FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2019 se registrovao papak . Do jučer si za male plave navijaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2022, 20:00Morto de mu šibni link teme uniteda, zalutao ovdje![]()

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Idi nadji sliku lika okrenutog ledjima kako gleda u daljinu i pisi dje su kapitalci dosado bozijaFCUM je napisao/la: ↑08 jul 2022, 20:042019 se registrovao papak . Do jučer si za male plave navijaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2022, 20:00Morto de mu šibni link teme uniteda, zalutao ovdje![]()
Dječače idi drkaj mani se fudbala
Video **** mame, svaka cast, kako se samo marketing poboljsao.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
Meni bode oci ovo "inspirisano historijom", mozda ce bit neki retro detalji..?
A i raja je pisala da ce treca garnitura bit posvecena Hordama za 35 godina. Kako god, jedva cekam da vidim sta su skuckali.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- SarajevoForza
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ako ništa, bilo je 180 gostiju samo radi dresova

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- AvanGarda46
- Kontakt:
E zbog tih maloumnika sam izbrisao sve drustvene mreze, samo neka negativa, svi preko tastature kritikuju a vamo qrcem ne bi mrdnuli nista..
Neka se i ovo desava, neka pozitivna neizvjesnost, konacno klub ima marketing kako treba.
Dize se hajp, i treba tako da bude, jos plus svaki dan se nesto novo izbaci, pa makar i sitnica neka, konstantno nam drze paznju usmjerenu prema FKS (doduse nije da ne mislimo svake minute na svetinju, al eto i ovo je topp)
Neka se i ovo desava, neka pozitivna neizvjesnost, konacno klub ima marketing kako treba.
Dize se hajp, i treba tako da bude, jos plus svaki dan se nesto novo izbaci, pa makar i sitnica neka, konstantno nam drze paznju usmjerenu prema FKS (doduse nije da ne mislimo svake minute na svetinju, al eto i ovo je topp)
Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
- hordesofdevil
- Kontakt:
Ja nista govorit necu, jer sta god da pohvalim ovdje me napadaju da imam kontakte sa nekim iz kluba. Ne znam onda ko vas salje da sve pljujete u vezi kluba
. Javiere ako nije problem da dodjes privatno da probamo sredit nesto jer vidim da imas nevjerovatan pontecijal sto se dizajna tice.
La Banda Del Diablo !
- Generation74
Gledam Vozdovac - Novi Pazar.
Ja dersova kod NP
Bordo boja, dizajn, brojevi u nekom zlatnom fazonu, Nike! Premocno izgledaju. Bojim se da cu pretjerati ali mocnije dresove odavno nisam vidio. Njihov Nike i nas Nike, k’o nebo i zemlja.
Ja dersova kod NP

Bordo boja, dizajn, brojevi u nekom zlatnom fazonu, Nike! Premocno izgledaju. Bojim se da cu pretjerati ali mocnije dresove odavno nisam vidio. Njihov Nike i nas Nike, k’o nebo i zemlja.
Ti ih nahvali da valja, ja usao bas da vidim, kad ono nista specijalnoGeneration74 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 21:24Gledam Vozdovac - Novi Pazar.
Ja dersova kod NP![]()

Sve mi znamo.
U Angersu je i Marin Jakolis sigurno ce mu momak pomoci da se prilagodi

Sve mi znamo.
- Generation74
De nemoj zezaticookiech je napisao/la: ↑08 jul 2022, 21:34Ti ih nahvali da valja, ja usao bas da vidim, kad ono nista specijalnoGeneration74 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 21:24Gledam Vozdovac - Novi Pazar.
Ja dersova kod NP![]()
Bordo boja, dizajn, brojevi u nekom zlatnom fazonu, Nike! Premocno izgledaju. Bojim se da cu pretjerati ali mocnije dresove odavno nisam vidio. Njihov Nike i nas Nike, k’o nebo i zemlja.![]()

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 566&type=3
Zdravo raja ,je li neko kupovao za nekog sezonsku preko svoje članske i je li to moguće ?