FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odlično ovo izgleda dosad.
Dzafic i Cirjak prinove
Očajno igramo, ipak je ovo drugoligaš
Nisam na tekmi pa gledam strim koji moram pohvaliti,ovo je profesionalni prenos utakmice sa više kamera,sa Priganicom ko komentatorom,nikakve razlike u prenosu u odnosu na ligu npr.
Isto na IG odma ide gol na story iz drugog ugla sa terena,stvarno vrhunski dijeluje,još i Peljto sudija(zakino nas je za penal nad Dzaficem
). Uglavnom sve pohvale za ovo što rade.
I sto je zaninljivo opet u odbrani igramo sa 4 ljevaka.
Isto na IG odma ide gol na story iz drugog ugla sa terena,stvarno vrhunski dijeluje,još i Peljto sudija(zakino nas je za penal nad Dzaficem

I sto je zaninljivo opet u odbrani igramo sa 4 ljevaka.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra igra, Džafić malo izgubljen ali bit će to ok
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prelako nam dolaze do gola.
Odlicno igra Dal kad kudim ga stalno da i pohvalimo sad. Takodje Catakovic odlican igrac samo mu mora nac poziciju a ne mjenjat je stalno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne znam, na stranu sto je Gosk druga liga, nego sto su tek poceli trenirati nedavno, u drugom stinsuti, treba to bar 3 razlike dobiti, mada sam misljenja da smo trebali ozbiljnijeg protivnika naci, pogotovo sto su ovi tek krenuli sa pripremama, ali hajd nema veze, idemooo!
1800 ljudi na yt strimu 

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 10 jul 2022, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Svidja mi se kod Dala i Catakovica sto imaju osjecaj za pas,takodje i pucaju odma sa svih pozicija kad se ukaze prilika
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kad je prijenos dz + na yt koji je laksi za pristupanje..posjeta veca 3, 4 puta od one sa priprema u Slo.
Valjda to nesto govori…
Valjda to nesto govori…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ljudima prije 3 dana bila prozivka, mi ćemo ih 1:0 dobit'
Raja na godišnjim, na ručku sa porodicom. Top je posjeta. Dobra fora što nismo znali da ima stream, bar ja nisam znao.
🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, alacious, Arhitekt, Atlanta, Beli98, boki86, Bordo10, Haksss, jurisicduska, Kyle88, mma_hz, muhamedhulk, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, Posejdon, Proximic, sagitarius, skoJaa, TETRAPAK, Turo, Venom, XCustom, Zagor i 201 gost.