Ma na to sam isao da bi me sa ta dva tacna pogodjena presao iako bi ja pogadjao pobjednika, ovako ako tipujemo istog pobjednika u nedjelju onda je to to mislimFCB1986 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 18:24Pa zar ne bi dobio 14 bodova vise za rez? U finalu je veca razlika cini mi se. Ma nema veze, samo da iz zayebancije ne nastanu kakvi probleme.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 18:1821 poen je izmedju mene i drugoga, a sa tacnim pogodjenim rez a ja samo sa pogodjenim pobjednikom ovdje bi me sylar presao, tako da je sve moguce, da sam isao javno ovdje sa 3-0 on bi stavio 3-1 jer nema sta izgubiti i vidis pogodio biFCB1986 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 18:12Ma uvaziti, sta ces drugo. Najbolji ovaj turnir i to je to. Moj komentar je bio zayebancija o kazni. I tako smo svi znali da sa ovim parom nema nikakve prednosti kad je isti tip od 98% takmicara, nije bili potrebno tajno tipovat...ali svejedno ne mijenja nista.
Cestitke na tituli.
E sad finale ce biti zanimljivo ko ce kako tipovati![]()
Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ako sylar i ja budemo imali isto bodova ko je prvi u tom slucaju?
Da ne bude da ovu dvojicu drugih kolga ne racunam al sylar i ja imamo realne sanse da zavrsimo sa isto bodova pa zato pitam
Da ne bude da ovu dvojicu drugih kolga ne racunam al sylar i ja imamo realne sanse da zavrsimo sa isto bodova pa zato pitam

Syla, vec sad vodi 3-2 po krugovima u kojima je osvajao vise bodova. Ako budete imali isto bodova znaci da i u finalu mora osvojiti vise od tebe bodova.
⚽FK Garaže⚽
Znaci tako se gleda, znam da je bilo ko je prvo kolo bolji taj ima prednost, a nisam upratio jel se sta mjenjalo, znaci da jes
Nista valja smisliti koji je najbolji tip, treba dobro prostudirati

Znaci ako Nick dobije samo ovaj prvi set moze se reci da sam osvojio Wimbldon, ako je moja matematika tacna 

Ja zaboravio da tipujem finale, a igrao bi na Nicka sigurno da probam biti u top 10.
Potvrdio sam svoju dominaciju na travi, oba turnira sam uzeo i sad idem na more da odmorim do americke turneje
Valja napasti broj 1 do kraja
Valja napasti broj 1 do kraja
Čestitke

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ocigledno si neki server bot dok si na travi najjaci.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Čestitke 

Hvala hvala
A cuj Justine bolje i server bot pa osvojiti nekad, nego nikad nista
A cuj Justine bolje i server bot pa osvojiti nekad, nego nikad nista

Trebalo ti je ovo da se vidimo na zavrsnom.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Za tebe nije sigurno da ces tamo biti, kad osvojis nesto javi se
- BosniaBoston
- Kontakt:
Završen je i Wimbledon a titulu nosi @ronaldo99 koji je tako osvojio oba travnata turnira i pokazao izvanrednu formu pred nastavak sezone. Čestitamo njemu kao i ostalim osvajačima bodova. Na ATP i Race listama na vrhu nema većih promjena s tim da vrijedi istaći da se stvorila ogromna gužva od 2. do 9. mjesta na Race listi i čeka nas fantastičan rasplet sezone oko borbe za plasman na završni masters. Vidimo se u Kanadi.

#Punoljetstvo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo nakon ljetne pauze nadam se da ste napunili baterije za finiš sezone i utrku za broja 1, US Open i ostatak mastersa, te plasman na završni masters. Dolazi nam kanadski sada, citirani ste za prvo kolo. S obzirom da je prosle sedmice istekla godina dana od Olimpijade u Tokiju, bodovi koji su osvojeni su skinuti sa naše ATP liste i ona sada izgleda ovako:

Najveće padove su logično doživjeli osvajač zlata @FCB1986 i moja malenkost te nam je obojici ovo najlošiji plasman u dosadašnjoj karijeri
Titulu u Kanadi brani @Arvid a evo i ostatka bodova kad je u pitanju odbrana:

Najveće padove su logično doživjeli osvajač zlata @FCB1986 i moja malenkost te nam je obojici ovo najlošiji plasman u dosadašnjoj karijeri

Titulu u Kanadi brani @Arvid a evo i ostatka bodova kad je u pitanju odbrana:

#Punoljetstvo
Wimbledon sam propustio zbog ozljede, i dalje sam rovit a branim titulu, pa najbolje da se objesim.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Btw nisam nikad iskoristio priliku da pohvalim Bošnju za organizaciju, fantastičan posao radiš, ovakav i ovolili projekat držati na svojim plećima, iskreno fasciniran sam. Ovako nešto se sigurno ne može naći na forumima iznad ekvatora, a o ovim antitalentima ispod da ne govorim.
Svaka čast, svaki put me toplina oko srca pogodi kad mi dođe notifikacika vezana za ovaj projekat, i vjerovatno će mi ta toplina izazvati srčani udar jednog dana, ali neću se žaliti, znam da ću umrijeti sretan.
Svaka čast, svaki put me toplina oko srca pogodi kad mi dođe notifikacika vezana za ovaj projekat, i vjerovatno će mi ta toplina izazvati srčani udar jednog dana, ali neću se žaliti, znam da ću umrijeti sretan.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nekad se u ovo doba bilo na prvom mjestu, a sad se nazire i ispadanje iz top10
Odmor jos nije odradjen u potpunosti, ali idemo po bodove direktno sa morskih plaza 

⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.