Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Voland
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Voland » 09 jul 2022, 23:23

J1897 je napisao/la:
09 jul 2022, 21:51
Napoli president De Laurentiis: “Even if a crazy offer from the Juventus, I will not sell Koulibaly to any Italian club.”
Dovesti ga za džabe slijedeće ljeto bi bilo neprocjenjivo :cool:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 jul 2022, 23:36

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 jul 2022, 11:37

I tifosi hanno cantato un coro per il difensore olandese: "Resta con noi".
:pray:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 10 jul 2022, 11:40

:urnebes:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 10 jul 2022, 11:41

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 jul 2022, 13:00

Andrej je napisao/la:
10 jul 2022, 11:41
RA u komentarima na fb kaze da se nista znacajno ne desava, Juve ima tri desna beka i to je to.
Max Allegri

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 10 jul 2022, 13:54

Ove godine se ocekuje da Cuadrado bude rezervno desno krilo ako ostane, a da manje igra na desnom beku.... sve suprotno od ovog bi bilo gomilanje na poziciji desnog beka iako istini za volju molina pokriva i lijevog beka... za neku manju cifru je dobro pojacanje... ali ima prioritetnijih pozicija prvo za popunjavanje...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 jul 2022, 15:01

slika

Joj kako ga je lijepo opet vidjeti, još se nisam u potpunosti navikao da je tu :ljepota: :ljepota:

slika

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 10 jul 2022, 16:26

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 jul 2022, 16:36

Pogba je napisao/la:
10 jul 2022, 11:37
Bayern nema preko 70m za transfer mi tražimo 90, to je nemoguće slomiti. Bayern je igrao na kartu dogovora sa igracem, Juve je zatvorio vrata sa cijenom. Hoce li opet Chelsea ili City uci u pricu vidjet ćemo. Navodno se jutros pojavila prica da bermera zelimo i da bi ovog malog mogli ubaciti u transfer, u nekim idealima nasa zadnja linija mogla bi izgledati,
Cambiaso De ligt bremer Molina :pray:
Max Allegri

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 10 jul 2022, 17:17

Mig_Mig je napisao/la:
10 jul 2022, 16:36
Pogba je napisao/la:
Bayern nema preko 70m za transfer mi tražimo 90, to je nemoguće slomiti. Bayern je igrao na kartu dogovora sa igracem, Juve je zatvorio vrata sa cijenom. Hoce li opet Chelsea ili City uci u pricu vidjet ćemo. Navodno se jutros pojavila prica da bermera zelimo i da bi ovog malog mogli ubaciti u transfer, u nekim idealima nasa zadnja linija mogla bi izgledati,
Jel taj Cambiaso zaista tako dobar da ga mozemo smatrati prvotimcem?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 jul 2022, 17:20

BuffonGigi je napisao/la:
10 jul 2022, 17:17
Mig_Mig je napisao/la:
10 jul 2022, 16:36
Pogba je napisao/la:

Jel taj Cambiaso zaista tako dobar da ga mozemo smatrati prvotimcem?
Iskreno ne možemo, cak mozda ode na posudbu, ali ocekujemo da Sandro bude jos losiji onda on mora upast ako ga ne posudimo.
Max Allegri

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 10 jul 2022, 18:26

Juventus tempting Serie A defender with 8 million euros per season offer
Juventus remains keen to add Kalidou Koulibaly to their squad in this transfer window, despite knowing it is hard for a player to swap Napoli for the Allianz Stadium.
PSG has joined the race for Nicolo Zaniolo, and Juventus will now have to beat them to sign the Azzurri star.
Juventus has reached an agreement over personal terms with Nahuel Molina and will now look to agree on a fee with Udinese, reports CalcioMercato.
The report claims the Bianconeri have been speaking with his camp and they have secured an agreement that will see him earn around 2.5m euros net per season at the Allianz Stadium for four seasons.

But Juve and Udinese are still far apart in their valuation. The Udine side wants 30m euros, but the Bianconeri first offer is worth 15m euros plus bonuses.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 10 jul 2022, 18:32

Juventinisimo je napisao/la:
06 jul 2022, 17:49
Romero štoper kojem daleko više odgovara odbrana s 3, Demiral imao priliku i u Atalanti i u Juventusu, ništa specijalno nije pokazao a drag mi je. Ruganija nemaš potrebe spominjati, nisu mu Cherubini i Arrivabene dali tu platu. Bremer ako bude ikakve sanse vjerujem da bi ga doveli za neku iole prihvatljivu cifru od 40 miliona, ali je rezervisan vec mjesecima od strane intera. Koulibaly po meni ima jos bar 3-4 dobre sezone i nijedan od nabrojanih stopera nije niti ce biti u naredne 3 godine bolji od njega.

Badiashilea se spominje mjesecima i isto se tako govori da ga Monaco poprilicno drzi na cijeni. Akanjija je prije nekog vremena Chiellini oznacio kao svog nasljednika, ali i on ima problema s povredama, a koliko znam nije bio previse dobar u zadnje vrijeme. Navijaci BVBa bi mogli bolje ocijeniti. Ndicka i svi slicni igraci koji imaju jos samo godinu ugovora su sigurno u razmatranju, bilo sad, u januaru ili iduce ljeto. Ostale stopere ne znam jel navodis samo reda radi, ja npr Lacroixa ne znam da sam ijednom gledao tako da ti ne znam reci.

Ne znam zasto Mazraoui nije bio interesantan, ali vrlo moguce da cemo tu gledati Molinu. Produzenje ugovora De Scigliu na 3 godine po meni greska, godina do dvije je ok potez, 3 bespotrebno. Wijndal se spominje vec mjesecima od strane Paola Nonmolla, ima tu klauzulu od 10 miliona za holandsku ligu, ne znam zasto ga se nije ozbiljnije zaganjalo ako vec Udogie ne moze ovo ljeto. Kostic nadam se da ima jos sanse da dodje, zahvalan igrac.

Zanima me jesi li ti gledao Boubacara Kamaru? Ono sto sam ga ja vidio, nisam vidio nista specijalno. Ok igrac kojeg je lijepo dovesti dzaba ako ti brojcano fali igraca, ali tehnicki je prosjek. Doveden je Zakaria tako da ostaje potreba samo za nekim kreativnim veznim, ali takvih slabo ima u ponudi.

"Unitedu igrac valja, nama ne valja, Bayernu igrac valja, nama ne valja...", ovo je smijesno i ne moram dodatno objasnjavat.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 jul 2022, 19:50

Moglo bi se ovo sutra i završiti. Nešto mi teško vjerovati da će Bayern dati 90m koliko Cherubini navodno traži. Sve preko 70 je ogromna plusvalenza, ali volio bih da ustraju na 90.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 10 jul 2022, 20:59

Ne valja to sto nema zamjene. Koulibaly nije vise realnost, na trzistu ne vidim nekog stopera kog je moguce dovesti, a da nam nudi nesto posebno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 10 jul 2022, 21:02

A kad ga prodas, onda te svi muzu za pare jer znaju da moras kupiti zamjenu.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 10 jul 2022, 21:04

BuffonGigi je napisao/la:
10 jul 2022, 20:59
Ne valja to sto nema zamjene. Koulibaly nije vise realnost, na trzistu ne vidim nekog stopera kog je moguce dovesti, a da nam nudi nesto posebno.
Mancini i Zaniolo paketic 100 miliona :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jul 2022, 22:41

Ako prodaju De Ligta, a vec nisu sigurni da ce Koulibaly u Juventus onda je to greska prava. Vjerujem da s obzirom da jedan Chelsea nije zavrsio njega pogotovo jer je u zadnjoj godini ugovora da je to gotova prica sa Juventusom ali da on ne zna kako to da kaze navijacima Napolija tj. mora da se pomiri da ce im biti neprijatelj do kraja zivota, a to mu se ne dopada bas jer nema nacina za prijateljski izlaz iz Napolija.
U slucaju da ga nismo zavrsili onda smo u teskoj banani.

Sto vidim dva problema jos je taj da ce Bavarska ciganija sigurno uzeti De Liga debelo ispod cijene. Jer mi smo mi i nemamo pojma prodati igraca.

Drugi problem je sto je nama i prije odlaska De Ligta trebao jedan ekstra stoper. Mi nismo sposobni dovesti dvojicu, tako sa spremite se za Ruganija u nekih 25 utakmica kada se sva takmicenja saberu.
Dragusin znaci Fabio Cannavaro za Ruganija. Al ne moze on ima 20 godina. Kad napuni 27 moze probat tek. **** im Rugani mater.

Svi lude za istim igracima koji imaju nevjerovatan potencijal, a mi slijepi pored ociju uzimamo Cambiasa i Molinu :bow:
Daj nam Islu i Asamoaha, nemamo strane kanale da gledamo svemirce iz Ajaxa koji kostaju neki kikiriki.
Pravi primjer onaj crnac sto za Inter igra iz PSV-a. Da nisu uzeli njega dali bi mozda iste pare za nekog vjecno prosjecnog Italijana koji je sve gori kako vrijeme prolazi.

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 10 jul 2022, 23:00

Odlazak De Ligta ima smisla, samo ako već imaju dva top stopera pred potpisom. Ne zaboravimo da smo već izgubili Chiellinija. Do sada je već novi stoper trebao biti na pripremama, jedino ako Gatti nije taj stoper. Međutim, očekivati čudo od momka koji je došao iz nižerazredne lige nema smisla.

Dva imena koja se spominju su Bremer i Koulibaly, prvi 'rezervisan' za Inter, drugi već davao izjave da u ne namjerava ostati u Italiji ako napusti Napoli. Koliko god godi ušima vijest da su Di Marija i Pogba novi juventini, toliko je jaka i bojazan šta će biti s odbranom slijedeće sezone

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.