FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja stvarno poštujem te naše bivse igrace, al isto tako trenerski posao je takav danas jesi trener sutra nisi, nema tu puno ljubavi
Za sad nema još odgode
. Nedjelja, 17. juli:
Sarajevo – Tuzla City (21, Moja TV)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- napoleon72
- Kontakt:
Nargalic se preziva, pogrijesio je momak u kucanju vjerovatno.
Nego, ima li ovaj Nargalic ikakve veze sa rahmetli herojem Salkom Nargalicem iz Bijeljine? Ili je samo ime dobio po njemu.
Msm nebitno za temu, nego et kad ga vec spomenuste...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Moraju 8 dana ranije javiti za odgodu.Ako zakasne onda se mi pitamo.Znaci imaju do sutra,ako sutra isto ne bude nista zvanicno onda se igra mada mislim da ce do veceras biti zvanicno da je odgodjeno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ev SS piše da jesu ipakNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:43Moraju 8 dana ranije javiti za odgodu.Ako zakasne onda se mi pitamo.Znaci imaju do sutra,ako sutra isto ne bude nista zvanicno onda se igra mada mislim da ce do veceras biti zvanicno da je odgodjeno
. Naime, prema informacijama do kojih smo došli, Zrinjski i Tuzla City su osam dana ranije podnijeli zahtjev za odgodom utakmica zbog nastupa u evropskim takmičenjima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
To mu je unuk.napoleon72 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:40Nargalic se preziva, pogrijesio je momak u kucanju vjerovatno.
Nego, ima li ovaj Nargalic ikakve veze sa rahmetli herojem Salkom Nargalicem iz Bijeljine? Ili je samo ime dobio po njemu.
Msm nebitno za temu, nego et kad ga vec spomenuste...![]()
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Vidim,taman sto napisa...Jbg zalosno ali ocekivano.Jedva dobiju San Marince a ocekuju nesto protiv AZ Alkmara.Ovo su vise odgodili iz razloga "Ma hajde kad ce svi hajmo i mi.Sto da ostane neiskoristeno"miky_hz je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:45Ev SS piše da jesu ipakNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:43Moraju 8 dana ranije javiti za odgodu.Ako zakasne onda se mi pitamo.Znaci imaju do sutra,ako sutra isto ne bude nista zvanicno onda se igra mada mislim da ce do veceras biti zvanicno da je odgodjeno
. Naime, prema informacijama do kojih smo došli, Zrinjski i Tuzla City su osam dana ranije podnijeli zahtjev za odgodom utakmica zbog nastupa u evropskim takmičenjima.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
to mu je dedo bionapoleon72 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:40Nargalic se preziva, pogrijesio je momak u kucanju vjerovatno.
Msm nebitno za temu, nego et kad ga vec spomenuste...![]()
bokserski sampion Cosa
Sad ispred mene 4 lika uzimaju sezonsku za Istok, a iza mene cudoh 1 sjver.
Sarajevo ljubavi moja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još je rano o tome govoriti ali ako budemo imali pristojne rezultate mogli bi imati najveću posjetu još od 2015. godine
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Heba legenda se drži parole Mi nikad odustati necemo...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Laz je to za 1100 sezonskih, jucer ja uzimao.
Izmedju 400-500 je prodatih zasad
Izmedju 400-500 je prodatih zasad
Ja mogu razumit da velez 2 takozvani (zrinjski) odgodi utakmicu serif je ozbiljan protivnik ozbiljna lova prvi rez 00 i sanse su 50/50.
Glogova i borac igraju sa amaterima 2:0 prednost sasvim solidna, imaju fin roster.. 2 go pretkolo ok np ko god da je nek odgode, al ovo je vise odgoda da nam poremete ritam.
Jos ako se doda da si tek iz priprema izasao, to dovoljno govori. Takodje mislim da je ovo ilegalno, da se odgoda radi bez saglasnosti druge strane. Razumijem da im se pomjeri utakmica recimo za ponedeljak i to ok al eto..
Ubjedjen sam 100% ako Sarajevo bude prvak skedece godine da nece dopustati ovo pravilo.. i ako mislim da je ilegalno i ne osnovano..
Al sta je tu je kako nam je danam je. Mogli su bar napravit da je uzvlacenje polu dirigovsno da se nebi desilo da sad jedna ekipa igra 1 i 2 kolo sa ekipa koje igraju u evropi. Recimo micemo imat 3 utakmice odgodjene i to 2 u prva 2 kola dok reci zeljo sloboda il sta ja znam 0
Netreba kukat ubacit jos 3 utakmice prijateljske i zdravo..
Glogova i borac igraju sa amaterima 2:0 prednost sasvim solidna, imaju fin roster.. 2 go pretkolo ok np ko god da je nek odgode, al ovo je vise odgoda da nam poremete ritam.
Jos ako se doda da si tek iz priprema izasao, to dovoljno govori. Takodje mislim da je ovo ilegalno, da se odgoda radi bez saglasnosti druge strane. Razumijem da im se pomjeri utakmica recimo za ponedeljak i to ok al eto..
Ubjedjen sam 100% ako Sarajevo bude prvak skedece godine da nece dopustati ovo pravilo.. i ako mislim da je ilegalno i ne osnovano..
Al sta je tu je kako nam je danam je. Mogli su bar napravit da je uzvlacenje polu dirigovsno da se nebi desilo da sad jedna ekipa igra 1 i 2 kolo sa ekipa koje igraju u evropi. Recimo micemo imat 3 utakmice odgodjene i to 2 u prva 2 kola dok reci zeljo sloboda il sta ja znam 0
Netreba kukat ubacit jos 3 utakmice prijateljske i zdravo..
- napoleon72
- Kontakt:
Oremus gospodin bio i ostao. Svu srecu mu zelim.
@Samozdravlje red je da raju na janje izvedes...
@Samozdravlje red je da raju na janje izvedes...
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Gospodin bi bio da je cim ga je fedja prekrizio rekao nije problem dajte papire i vozdrica.. covjek natezo se sa klubom 40 dana vjerovatno dobio bar 50% love od kompletnog ugovora (sto prvo nije mala lova a drugo lezis a 6 mjeseci kesigen lijezel lijeze ako se uzme u ibzir zadnju godinu da je samo trenirao dodjes da mu je bilo bolje kod nas nego da je bio u dinamu zvijezdi, u njegovim godina ))
Ovde svi Hebu kritikuju sto hoce da doji sisu kluba do kraja a za oremusaje ok.. heba je teska sirotinja i bjeda za oremusa. Oremus i sad kad ode u 3 ligu hrvaske imace vece pare nego hiba sad..
Hebin sledeci klub ce bit kantonalna liga plata 320 km i casa vode..
**** ni igman ga nece a uzo limenog
Ovde svi Hebu kritikuju sto hoce da doji sisu kluba do kraja a za oremusaje ok.. heba je teska sirotinja i bjeda za oremusa. Oremus i sad kad ode u 3 ligu hrvaske imace vece pare nego hiba sad..
Hebin sledeci klub ce bit kantonalna liga plata 320 km i casa vode..
**** ni igman ga nece a uzo limenog
Ode Mirko, veliki gospodin. Naplatio platu za 6ti mjesec, ostalo nista nije potrazivao.
Sretno Mirko !!!
P.S. Primjer "nasem djetetu" Ameru koji ce parazitirati do 2024 !!!
Sretno Mirko !!!
P.S. Primjer "nasem djetetu" Ameru koji ce parazitirati do 2024 !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], napoleon72 i 29 gostiju.