Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

izdzezveubrazil
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la izdzezveubrazil » 04 jul 2022, 21:24

Pa 2002. je godiste, ima punu sezonu iza sebe i sigurno je bolji od većine golmana u ligi. Uostalom, vrijeme će sve pokazati, nećemo ga porediti sa Čondrićem, Dizdarevićem i ovima iz vrha, ali je sigurno bolji od Bukvića i sličnih.

Tokom jeseni je bio loš, ali je na proljeće već jako solidno branio.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 04 jul 2022, 23:19

Amel Mujanic presao u APOEL Nicosia i izjasnio se za nasu reprezentaciju, njega bi definitivno trebalo odmah isprobati

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 05 jul 2022, 08:31

giannini je napisao/la:
04 jul 2022, 23:19
Amel Mujanic presao u APOEL Nicosia i izjasnio se za nasu reprezentaciju, njega bi definitivno trebalo odmah isprobati
Raduje da momak ima zelju za bh. dresom. Iako je to isto izjavao vec prije skoro 2 godine. Tako da to nikad nije bilo upitno.

Imao je dosta povreda, lutao po ovim klubovima iz druge lige. Sad je u dobroj sredini, veliki klub na Kipru, godina dana da pokaze sta moze i zna. Ako bude standardan svakako mozemo pricati da zasluzuje poziv, no do tada... Sretno Amele!
@igrajlopte 🐦

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 05 jul 2022, 13:05

Ivan Šunjić prelazi u Herthu, savršen trenutak da ga Sana opet spomene u kontekstu reprezentacije. :mrgreen:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 jul 2022, 14:08

MoodyHank je napisao/la:
05 jul 2022, 13:05
Ivan Šunjić prelazi u Herthu, savršen trenutak da ga Sana opet spomene u kontekstu reprezentacije. :mrgreen:
Taman krenuo napisati :mrgreen: a izgleda da ce i Demirovic u Herthu, u svakom slucaju ne vjerujem da je Freiburgu vise zanimljiv, nije ispunio ocekivanja.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 05 jul 2022, 14:41

Sheyi je napisao/la:
05 jul 2022, 14:08
MoodyHank je napisao/la:
05 jul 2022, 13:05
Taman krenuo napisati :mrgreen: a izgleda da ce i Demirovic u Herthu, u svakom slucaju ne vjerujem da je Freiburgu vise zanimljiv, nije ispunio ocekivanja.
Još je Freiburg doveo nekog Japanca iz PSV-a u napad.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 jul 2022, 16:33

Desni vezni/krilo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 jul 2022, 23:59

Mi ne mozemo ni ove sto imamo igrace da ocuvamo na okupu ( slucaj Kovacevic Vrancic) kamoli da jos nekog dovedemo kao sto je taj Sunjic ili ona djeca po Austriji Svicarskoj Sloveniji Jasic Omic Kanuric Husic

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 06 jul 2022, 18:30

giannini je napisao/la:
A po čemu bi ga trebalo odmah isprobati? Jeste li vi svjesni da je Đokanović npr. po svemu ispred njega u ovom trenutku, a Đokanović nije kapacitet za reprezentaciju, možda to nikad i ne postane. Ovaj je toliko daleko od reprezentacije da ga je nerealno spominjati.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 06 jul 2022, 19:29

izdzezveubrazil je napisao/la:
06 jul 2022, 18:30
giannini je napisao/la:
A po čemu bi ga trebalo odmah isprobati? Jeste li vi svjesni da je Đokanović npr. po svemu ispred njega u ovom trenutku, a Đokanović nije kapacitet za reprezentaciju, možda to nikad i ne postane. Ovaj je toliko daleko od reprezentacije da ga je nerealno spominjati.
Jest vala ljudi nekad lupaju na ovom forumu za nepovjerovati. Da je ovaj mali odigrao bar jednu sezonu za taj Apoel pa hajde nekakoo imalo bi smisla ali je cinjenica da decko vec ima 21 godinu nije odigrao niti jedne ozbiljne seniorske utakmice.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 jul 2022, 19:46

E ovaj je ruzniji cak i od Demirovica :bow:
slika

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 06 jul 2022, 20:07

Stjepan Radeljic je kapiten u susretu protiv Zrinjskog sa Sheriffom

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 06 jul 2022, 22:41

Zukanovic je napisao/la:
06 jul 2022, 19:37
Lijepa vijest i mozda dobar transfer, vrijeeme ce pokazati jer cinjenica je da nije bio u ozbiljnijim planovima Rapida ni ove sezone.

I na proteklom Ep U19 nije nesto se isticao ... ali istina ima predispozicije za napredak.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 06 jul 2022, 22:47

Sretno mu, svakako je vrijedan pažnje iako će igrati drugu Bundesligu. Kad bi u njegovim godinama već u prvoj sezoni bio starter, imao bi potencijal da izraste u baš solidnog igrača, mada je malo simptomatično što nije ni u Rapidu nikako igrao.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 07 jul 2022, 11:25

Švedski veznjak stigao u italijanski klub, a na predstavljanju poručio: U mojim venama teče bosanska krv

Nekadašnji omladinski reprezentativac Švedske, Nermin Karić, novi je fudbaler Beneventa, te će po prvi put dobiti priliku da igra u Serie B.

Na predstavljanju u nekadašnjem prvoligašu Italije, Karić je ponosno istakao da njegovim venama teče bosanska krv.

- Moji roditelji su izbjegli iz Bosne i Hercegovine tokom rata. Otišli su u Švedsku da bi se spasili. Moja majka mi je idol, nikada nije dozvolila da nam nešto nedostaje, uprkos teškoj situaciji. Mojim venama teče bosanska krv, u glavi se također tako osjećam. Mi smo mnogo drugačiji nego Šveđani. U sve što radimo unosimo strast. Zbog toga, odgovara mi jug Italije, rekao je Karić na predstavljanju.

U karijeri, Karić je igrao za Norrkoping i Sylviju u Švedskoj, a u Italiji za Genou, Avellino, Sudtirol i Virtus Entellu. Četiri puta je oblačio dres juniorske reprezentacije BiH.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 jul 2022, 11:55

h1a2s3o4 je napisao/la:
07 jul 2022, 11:25
Švedski veznjak stigao u italijanski klub, a na predstavljanju poručio: U mojim venama teče bosanska krv

Nekadašnji omladinski reprezentativac Švedske, Nermin Karić, novi je fudbaler Beneventa, te će po prvi put dobiti priliku da igra u Serie B.

Na predstavljanju u nekadašnjem prvoligašu Italije, Karić je ponosno istakao da njegovim venama teče bosanska krv.

- Moji roditelji su izbjegli iz Bosne i Hercegovine tokom rata. Otišli su u Švedsku da bi se spasili. Moja majka mi je idol, nikada nije dozvolila da nam nešto nedostaje, uprkos teškoj situaciji. Mojim venama teče bosanska krv, u glavi se također tako osjećam. Mi smo mnogo drugačiji nego Šveđani. U sve što radimo unosimo strast. Zbog toga, odgovara mi jug Italije, rekao je Karić na predstavljanju.

U karijeri, Karić je igrao za Norrkoping i Sylviju u Švedskoj, a u Italiji za Genou, Avellino, Sudtirol i Virtus Entellu. Četiri puta je oblačio dres juniorske reprezentacije BiH.

Samo u par navrata nije upisao punu minutazu. :salut:
@igrajlopte 🐦

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 jul 2022, 21:17

Mlad je 22g mozda sta bude ima i Saric u Ascoliju...Djuric se dugo vucaro po serie B sad u Veroni ili Jajalo u Udineseu nije daleko serie A od B mala razlika izmedju timova nizeg ranga tabele

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 09 jul 2022, 19:48

Besiktas danas dobio Werder u prijateljskoj...Hasic starter. Navijaci samo rijeci hvale za njegov nastup...jedan od brojnih pozitivnih komentara
slika

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 09 jul 2022, 21:41

Imajednabrigada je napisao/la:
09 jul 2022, 19:48
Besiktas danas dobio Werder u prijateljskoj...Hasic starter. Navijaci samo rijeci hvale za njegov nastup...jedan od brojnih pozitivnih komentara
slika
Pusti to, gledao sam ga ja malo. Igrao čistu desetku, igrao na sigurno, standardno prosječna partija bez nekog značajnijeg poteza. Čak je bio pomalo i nevidljiv.

Nego kako igra Huseinbašić? Vidim igrao je u ovim pripremnim za Koln.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], hurem i 20 gostiju.