Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne zato sto sam rodjen da volim nepravdu,nije to razlog sto se zalazem da cvilite.......vec sto me jednom izbacise,iako na terenu imam vise bodova nego Celik..administracija....Drugi put,ista familja vodi Celik i Zeljeznicar,i sa Zepcem dogovore da se pusti Celiku u Zepcu,a da Zeljeznicar u zadnjem kolu proda i obraz i guzicu na Grbavici,Zeljo-Zepce 1-2....Treci put Sarajevo,zaboravi da taj klub postoji 70 godina,i kakve velicine su igrale za njega....vec i obraz i guzicu proda zbog baliluka na Kosevu Sarajevo-Olimpic 1-3....Cetvrti put,i Ugljevik zaborave da su Srbi,prodaju Banovicima,da ja ispadnem....Nabijem na q sve......i Srbe,i Balije,(Hrvati mi se nisu nesto zamjerili,cak su mi probavali i pomoci)
Sad malo MI!!!
Sad malo MI!!!
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim muslimanima na formu!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Takodjer Bajram Mubarek Olsun svim muslimanima koji pišu na ovoj temi, naročito mom sugrađaninu @manijacikonjic87

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Cestitam budali koja je odredjivala satnice utakmica.
U petak igraju Posusje-Velez u 17:30h, nece biti nego 40 stepeni
- svrakino1921
- Kontakt:
MostarskiSin je napisao/la: ↑09 jul 2022, 20:15Cestitam budali koja je odredjivala satnice utakmica.

Leotar i Posušje drugu sezonu Premijer lige igraju na stadionu bez reflektora, iako propozicije govore drugačije.
Samo 2 godine ranije, Mladost je izbačena iz Premijer lige zbog malte ne istog problema.
U slučaji da se reflektori ne završe do kraja sezone, ovi klubovi bi automatizmom trebali biti izbačeni iz lige.
Samo 2 godine ranije, Mladost je izbačena iz Premijer lige zbog malte ne istog problema.
U slučaji da se reflektori ne završe do kraja sezone, ovi klubovi bi automatizmom trebali biti izbačeni iz lige.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Izgovor vise kad kiksateMostarskiSin je napisao/la: ↑09 jul 2022, 20:15Cestitam budali koja je odredjivala satnice utakmica.
-
- Kontakt:
O cemu ti, obe ekipe igraju u istim uslovimaMrkiMedo je napisao/la: ↑09 jul 2022, 21:03Izgovor vise kad kiksateMostarskiSin je napisao/la: ↑09 jul 2022, 20:15Cestitam budali koja je odredjivala satnice utakmica.
-
- Kontakt:
Pa ne mogu igrati kasnije kad nema reflektora na Mokrom Docu... Sinoc su se u Sirokom upalili malo prije 8
Polako, cut ces AmaraMostarskiSin je napisao/la: ↑09 jul 2022, 21:06O cemu ti, obe ekipe igraju u istim uslovimaMrkiMedo je napisao/la: ↑09 jul 2022, 21:03Izgovor vise kad kiksateMostarskiSin je napisao/la: ↑09 jul 2022, 20:15Cestitam budali koja je odredjivala satnice utakmica.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hahaha ocm
Smiješan si k'o uputnica za onkologiju.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- Doktorinho
- Kontakt:
Ovo ponoviti 1000 puta i na svaku novu stranicu ove teme ovo staviti. Jel realno da cemo pustit da ovo rade aždahe iz NFSBiHmozak je napisao/la: ↑09 jul 2022, 20:55Leotar i Posušje drugu sezonu Premijer lige igraju na stadionu bez reflektora, iako propozicije govore drugačije.
- Avanti1926
- Kontakt:
I sada će se opet na tom istom stadionu u Doboju kod Kaknja igrati Premijer liga, Igman će navodno tu igrati umjesto na Grbavici.
Da nam novinari imaju mu.da pa na prvoj press konferenciji pitaju ovo za Posusje i Leotar.Oni stvarno misle da smo mi budale
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave
, a pogotovo cestitam @ElvirBaljic i ako neko od standardnih na plbih slavi bajram od navijača Veleza(@MostarskiSin, @Killa, @Only
)

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Imam neki osjecaj da ce sudjenje ove godine biti dosta bolje nego sto je bilo. Vidio je i Vico da silovanje i guranje Borca ne vodi nigdje. Samo skidanje sa liste pojedinih sudija da naslutiti da ce biti malo postenije. Mene iskreno najvise raduje sto ce ova liga imati pet trenerskih “budala” i treba ocekivati spektakle kada se susretnu Lalat, Sablja, Amar, Fedja, Jakirovic
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sta ce Mirvic izgleda platio da se slika

Lik ima udjela u LA fransizi,pa oni su Cerica slavili sto je imao sliku sa nekakvim menagerom,zamisli da se slikao na predstavljanju Balea pa oni bi pomrli od srece haha,vidis da na kamione svrsavaju a Diglisica nisu ni vidjeli
Gdje mene izvuče, komunjaru starogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jul 2022, 23:02Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave, a pogotovo cestitam @ElvirBaljic i ako neko od standardnih na plbih slavi bajram od navijača Veleza(@MostarskiSin, @Killa, @Only
)

Allah Razi Olsun
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima na ovoj temi i na temi Sarajeva koji slave

I naravno mom drugu @Svrakino1921
Nek ste mi živi i zdravi

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Allah razi olsun drug, sve najboljeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jul 2022, 23:02Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave, a pogotovo cestitam @ElvirBaljic i ako neko od standardnih na plbih slavi bajram od navijača Veleza(@MostarskiSin, @Killa, @Only
)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.