Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Kakav paćenik..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jesi uvrijedio itekako, a još nisi odgovorio na ona tri pitanja.
Jadan je tenis gdje je realan odnos snaga da veterani tenisa pobjeđuju igrače od 20 i "kusur" godina, i tako godinama.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 08 jul 2022, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ko?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nesto se Nicku prigovara oko ponasanja, a Nole svaki put ratuje sa publikom, i sada ih provocira salje im puse neke, koji klinac mu to treba
Idiot
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I to je to. Sada me interesuje može li Nick osvojiti dva seta u nedjelju? Valjda je imao dovoljno odmora od srijede.
Ipak je on pripadnik "nebeskog" naroda. Kako će se tek u nedjelju ponašati?
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Tako sto ce da izvadi k.tu na sred centralnog terena Vimbldona posle pobede nad Kirijosom i pozove najpoganiju naciju na planeti da mu se sagne.
Ko zna sta bi prvi ti ili ja radio da te neka grupa "navijaca" provocira...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Pensioner26
- Kontakt:
Biti će krvavo u nedjelju. Moglo bi biti barem verbalnog sukoba. Ili Grk sisica neće smjeti ništa u oči da kaže.
NukeR_G1970 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:02Tako sto ce da izvadi k.tu na sred centralnog terena Vimbldona posle pobede nad Kirijosom i pozove najpoganiju naciju na planeti da mu se sagne.
Nadam se zato iskreno da neće moći ući u SAD.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne vjerujem, smirile su se malo strasti nakon onog njasra u Australiji.Pensioner26 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:03Biti će krvavo u nedjelju. Moglo bi biti barem verbalnog sukoba. Ili Grk sisica neće smjeti ništa u oči da kaže.
Iako očekujem gusto finale, ipak Nickovo prvo GS finale, a Nole još ni seta uzeo nije protiv njega u 2 meča.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
okačio bih ga u kući umjesto Svetog Nikole da stvari uradi toNukeR_G1970 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:02Tako sto ce da izvadi k.tu na sred centralnog terena Vimbldona posle pobede nad Kirijosom i pozove najpoganiju naciju na planeti da mu se sagne.
Od svih stvari vezanih za Đovaka, najgrđe mi je što je wannabe elitista, što voli da bude dobar sa svima, pa mir u svijetu, pa humanitarne organizacije, pa meditacija, piramide, grljenje drveća... Čitav život je htio da bude poštovan i dobrica kao Federer, ne znajući da ne može.
Dao bih (da mogu
Sjećam se kada je Goran izgubio treći Wimbledon od Samprasa, stoji onako čupav, neobrijan, znojav, pop.išan da prostite, i neka od onih vojvotkinja mu uručuje tanjir, a on kaže "šta će mi više ovi pjati, neću otvarati restoran"
Ali ok , vjerovatno sa takvim stavom se ne može na 20+ gsova, i u borbu za goata
Nema on muda za tako nesto. Mislim da bi dao 10 svojih GS samo da ga publika voli. Nevjerovatno koliko trazi i vapi da ima tu ljubav, a ona ostaje neuzvracena.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:02Tako sto ce da izvadi k.tu na sred centralnog terena Vimbldona posle pobede nad Kirijosom i pozove najpoganiju naciju na planeti da mu se sagne.
Ovo na kraju si sam sebi odgovorio.Nemanja86 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:20okačio bih ga u kući umjesto Svetog Nikole da stvari uradi toNukeR_G1970 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:02Tako sto ce da izvadi k.tu na sred centralnog terena Vimbldona posle pobede nad Kirijosom i pozove najpoganiju naciju na planeti da mu se sagne..
Od svih stvari vezanih za Đovaka, najgrđe mi je što je wannabe elitista, što voli da bude dobar sa svima, pa mir u svijetu, pa humanitarne organizacije, pa meditacija, piramide, grljenje drveća... Čitav život je htio da bude poštovan i dobrica kao Federer, ne znajući da ne može.
Dao bih (da mogu) 10 njegovih Slemova samo da je kroz karijeru imao attitude Safina ili Ivaniševića, da kad mu se smrkne da može da pukne pred svima i da izbaci sve što mu je na duši.
Sjećam se kada je Goran izgubio treći Wimbledon od Samprasa, stoji onako čupav, neobrijan, znojav, pop.išan da prostite, i neka od onih vojvotkinja mu uručuje tanjir, a on kaže "šta će mi više ovi pjati, neću otvarati restoran"![]()
Ali ok , vjerovatno sa takvim stavom se ne može na 20+ gsova, i u borbu za goata
Pogledaj gdje je Novak, a gdje su Ivanisevic i Safin.
Pa jbt jel mora biti kao pojedinci, na kraju provocira citav stadion, pazi kako je ovo bio domaci takmicar publika je danas bila i vise nego korektna, niti jedno pretjerivanje ili sto se zna desavati tipa aplauz na gresku na servisu itd, toga dna nije bilo
Na kraju je i Visko bilo malo zacudjen njegovim ponasanjem sto provocira publiku i na kraju dobije zvizduke
I onda se pita zasto ga ne vole
Višković malo začuđen, a ja mislio da nije u delirijum zbog pobjede.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:32Pa jbt jel mora biti kao pojedinci, na kraju provocira citav stadion, pazi kako je ovo bio domaci takmicar publika je danas bila i vise nego korektna, niti jedno pretjerivanje ili sto se zna desavati tipa aplauz na gresku na servisu itd, toga dna nije bilo
Na kraju je i Visko bilo malo zacudjen njegovim ponasanjem sto provocira publiku i na kraju dobije zvizduke
Ma sta je sve prosao kroz karijeru, dobro se on i ponasa...ronaldo99 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:32Pa jbt jel mora biti kao pojedinci, na kraju provocira citav stadion, pazi kako je ovo bio domaci takmicar publika je danas bila i vise nego korektna, niti jedno pretjerivanje ili sto se zna desavati tipa aplauz na gresku na servisu itd, toga dna nije bilo
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Prepoznaju ljudi kad je neko losa osoba.Finn je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:23Nema on muda za tako nesto. Mislim da bi dao 10 svojih GS samo da ga publika voli. Nevjerovatno koliko trazi i vapi da ima tu ljubav, a ona ostaje neuzvracena.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:02Tako sto ce da izvadi k.tu na sred centralnog terena Vimbldona posle pobede nad Kirijosom i pozove najpoganiju naciju na planeti da mu se sagne.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.