Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Formula 1
Max bi mogao i iza Hamiltona zavrsit. 
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2022, 15:47Mick ima muda i zna reci da hoce da bude no1 vozac. Zato se on ubio za Ferrarija da posamara debile
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovo je danas takticki bolje odradeno od Tima , Mick je presao Mag samo jer ima svjezije gume ..AshburtonG je napisao/la: ↑10 jul 2022, 15:46Mick radi ono sto je i jucer trebao. Pustis brzeg o sebe i stizes ove koje mislis da mozes. Ali ne, bolje je bilo plakat citav dan. Danas vozi odlicno i prije svega pametno.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Donnie Darko
- Kontakt:
Joj nema gorih komentatora od ove dvojice. "Možda i crvena zastava", što je Vettel izletio, crvena 
Evo za one što negiraju kaznu Russella, Vettel reče jer je isto doživio
- AshburtonG
- Kontakt:
I to je pitanje. Mag je napravio ogromnu gresku. Medjutim, to ne oduzima od cinjenice da vozi danas odlicno.GG3 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 15:50Ovo je danas takticki bolje odradeno od Tima , Mick je presao Mag samo jer ima svjezije gume ..AshburtonG je napisao/la: ↑10 jul 2022, 15:46Mick radi ono sto je i jucer trebao. Pustis brzeg o sebe i stizes ove koje mislis da mozes. Ali ne, bolje je bilo plakat citav dan. Danas vozi odlicno i prije svega pametno.
Hajde kiša 
- Donnie Darko
- Kontakt:
"Pada prednost Leclerca u odnosu na Verstappena, sada je oko 17 sekundi", a 17 sekundi pokazuje da je iza Sainza, i još 4 plus iza Leclerca.
Ranije je isto rekao da bi Leclerc sigurno izašao iza Maxa da sad ode u boks, kad je bio tipa 25 sekundi iza Max. Bože sačuvaj, ljudi su plaćeni za ovo.
Ranije je isto rekao da bi Leclerc sigurno izašao iza Maxa da sad ode u boks, kad je bio tipa 25 sekundi iza Max. Bože sačuvaj, ljudi su plaćeni za ovo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
5 sekundi sto nekog gurnes u sljunak i unistis mu trku je najgluplja kazna ikad, minimum minimuma treba da bude drive thru
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hahahahahha
Ovi track limits su smiješni, Hamilton je bezveze dobio crno bijelu sad
Bolidi su kruti i nisu upravljivi kao prije, na ovakvim stazama se valjda može uzeti to u obzir?
Bolidi su kruti i nisu upravljivi kao prije, na ovakvim stazama se valjda može uzeti to u obzir?
Istog sam misljenja ali ovdje pojedini kazu kako je Russel isao idealnom putanjom i da uopste nije ni trebao biti kaznjen, a da nas vode emocije
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Zanimljivo, sad ce sigurnosno vozilo i promasaj Ferarija
Malo je 5 sec kazne za Russela,Gaslija.
Malo je 5 sec kazne za Russela,Gaslija.
Ovo fakat djeluje ispravno od ferraria da su ostali bilo bi svasta.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja se ne sjecam kad je zadnji put Merc napravio stop ispod 3s.
Pa prije 10ak minuta kad su Russelu mijenjali gume.AshburtonG je napisao/la: ↑10 jul 2022, 16:05Ja se ne sjecam kad je zadnji put Merc napravio stop ispod 3s.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sad Maksa u box na srednje tvrde, pa šta Bog da
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Šta je ovo sa crvenima...dobra strategija..ali tempo im je puno bolji bez obzira na strategiju...na svakom setu guma su brži
Ma nema šanse, uzet ce ga i Sainz sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.