Unistena jer moderatori i beganovic dopustaju da hulahopka siluje temu.
Umjesto da se imbecil banuje, i on i njegova IP adresa.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Unistena jer moderatori i beganovic dopustaju da hulahopka siluje temu.
Ja nista ne dopustam. Otvoreno sam rekao i adminu da ovu situaciju ne mogu sam kontrolisati. Brisem i brisat cu, ali nema velike fajde od toga. Sam ne mogu nista.
Pa vidi li iko da je taj retard unistio temu, i da vise niko nista ne pise, niti.vrijedi pisati, jer se ono odmah nakaci ko muha na g...o
Meni je stavljen odavno...ali vidim da mnogi s njim pisu...
Ocigledno je da je lik bolestan i da nije nas navijac. Strasno je koliko neko moze biti bolestan i besposlen da visi po citav dan na ovoj temi da bi se svadjao i provocirao. Sta god napises on pocne kontru, cak je to toliko daleko otislo da je poceo otvoreno propagirati protiv boljitka kluba.scorpion je napisao/la: ↑10 jul 2022, 12:15Pa vidi li iko da je taj retard unistio temu, i da vise niko nista ne pise, niti.vrijedi pisati, jer se ono odmah nakaci ko muha na g...o
Nemam opciju bana, samo brisanje/uredjivanje postova.
Naprosto je nemoguće da ga administracija (ne mislim na tebe @ljoze) toleriše u ovakvoj mjeri. Pa on je nedavno sve uposlenice kluba nazivao kurvetinama. Samo to je bilo dovoljno da ga se skloni. Ja mislim da oni ovo svjesno dopuštaju. Bezideje/Bendera/prolaba/aldina/hulahopke nema na forumu samo kad je Amar trener. Ofirni su do bola. Žali Bože dobre raje i dobrih forumaša koji su se trudili da ovo mjesto naprave korisnim za sve navijače Želje.LjoZee je napisao/la: ↑10 jul 2022, 12:28Nemam opciju bana, samo brisanje/uredjivanje postova.
Ja dijelim misljenje sa vama da je nemoguce na ovaj nacin pisati na ovoj temi, ali nije nas forum. Ima neko ko misli drugacije i nase je da postujemo, prilagodimo se ili samo predjemo na citanje foruma.
Pokusajte ovako kao sto je @TMovac napisao ili ne citirajte stvari koje se ne ticu direktno kluba npr. ko ovo za Brku. Svakako to ce biti izbrisano kad uocim. Nastavite svoju pricu sa drugim forumasima i to je to.
Ukoliko vidite da se neko vrijedja ili ste vi uvrijedjeni, a nisam izbrisao javite se u pp slobodno da odmah vidim cim udjem na forum.
ManijaciNova sezona nam kuca na vrata. Kao navijači se itekako radujemo, najprije jer ćemo uskoro gledati naše igrače ponovo na zelenom terenu, a radujemo se i zbog pozitivnih promjena unutar klupskih struktura, gdje se nakon dugo vremena nazire izlazak iz krize i postavljanje kluba na zdrave temelje, te trasiranje novog puta. Ambicije i apetiti naše grupe u ovoj sezoni su veći nego prije!
Za prvo kolo, odnosno domaću utakmicu s Leotarom, želimo pozvati sve roditelje da dođu sa djecom na južnu tribinu našeg stadiona i pošaljemo u javnost jednu pravu sliku porodičnog okupljanja i napravimo pravi spektakl, baš kao što smo to uradili prije skoro godinu dana za stoti rođendan kluba poslavši sa sjeverne tribine stadiona poruku ''100 godina porodičnog okupljanja''.
Kao što je rečeno, za ovu utakmicu na jug povedite porodice, a grupa će sigurno prilagoditi ambijent i time ispuniti očekivanja svih posjetioca južne tribine. Ovo će nam biti prvi put da nešto slično radimo, tako da pristup će biti drugačiji od nekog ''standardnog'' kalupa.
Nista cudno, historija se ponavlja. Cudi me kako uopste postoji tema FK Željezničar na ovom forumu.
Četnički pitaru, mrzitelju kluba, provaljen si odavnoHulahopka je napisao/la: ↑10 jul 2022, 14:34Historija se ne ponavlja. Forum su uništili svi ovi koji danas pišu,a otišli su s ovog foruma. Pa se naprosno vratili. Ne znam kako forum može uništiti dvije,tri,osobe. Forum uništavaju grupe ljude s više profila što vi radite godinama, i što vam administracija izlazi u susret. A to što vi aktivirate više naloga da izgledate da pišete istinu,ustvari istina je daleko od toga. Jedan dio te ekipe je moderator ove teme i nije ni cudno sto piše šta piše. Vi ste knjiga pročitana..
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Levin, Orvel i 36 gostiju.