao obići
Kako 50 kad je zvanično receno 20%BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:57Jedina stvar koja je Maksmilijana spriječila da pobijedi![]()
I GOAT opet sedmi završi sa 50 posto izgubljenim daunforsom![]()
![]()
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne znam, Horner je rekao 50 poslije utrkelol89 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 23:05Kako 50 kad je zvanično receno 20%BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:57Jedina stvar koja je Maksmilijana spriječila da pobijedi![]()
I GOAT opet sedmi završi sa 50 posto izgubljenim daunforsom![]()
![]()
MANIJACI JUG 1987
Ma realno ne znaju ni oni jer teško je to izmjeriti, ali da je uticalo bas to je istina, jednostavno Yuki mu je uništio laganu pobjedu 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne znas jel zalosnije il smjesnije. Na pravcima Max sa ostecenim bolidom i bez drs-a, Mickov bolid se nije mogao ni primaci, cak je tu Max i stvarao prednost.
A zato je i Checo tu nadmoc iskoristio, pretekao gotovo sve sto mu se ukazalo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
I Max u soku sta mu ljudi napravise

Da je Mick u jednom momentu bio ispred, ali nije, mogao se samo zabiti kao u Vettela u Miamiju ove godine.
Ovo isto za Silverstone od prosle godine, malo ljigavo to Lewis spominje, a vidjeli smo sad koliko je bio uz crtu za razliku od prosle
- sagitarius
- Kontakt:
Haas je opet ka*ina od bolida sa Guntherom na celu, da nije bilo ovog incidenta na pocetku i Oconovog DNF pitanje bil opet u poenima bili. Al opet na stranu sve Max je preagresivan vozac i sigurno da je Mick bio pod rucnom tu, da mu se desilo isto sto i u Miamiu ja mislim da bi izvisio mjesto za sljedecu sezonu, ovako je isao na sigurno
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Max je zrtva porodičnog nasilja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Za vikend bez Srkija, ima koronu. Ovaj vikend uz Hrvate. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
U pola 2 prvi trening a u 5 kvalifikacije 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Max ne bi smio imati problma ovdje da dodje do pobjede 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.