FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
20%
2. Borbu za Evropu
98
48%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
28
14%

Ukupno glasova: 206

scorpion
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la scorpion » 10 jul 2022, 12:00

braco je napisao/la:
10 jul 2022, 11:57
nevjerovatno uništena tema, bukvalno nemaš šta pročitati
Unistena jer moderatori i beganovic dopustaju da hulahopka siluje temu.
Umjesto da se imbecil banuje, i on i njegova IP adresa.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2022, 12:10

scorpion je napisao/la:
10 jul 2022, 12:00
Ja nista ne dopustam. Otvoreno sam rekao i adminu da ovu situaciju ne mogu sam kontrolisati. Brisem i brisat cu, ali nema velike fajde od toga. Sam ne mogu nista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 jul 2022, 12:15

Ti nemaš opciju bana? Čudi me, nekad su moderatori i to mogli :mrgreen:

Vjerujem ti, ali vidiš i sam dokle botovanje može dovesti. Na kraju se isplati samo saburati do subote navečer i onda na prvu dozu stresa ove sezone :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 10 jul 2022, 12:15

LjoZee je napisao/la:
10 jul 2022, 12:10
scorpion je napisao/la:
Ja nista ne dopustam. Otvoreno sam rekao i adminu da ovu situaciju ne mogu sam kontrolisati. Brisem i brisat cu, ali nema velike fajde od toga. Sam ne mogu nista.
Pa vidi li iko da je taj retard unistio temu, i da vise niko nista ne pise, niti.vrijedi pisati, jer se ono odmah nakaci ko muha na g...o
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

CrazySouth1987
Kontakt:

Post Postao/la CrazySouth1987 » 10 jul 2022, 12:16

Ma organizacija foruma kriva 100%, procedura banovat za sva vremena nekog tamo debila, pa ne tjeras ga s državnog posla nego s mrtvog foruma, fuj
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 jul 2022, 12:20

Stavite lika na listu gnjavatora, ne vidite njegove postove. Kada ga svi budu ignorirali nece vise pisati.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 10 jul 2022, 12:23

TMovac je napisao/la:
10 jul 2022, 12:20
Stavite lika na listu gnjavatora, ne vidite njegove postove. Kada ga svi budu ignorirali nece vise pisati.
Meni je stavljen odavno...ali vidim da mnogi s njim pisu...
Ali to je jedini nacin

LegendaIvica
Kontakt:

Post Postao/la LegendaIvica » 10 jul 2022, 12:25

scorpion je napisao/la:
10 jul 2022, 12:15
LjoZee je napisao/la:
scorpion je napisao/la:
Pa vidi li iko da je taj retard unistio temu, i da vise niko nista ne pise, niti.vrijedi pisati, jer se ono odmah nakaci ko muha na g...o
Ocigledno je da je lik bolestan i da nije nas navijac. Strasno je koliko neko moze biti bolestan i besposlen da visi po citav dan na ovoj temi da bi se svadjao i provocirao. Sta god napises on pocne kontru, cak je to toliko daleko otislo da je poceo otvoreno propagirati protiv boljitka kluba.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 jul 2022, 12:27

јebe ga kvačilo na novoj troli, sabura dok savlada.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2022, 12:28

anonimni je napisao/la:

Vjerujem ti, ali vidiš i sam dokle botovanje može dovesti. Na kraju se isplati samo saburati do subote navečer i onda na prvu dozu stresa ove sezone :mrgreen:
Nemam opciju bana, samo brisanje/uredjivanje postova.

Ja dijelim misljenje sa vama da je nemoguce na ovaj nacin pisati na ovoj temi, ali nije nas forum. Ima neko ko misli drugacije i nase je da postujemo, prilagodimo se ili samo predjemo na citanje foruma.

Pokusajte ovako kao sto je @TMovac napisao ili ne citirajte stvari koje se ne ticu direktno kluba npr. ko ovo za Brku. Svakako to ce biti izbrisano kad uocim. Nastavite svoju pricu sa drugim forumasima i to je to.

Ukoliko vidite da se neko vrijedja ili ste vi uvrijedjeni, a nisam izbrisao javite se u pp slobodno da odmah vidim cim udjem na forum.

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 10 jul 2022, 12:41

Ima li neki drugi forum il se o tome ne smije ovdje pisati?

NotOccasionalFan
Kontakt:

Post Postao/la NotOccasionalFan » 10 jul 2022, 12:47

Prestanite citirati carapicu i zavrsena prica. Samo ignorisati.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 jul 2022, 12:58

LjoZee je napisao/la:
10 jul 2022, 12:28
anonimni je napisao/la:

Nemam opciju bana, samo brisanje/uredjivanje postova.

Ja dijelim misljenje sa vama da je nemoguce na ovaj nacin pisati na ovoj temi, ali nije nas forum. Ima neko ko misli drugacije i nase je da postujemo, prilagodimo se ili samo predjemo na citanje foruma.

Pokusajte ovako kao sto je @TMovac napisao ili ne citirajte stvari koje se ne ticu direktno kluba npr. ko ovo za Brku. Svakako to ce biti izbrisano kad uocim. Nastavite svoju pricu sa drugim forumasima i to je to.

Ukoliko vidite da se neko vrijedja ili ste vi uvrijedjeni, a nisam izbrisao javite se u pp slobodno da odmah vidim cim udjem na forum.
Naprosto je nemoguće da ga administracija (ne mislim na tebe @ljoze) toleriše u ovakvoj mjeri. Pa on je nedavno sve uposlenice kluba nazivao kurvetinama. Samo to je bilo dovoljno da ga se skloni. Ja mislim da oni ovo svjesno dopuštaju. Bezideje/Bendera/prolaba/aldina/hulahopke nema na forumu samo kad je Amar trener. Ofirni su do bola. Žali Bože dobre raje i dobrih forumaša koji su se trudili da ovo mjesto naprave korisnim za sve navijače Želje.
Željezničar za život cijeli!

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 10 jul 2022, 13:09

Su lej man :hmmmm:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2022, 13:23

Nova sezona nam kuca na vrata. Kao navijači se itekako radujemo, najprije jer ćemo uskoro gledati naše igrače ponovo na zelenom terenu, a radujemo se i zbog pozitivnih promjena unutar klupskih struktura, gdje se nakon dugo vremena nazire izlazak iz krize i postavljanje kluba na zdrave temelje, te trasiranje novog puta. Ambicije i apetiti naše grupe u ovoj sezoni su veći nego prije!

Za prvo kolo, odnosno domaću utakmicu s Leotarom, želimo pozvati sve roditelje da dođu sa djecom na južnu tribinu našeg stadiona i pošaljemo u javnost jednu pravu sliku porodičnog okupljanja i napravimo pravi spektakl, baš kao što smo to uradili prije skoro godinu dana za stoti rođendan kluba poslavši sa sjeverne tribine stadiona poruku ''100 godina porodičnog okupljanja''.

Kao što je rečeno, za ovu utakmicu na jug povedite porodice, a grupa će sigurno prilagoditi ambijent i time ispuniti očekivanja svih posjetioca južne tribine. Ovo će nam biti prvi put da nešto slično radimo, tako da pristup će biti drugačiji od nekog ''standardnog'' kalupa.
Manijaci

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 10 jul 2022, 13:32

Azzuri je napisao/la:
10 jul 2022, 13:09
Su lej man :hmmmm:
hajde velicanstveni :D
Mi smo Željini, Željo je naš !

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 10 jul 2022, 13:38

Treba ispoštovati Manijake za ovu tekmu. Kupit ću svakako godišnju za istok, ali ovi momci zaslužuju poštovanje. U subotu svi na jug!
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Yanichar
Kontakt:

Post Postao/la Yanichar » 10 jul 2022, 14:00

LjoZee je napisao/la:
scorpion je napisao/la:
Nista cudno, historija se ponavlja. Cudi me kako uopste postoji tema FK Željezničar na ovom forumu.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 10 jul 2022, 14:34

Historija se ne ponavlja. Forum su uništili svi ovi koji danas pišu,a otišli su s ovog foruma. Pa se naprosno vratili. Ne znam kako forum može uništiti dvije,tri,osobe. Forum uništavaju grupe ljude s više profila što vi radite godinama, i što vam administracija izlazi u susret. A to što vi aktivirate više naloga da izgledate da pišete istinu,ustvari istina je daleko od toga. Jedan dio te ekipe je moderator ove teme i nije ni cudno sto piše šta piše. Vi ste knjiga pročitana..

DoGroba
Kontakt:

Post Postao/la DoGroba » 10 jul 2022, 15:34

Hulahopka je napisao/la:
10 jul 2022, 14:34
Historija se ne ponavlja. Forum su uništili svi ovi koji danas pišu,a otišli su s ovog foruma. Pa se naprosno vratili. Ne znam kako forum može uništiti dvije,tri,osobe. Forum uništavaju grupe ljude s više profila što vi radite godinama, i što vam administracija izlazi u susret. A to što vi aktivirate više naloga da izgledate da pišete istinu,ustvari istina je daleko od toga. Jedan dio te ekipe je moderator ove teme i nije ni cudno sto piše šta piše. Vi ste knjiga pročitana..
Četnički pitaru, mrzitelju kluba, provaljen si odavno
Bersaga je napisao/la:
01 jul 2022, 17:06
Da ostane zabilježeno, legendarni forumaš koji hara godinama i nema namjeru da odustane :nedam:

1. Početak insajderske karijere koji je obećavao, prvi je najavio "BOOM" (iako će većina misliti da se radi o sarkazmu) :opaopa:
slika
slika
2. Međutim, dolazi do velikog preokreta:
slika
3. Udruženim snagama sa još jednim članom foruma sumnjivog morala vrši napad na forumaša @1921boy, nije izostao napad ni na forumaša @KANA. Pogrdno nazivanje čovjeka koji želi postati strateški partner kluba i pomoći mu u budućnosti.
slika
4. Insajderska karijera srušena do temelja:
slika
slika
slika
Za kraj ove tačke, šlag na tortu :tokralju:
slika
Nakon svega, logično ide poentiranje :salut:
slika

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Levin, Orvel i 36 gostiju.