FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
imam neki osjecaj za feeling da ce azpilicueta biti jedno od najkorisnijih pojacanja u zadnjoj deceniji, no bumo vidjeli
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Velike su šanse da Boehly dogovori deal u kojem će de Jong u Chelsea za 45-50 miliona + Alonso I Azpilicueta. A moguće da se baci koja i o Destu, kojeg žele prodati, cijena 17 miliona €. Znači bekovska Alonso i Alba, te Azpilicueta i Roberto. Pršti od mladosti i kvaliteta.
Najprodavaniji novi dres je sa brojem 5, Sergio Busquets.
Najprodavaniji novi dres je sa brojem 5, Sergio Busquets.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
I ja imam taj osjećaj. Alves od 40 godina je najbolji bio prošle sezone, pa vjerujem da će Azpi biti veliki Upgrade na ovo sto se ima.
Upravu si. Messi je najgore što se desilo Barci u zadnjih 50 godina. Pravi diktator bio. Otjerao sve trenere. Tako je napeta situacija u svlačionici bila da je sve frcalo od tenzije, to pokazuje i pepova zadnja utakmica kada su se igrači opraštati od njeg grozne scene gdje se vidi da se baš ne podnose. A taj Messi koji je pokvarenjaka i sad Xavija nazove i kaže halo cavi u sastav stavi Pikea, Busa, albu ugovor Robertu novi ili letis s glave na glavu.Evander je napisao/la: ↑06 jul 2022, 13:47Jedini koji je mogao toliki uticaj u klubu imati, je Messi.xaviesta je napisao/la: ↑06 jul 2022, 13:26Manji je problem Messi, Pique i Fabregas su najveći krivci.Evander je napisao/la: ↑06 jul 2022, 11:22Rosel samo potvrdio ono sto se znalo od ranije "Pep Guardiola je napustio klub zbog konflikta s igračima. Postojao je problem u svlačionici."
Naravno da Guardiola nije zelio da mu Messi vodi sve konce, zato je i otisao, zato ga nikad nije niti zelio u City-u.
Ljudi jednostavno to ne zele priznati.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Može Dembele uz ovo ogromno smanjenje i jasnom željom za ostankom. Spominjao se zadnjih dana ugovor do 2024, a ne bi bio rizik ni potpis na više godina.
Treba nastaviti sa sređivanjem platne liste.
Treba nastaviti sa sređivanjem platne liste.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
kratkorocni ugovor za dembelea, koji je pritom "jeftin", na obostrano je zadovoljstvo
barca ce vidjeti kakvo ce mu biti zdravstveno stanje, kao i njegove igre, a finansijska situacija u naredne dvije godine ce biti dosta bolja, pa bi mu klub mogao ponuditi bogatiji cetverogodisnji ili petogodisnji ugovor, a ujedno je i prilika za dembelea da osigura sebi bolji ugovor u barci ili negdje drugdje, velika je stvar sto ga xavi zeli i sto ima veliko povjerenje u njega
idealni scenario: ansu fati, ferran, raphinha, dembele, lewandowski, aubameyang, ofanziva bi bar u teoriji bila fenomenalna
barca ce vidjeti kakvo ce mu biti zdravstveno stanje, kao i njegove igre, a finansijska situacija u naredne dvije godine ce biti dosta bolja, pa bi mu klub mogao ponuditi bogatiji cetverogodisnji ili petogodisnji ugovor, a ujedno je i prilika za dembelea da osigura sebi bolji ugovor u barci ili negdje drugdje, velika je stvar sto ga xavi zeli i sto ima veliko povjerenje u njega
idealni scenario: ansu fati, ferran, raphinha, dembele, lewandowski, aubameyang, ofanziva bi bar u teoriji bila fenomenalna
Frenkie takođe ostaje?
- jasonstatham
- Kontakt:
Ostade FDJ. Džaba što su se klubovi dogovorili, njemu se u kišni Manchester ne ide.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ne zeli u United.

Ali je navodno i razocaran odnosom Barcelone.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa dobro, jedini razlog sto nije otisao ovog ljeta u MU je to sto ovi hadalji unatoc svim silnim parama nisu uspjeli osigurati LP.
Raphina, Dembele, Ansu, Ferran, paklena konkurencija na krilnim pozicijama. Jos ako nekim cudom dovedu poljaka. Auu..
Raphina, Dembele, Ansu, Ferran, paklena konkurencija na krilnim pozicijama. Jos ako nekim cudom dovedu poljaka. Auu..
@igrajlopte 🐦
Po meni je ok da ostane ali samo u slučaju da drastično smanji platu a prema natpisima medija on i menadžer nisu baš nešto zainteresovani za tu opciju.
Što se tiče ostatka ekipe Trincão je navodno već stigao u Lisabon, transfer vrijedan 10 miliona i 50% od buduće prodaje, Barcelona ima pravo otkupa ponovo. Od ostalih, Manaj je stigao u Englesku, danas je vjerovatno obavio i preglede tako da bi vjerovatno sutra mogli očekivati i zvaničnu potvrdu transfera. Porto je odbio dovesti Puiga na posudbu. Celta je spremna dovesti Neta ali samo u slučaju da on raskine ugovor sa nama.
Što se tiče ostatka ekipe Trincão je navodno već stigao u Lisabon, transfer vrijedan 10 miliona i 50% od buduće prodaje, Barcelona ima pravo otkupa ponovo. Od ostalih, Manaj je stigao u Englesku, danas je vjerovatno obavio i preglede tako da bi vjerovatno sutra mogli očekivati i zvaničnu potvrdu transfera. Porto je odbio dovesti Puiga na posudbu. Celta je spremna dovesti Neta ali samo u slučaju da on raskine ugovor sa nama.
- HuseinKapetan9
Pa nije lud De Jong,da smanji platu
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Frenki zna vrlo dobro da ga nije Laportina uprava častila nenormalnim ugovorom tj. platama koje mu mora isplatiti i zašto ga se Barca želi riješiti. Nije niko naivan tu.
Zašto ne pristane na smanjenje, pa nek se onda ljuti na klub što ga žele prodati

Pitanje je opet koliko Barca može dalje napredovati na transfer planu bez para od Frenkiea? Dolazi Raphinha, Dembele ostaje i vrlo vjerovatno će ići svim silama po Lewu do kraja prelaznog roka. To su već 3 velika ugovora i preko 100 mil odštete. Da ne spominjem Azpia, Alonsa ili čak Koundea !?
Znam da De Jong ne želi preći u Utd i odreći se tek tako Lige prvaka, ali odreći se i desetina miliona + ovakva reakcija kluba kad je on u pitanju - bogami ne znam.
Znam da De Jong ne želi preći u Utd i odreći se tek tako Lige prvaka, ali odreći se i desetina miliona + ovakva reakcija kluba kad je on u pitanju - bogami ne znam.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.