Kevin je ljiga od vozaca i svakako prolazni faktor u ovom cirkusu.AshburtonG je napisao/la: ↑09 jul 2022, 17:42Zato sto je glup. Trebao je pustit Hamiltona, koji bi u istom ili sljedecem krugu stigao i KMaga(koji nije imao DRS), te nakon toga sam napast Kevina, jer ovaj i dalje ne bi imao DRS. Normalno, ako je vec bio brzi(a bio je u prikljucku jer je sve vrijeme imao DRS). Ovako je trosio gume i braneci se protiv Hamiltona rizikovao i to deveto mjesto, jer mu je Bottas bio na 0.3 u zadnjem krugu.
I njemacki SKY evo sere kako je KMag nekolegijalan ispao, a lik nije ni znao da Mick nema DRS. Rekli mu u trenutku kad je ovaj bio wheel to wheel sa Hamiltonom nakon T2. Mick ocekuje da ce mu neko poklanjat pozicije, a prije 7 dana prve poene uzeo, dok mu timski kolega u istom bolidu ima 4x vise.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- sagitarius
- Kontakt:
Pa logicno da ce izgubiti poziciju kad ova ima DRS a on nema, gap je bio samo .300 .400, logicno da ce ga Hamilton sa DRS preci, i Max bi tu poziciju izgubio, kakva logika u pm, ko sve gleda F1
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- AshburtonG
- Kontakt:
@dreamer
Koga boli qrc? Brzi je od Micka ubjedljivo i to je ono sto je bitno. Cinjenica je da Mick i dalje ima mjesto na gridu iskljucivo zbog svog prezimena i podrske Ferrarija. Ima mnogo boljih vozaca od njega, koji bi mnogo bolje vozili ovaj Haas.
Koga boli qrc? Brzi je od Micka ubjedljivo i to je ono sto je bitno. Cinjenica je da Mick i dalje ima mjesto na gridu iskljucivo zbog svog prezimena i podrske Ferrarija. Ima mnogo boljih vozaca od njega, koji bi mnogo bolje vozili ovaj Haas.
- sagitarius
- Kontakt:
Ne bi ja bas rekao da je Mag sad brzi od Micka, Mag je bio na pocetku sezone bolji, tu je i Haas imao jaci bolid, ovako bez updatea, Haas je ispod prosjecna ekipa, ako oduzmemo prve cetiri utrke gdje Mag uzeo 15 bodova, trecu utrku 0 bodova, nije ti neka velika razlika izmedju Micka i Mag, dodjemo na omijer 4-1 bod!Magsam izvlaci bahrain gdje je ugrabio 10 bodova, i tako napravio gap izmedju sebe i MickaAshburtonG je napisao/la: ↑09 jul 2022, 18:21@dreamer
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Kako Hamo prostor ostavlja
Mag je nakon što su mu rekli da pruži podršku Micku, ubrzao krug za 0.200, tako da nije pomoglo Micku sigurno
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa to je bio krug gdje je vec prosao Hamilton. Sta je trebao usporit i dat Hamiltonu DRS? 
Vise je ostavio Hamo u T1 i nakon, nego Perez u T2. Hamilton bi isao van staze sa skoro sva 4 tocka.
Vise je ostavio Hamo u T1 i nakon, nego Perez u T2. Hamilton bi isao van staze sa skoro sva 4 tocka.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 09 jul 2022, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo samo da ne bude da je Max djubre kad se brani, Hamo to radi iskusno takodjer, zato i jeste višestruki šampion.
Mislim, hajde da ne bude akcenat na Hami, kakva muda Pereza da se izmedju Bottasa i Hame uvuče i odradi ovaj sprint najbolje što je mogao.
Mislim, hajde da ne bude akcenat na Hami, kakva muda Pereza da se izmedju Bottasa i Hame uvuče i odradi ovaj sprint najbolje što je mogao.
- AshburtonG
- Kontakt:
Perez je jedan od najboljih "in race" vozaca, bez dvojbe. Spoji Bottasove kvale(kad je fokusiran) i Checovo trkanje, imas boljeg vozaca i od Lewisa i Maxa.
Samo meni se cini da kad dodje duel Perez v Hamilton da je Perez tad jos hrabriji da ne recem bezobrazniji, ide vise na noz, mozda mu ostalo od prosle sezone da je Hamo glavni konkurent pa ide jako.
⚽FK Garaže⚽
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije brži, bukvalno sad voze podjednako dobro. Mick se u zadnje vrijeme konstantno bori za TOP 10, u kvalama je tu uvijek. Strašan pritisak je imao osvajanja prvog boda. Prezime mu je samo olakšavajuća okolnost a ne da ga to drži u F1 jer on je jako dobar vozač. Danas je 2 kruga bez DRSa držao Hamiltona koji ima osjetno bolji bolid.AshburtonG je napisao/la: ↑09 jul 2022, 18:21@dreamer
Ne bih ja baš toliko krivio Kevina već više tim jer su oni ti koji su morali da govore Kevinu da li da uspori i kako da vozi, ne može znat koliki je razmak.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Hamilton je imao dvije opcije preticanja, kocenje ili top speed na pravcima. Toto kaze da je imao problem s prednjom desnom kocnicom nakon incidenta s Gaslyem, a top speed im je bio smijesan. Cak i uz DRS nije mogao napast.
On ako je JAKO dobar vozac, ne znam ko je onda los. Covjek je na gridu bolji jedino od Latifija i Strolla. Pazi divnog cuda, 2 lika koja iskljucivo voze zbog prezimena. Tu je negdje sa Kinezom.
On ako je JAKO dobar vozac, ne znam ko je onda los. Covjek je na gridu bolji jedino od Latifija i Strolla. Pazi divnog cuda, 2 lika koja iskljucivo voze zbog prezimena. Tu je negdje sa Kinezom.
Bio na pocetku, sad su tu negdje, to je i dobro za Micka sto ima takvog vozaca gdje moze testirati sam sebe.AshburtonG je napisao/la: ↑09 jul 2022, 18:21@dreamer
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Smiri dozivljajAshburtonG je napisao/la: ↑09 jul 2022, 19:05Hamilton je imao dvije opcije preticanja, kocenje ili top speed na pravcima. Toto kaze da je imao problem s prednjom desnom kocnicom nakon incidenta s Gaslyem, a top speed im je bio smijesan. Cak i uz DRS nije mogao napast.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ljudi ovdje drkaju na prezime Sumaher 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
A nekima Stari Schumi nabio komplekse da im sad i djete krivo za sve
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bas su izjednačeni, s tim da izgleda RedBul više troši gume
RACE PACE SPRINT
Verstappen wasn't the fastest today, but thanks to his defense into Turn 1 he won: Leclerc had an average pace of 1.09.002, against Verstappen's 1.09.016 between Lap 3 and Lap 22
Mercedes further behind, Russell was around half a second back: 1.09.499
Looking at tyre wear Mercedes is the best, but virtually on level with Ferrari: the Red Bull uses its' tyres more than the other two.
Russell gains on average -0.017s on his previous lap, Leclerc gains -0.015s and Verstappen loses 0.045s
Let's hope for a great race!
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- AshburtonG
- Kontakt:
Ko si ti sad?Slobodas je napisao/la: ↑09 jul 2022, 19:46Smiri dozivljajAshburtonG je napisao/la: ↑09 jul 2022, 19:05Hamilton je imao dvije opcije preticanja, kocenje ili top speed na pravcima. Toto kaze da je imao problem s prednjom desnom kocnicom nakon incidenta s Gaslyem, a top speed im je bio smijesan. Cak i uz DRS nije mogao napast.
reverse grid od 1-8 za sprint trku i 10 bodova za pobjednika kao u F2, ne moze gore od ovog
kvalifikacije u petak bi bile za full trku
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma Boje se oni kad bi odvojili trke, da bi neki vozaci isli preriskantno i ako sjebe bolid nema ga u nedjelju.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.