ASD je napisao/la: ↑10 jul 2022, 18:22
Strašna dva igrača. Za razliku od većine "majstora" ove lige oni su ne samo tehnički nego i fizički na velikom nivou.
Jaganjac je bio najbrži igrač i Premijer lige svojevremeno kad je bio u Veležu.
Biće žestoka sezona. Gošk vjerovatno prvi favorit. Imaju najviše para. Bratstvo igrački najkvalitetnija ekipa. Tu je još 4-5 ekipa koje će sigurno napasti ako se ukaže prilika.
Zanimljiva sezona. Da nema u Premijer ligi pravila da se ograniči broj stranaca bila bi još kvalitetnija i zanimljivija.
Meni je Jaganjac bolji, moze odg na vise pozicija itd. al i ovako na prvu mi se vise svida od Aletica, i onaj Poturalic je dobar napadac ko ga dovede imace extra napadaca
Ma vidjecemo ove ekipe kad ima puno jakih imena kao sad Gosk i Zvijezda vecinom u ovoj ligi ne uspjevaju.
Meni je Bratstvo i prosle sezone bilo najbolja ekipa sto sam gledao.
Bice zanimljiva sezona(Hrvati predlagali da 6 ekipa ispada cuo sam, nasi nisu pristali) 4-5 dobrih ekipa ostalo ili ne dovodi nikog ili rade u tajnosti jer 7-8 ekipa nema nikakvih inf niko ne zna sta se desava tamo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.