Dovesti ga za džabe slijedeće ljeto bi bilo neprocjenjivo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
I tifosi hanno cantato un coro per il difensore olandese: "Resta con noi".
RA u komentarima na fb kaze da se nista znacajno ne desava, Juve ima tri desna beka i to je to.
Bayern nema preko 70m za transfer mi tražimo 90, to je nemoguće slomiti. Bayern je igrao na kartu dogovora sa igracem, Juve je zatvorio vrata sa cijenom. Hoce li opet Chelsea ili City uci u pricu vidjet ćemo. Navodno se jutros pojavila prica da bermera zelimo i da bi ovog malog mogli ubaciti u transfer, u nekim idealima nasa zadnja linija mogla bi izgledati,
Jel taj Cambiaso zaista tako dobar da ga mozemo smatrati prvotimcem?Mig_Mig je napisao/la: ↑10 jul 2022, 16:36Bayern nema preko 70m za transfer mi tražimo 90, to je nemoguće slomiti. Bayern je igrao na kartu dogovora sa igracem, Juve je zatvorio vrata sa cijenom. Hoce li opet Chelsea ili City uci u pricu vidjet ćemo. Navodno se jutros pojavila prica da bermera zelimo i da bi ovog malog mogli ubaciti u transfer, u nekim idealima nasa zadnja linija mogla bi izgledati,
Cambiaso De ligt bremer Molina![]()
Iskreno ne možemo, cak mozda ode na posudbu, ali ocekujemo da Sandro bude jos losiji onda on mora upast ako ga ne posudimo.BuffonGigi je napisao/la: ↑10 jul 2022, 17:17Jel taj Cambiaso zaista tako dobar da ga mozemo smatrati prvotimcem?Mig_Mig je napisao/la: ↑10 jul 2022, 16:36Bayern nema preko 70m za transfer mi tražimo 90, to je nemoguće slomiti. Bayern je igrao na kartu dogovora sa igracem, Juve je zatvorio vrata sa cijenom. Hoce li opet Chelsea ili City uci u pricu vidjet ćemo. Navodno se jutros pojavila prica da bermera zelimo i da bi ovog malog mogli ubaciti u transfer, u nekim idealima nasa zadnja linija mogla bi izgledati,
Cambiaso De ligt bremer Molina![]()
Juventus tempting Serie A defender with 8 million euros per season offer
Juventus remains keen to add Kalidou Koulibaly to their squad in this transfer window, despite knowing it is hard for a player to swap Napoli for the Allianz Stadium.
PSG has joined the race for Nicolo Zaniolo, and Juventus will now have to beat them to sign the Azzurri star.
Juventus has reached an agreement over personal terms with Nahuel Molina and will now look to agree on a fee with Udinese, reports CalcioMercato.
The report claims the Bianconeri have been speaking with his camp and they have secured an agreement that will see him earn around 2.5m euros net per season at the Allianz Stadium for four seasons.
But Juve and Udinese are still far apart in their valuation. The Udine side wants 30m euros, but the Bianconeri first offer is worth 15m euros plus bonuses.
Romero štoper kojem daleko više odgovara odbrana s 3, Demiral imao priliku i u Atalanti i u Juventusu, ništa specijalno nije pokazao a drag mi je. Ruganija nemaš potrebe spominjati, nisu mu Cherubini i Arrivabene dali tu platu. Bremer ako bude ikakve sanse vjerujem da bi ga doveli za neku iole prihvatljivu cifru od 40 miliona, ali je rezervisan vec mjesecima od strane intera. Koulibaly po meni ima jos bar 3-4 dobre sezone i nijedan od nabrojanih stopera nije niti ce biti u naredne 3 godine bolji od njega.
Mancini i Zaniolo paketic 100 milionaBuffonGigi je napisao/la: ↑10 jul 2022, 20:59Ne valja to sto nema zamjene. Koulibaly nije vise realnost, na trzistu ne vidim nekog stopera kog je moguce dovesti, a da nam nudi nesto posebno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.