FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Muftic je sasvim pristojno branio u ovim utakmicama, uz evo ovu danas gresku. Nista strasno i nista sto ne moze popraviti kroz rad sa Hasagicem. To nam je trenutno najmanji problem.
- jointunija
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme ti je igro HaračićJugjesamojedan je napisao/la: ↑08 jul 2022, 14:45Ljudi 'ladno pišu za Muftića...To nam je najmanji problem, branit će protiv Leotara i onda se vraća Bender, problem je desno krilo i napadač, mada napadača nekog i imamo, ali eto sjedi na klupi...
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Znam, ali svaku utakmicu ulazi sa klupe i svaku utakmicu je Beganović starter što mi nema logike, opet ponavljamo ono iz prošle sezone gdje nije imao ko dati gol, ali eto valjda će se nešto promijeniti posle ovih prijateljskihjointunija je napisao/la: ↑08 jul 2022, 14:47Drugo poluvrijeme ti je igro HaračićJugjesamojedan je napisao/la: ↑08 jul 2022, 14:45Ljudi 'ladno pišu za Muftića...To nam je najmanji problem, branit će protiv Leotara i onda se vraća Bender, problem je desno krilo i napadač, mada napadača nekog i imamo, ali eto sjedi na klupi...
- jointunija
- Kontakt:
Više treba Coci danas prigovoriti,koliko je grešaka napravio,al nema potrebe,kad Santos ne može Shorty-a pretrčati,sve ti se samo kaže.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Protiv Igmana na Grbavici je isto imao ogromnu grešku kad je loše boksovao loptu i pala je 3m ispred njega. Pukom srecom nismo primili gol, a i ranije je u zvaničnim utakmicama u 90% njih redovno imao po jednu gresku.
Cuj odbranio dvije dobre sanse, sta trebamo slaviti svaki šut što odbrani?
Rece Edis da smo imali problem sa stomacnim virusom kod igraca.
Nadati se da ce se to rijesiti do Leotara.
Nadati se da ce se to rijesiti do Leotara.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Edise mars napolje **** te cg i bar.
Balerine i gluposti cuj mornar sunce ti **** zarko.
Balerine i gluposti cuj mornar sunce ti **** zarko.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ako nam Dzenis bude prvi spic i ako udjemo bez jos 2 krila u sezonu bit ce krpljenja pozicija, a moraju racunati i na povrede i na kartone. Ako to stab ne vidi onda ne znam.
Sa tom trojicom mislim da bi se hladno mogli boriti za vrh. Naravno i Bender vise da ne izostaje sa nastave.
Sa tom trojicom mislim da bi se hladno mogli boriti za vrh. Naravno i Bender vise da ne izostaje sa nastave.
"Imamo dvije otvorene opcije. To su opcije prema naprijed, a da li će se realizovati ili ne, to ne znam. Vidjet ćemo šta će i kako će biti. Volio bih još jednog ili dvojicu prema naprijed. Ako uspijemo to dovesti, bili bismo sretni'', kazao je Mulalić.
Nemamo napadaca i covjeka koji moze i zna zabit bar 7 golova u sezoni, niko u klubu ne ocekuje neke titule i pohode sto je realno i opet pustamo bez probe nase omladince napadace i bonus ismijavamo one koji misle da je to greska.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑08 jul 2022, 14:34Šta bi, kraj u 70.
Nije mi bilo jasno zašto ljudi hejtaju Mulalića, ali sad mi je sve jasno...Kako taj čovjek ne može da shvati da Štilić i Subašić ne mogu igrati zajedno, a Beganović nije klasični napadač, klasična devetka, zbog čega on igra špica umjesto Haračića..
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
U nasoj ekipi 90% igraca u toku utakmice napravi bar pet gresaka. Od golmana do napadaca. Samo se ostalima ne moze srati i prigovarati jer ljudi to ne primijete jer nisu dovoljno strucni, a golmanu je lako primijetiti.KapitenK je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:07Protiv Igmana na Grbavici je isto imao ogromnu grešku kad je loše boksovao loptu i pala je 3m ispred njega. Pukom srecom nismo primili gol, a i ranije je u zvaničnim utakmicama u 90% njih redovno imao po jednu gresku.
Ne kazem ja da treba slaviti niti da je on za prvog golmana, ali daj boze da nam je on najveci problem. Mi nismo u stanju yebeni aut izvesti kako treba, centarsut iz kornera je za nas naucna fantastika, dupli pas nesto sto samo na TVu vidimo, utrcavanje iza ledja odbrane vidimo samo kad zrinjski dodje, ali Muftic i golmani su nam konstantno najveci problem. Kjosevski nam titulu izbio svojim glupostima pa se nije ovoliko pljuvao, a ovaj brani 2-3 prijateljske i nece vise pa ga se tjera.
Trebamo biti vise navijaci, a manje treneri i fudbalski strucnjaci pa ce nam lakse biti gledati utakmicu
-
- Kontakt:
Pa ako neces slaviti svaki sut sto odbrani, nemas ni pravo da seres za svaku manju greskuKapitenK je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:07Protiv Igmana na Grbavici je isto imao ogromnu grešku kad je loše boksovao loptu i pala je 3m ispred njega. Pukom srecom nismo primili gol, a i ranije je u zvaničnim utakmicama u 90% njih redovno imao po jednu gresku.
-
- Kontakt:
Manja greska dodo liku go nam dao hahah koja je veca greska, okrene se ispuca sebi u go
Izvini druze ali njegov posao je da brani. Isto kao sto je posao konobara da donese narudzbu, posao gradjevinara da gradi, posao kasirke da skenira proizvode na kasi. Zamisli da svaki put kad konobar uspjesno donese tacnu do stola citav restoran ustane i pocne slaviti...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:23Pa ako neces slaviti svaki sut sto odbrani, nemas ni pravo da seres za svaku manju greskuKapitenK je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:07Protiv Igmana na Grbavici je isto imao ogromnu grešku kad je loše boksovao loptu i pala je 3m ispred njega. Pukom srecom nismo primili gol, a i ranije je u zvaničnim utakmicama u 90% njih redovno imao po jednu gresku.
Muftic je kiks golman koji placa Joldicu da vude pri prvoj ekipi. Joldicevi marifetluci su dobro poznati svima u i oko kluba, samo se nadati da ce odlaskom Alihodzica i dolazskom Curica stvari bar malo drugacije izgledati.
Ne sudi se njemu na osnovu danasnje utakmice, nego mu se sudi na osnovu svega od omladinskih selekcija pa do danas, ali da bi to mogao suditi moras pogledati malo vise utakmica
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Jesul svi naši krenuli da se marišu ili su neki gledali sa strane?
Imal negdje snimak belaja...vracao sam bio na live nema
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Samo to, dok se nije prekinulo snimanje.

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Možeš dovest sva krila lige i sve napadače, dok ne dovedeš trenera nemaš se čemu nadat.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- MocMahale444
Golman slab to znamo.
Napadac nema ga kao ni krilo.
Edis napolje mars u cg pa tamo onoj seljadiji pametuj.
Napadac nema ga kao ni krilo.
Edis napolje mars u cg pa tamo onoj seljadiji pametuj.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 13 gostiju.