FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Napokon bekovi koji tako izgledaju. Musa i Tomašević.
DIZDAREVIĆ, Šahinović
MUSA, Mulalić
DROBAROV, Mujakić
ANIČIĆ, Trako
TOMAŠEVIĆ, Salčin
ĐOKANOVIĆ, T.Ramić
ČIRJAK, Kapić
SULJIĆ, Džafić
AVRAMOVSKI, Varešanović
IKIĆ, Kobiljar
MULAHUSEJNOVIĆ, Čataković, Ahmetović
Plus ostali akademci po potrebi
Sjajan roster, sjajna atmosfera u i oko kluba, ambiciozan i perspektivan trener.
PUNA PODRŠKA OD NAVIJAČA JE SADA OD KRUCIJALNOG ZNAČAJA.
#SVIUNAPADJEDANJEHASE!!!!
MUSA, Mulalić
DROBAROV, Mujakić
ANIČIĆ, Trako
TOMAŠEVIĆ, Salčin
ĐOKANOVIĆ, T.Ramić
ČIRJAK, Kapić
SULJIĆ, Džafić
AVRAMOVSKI, Varešanović
IKIĆ, Kobiljar
MULAHUSEJNOVIĆ, Čataković, Ahmetović
Plus ostali akademci po potrebi
Sjajan roster, sjajna atmosfera u i oko kluba, ambiciozan i perspektivan trener.
PUNA PODRŠKA OD NAVIJAČA JE SADA OD KRUCIJALNOG ZNAČAJA.
#SVIUNAPADJEDANJEHASE!!!!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Hoćemo li imati koju ligasku utakmicu do augusta? 

Pa zato i sluzi ovako siroka ekipa, kad nije dan nardinu, dzaficu, dalu, da mogu uci ikic, suljic, pa i merso i kobiljar dati ruke 10-tak minuta.
Treba spomenuti i savez,pratim ligu od nastanka i kad nisu igrali ovi iz RS al ova neorganizacija,sudjenje,prijenosi,pravilo da 3 meca odgoditi,stranci ovo jos nije vidjeno na kugli zemaljskoj
Prijateljske su bas neko mjerilo u pm,da ti objasnim to ti inace sluzi da se probaju razne varijente,ne ide se 100 posto itd al skontaces nekad mada taj nik ti sve sam od sebe govori
-
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Vrh utakmica, sve proslo kako treba. Cestitke momcima. Mene zanima, otkud Sofija Vicentijevic da gleda Sarajevo na Kosevu? 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mama joj navija za FKS,a možda joj se sviđa neko od novih pojačanja

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Jel realno sta se ovdje pisalo prvo poluvrijeme?Sta je Dzafic lose uradio?Namjestio gol u prvom.Cirjak ako je suditi po ovim pripremama boljeg veznog nismo imali od Crepulje.Dal je zvijer.Nardin je isto imao fini poteza u prvom poluvremenu.Musa
Kakve lopte salje i kako probija pa ovo cekam jos od Arsenijevica.Jedino mi je Tomasevic skroz nesiguran,samo dodaje prvom do sebe i vraca nazad.Salcin isto iskljucen
Odlicno je ovo,idemo dalje.Valjda bude jos jedna prijateljska na Kosevu

Kakve lopte salje i kako probija pa ovo cekam jos od Arsenijevica.Jedino mi je Tomasevic skroz nesiguran,samo dodaje prvom do sebe i vraca nazad.Salcin isto iskljucen
Odlicno je ovo,idemo dalje.Valjda bude jos jedna prijateljska na Kosevu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 10 jul 2022, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije to to bez Krstea, Dupovca i Hebe, nema ljepse nego kad udju i prekucaju igricu 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Čestitke momcima na visokoj pobjedi.
Bice ovo mocna ekipa. Treba se tu jos stvari popraviti ali djeluju kao ekipa sto je najbitnije. A imamo jos prostora za napredak, a takodje i igrace. Musa pokazao kako izgleda normalan bek.
I prije dolaska nisam bio pretjerano zadovoljan dolaskom Nardina jer sam mišljenja, da nije tip napadaca kakav nam treba. Nama treba napadac koji ce znati sam sebi pripremiti neku priliku za gol. Ali sacekajmo, tek je dosao i mozda me/nas uvjeri u suprotno.
Sve u svemu ekipa je bas dobra. Hoce li biti dovoljno za titulu vidjecemo, jer tu igra dosta faktora. Ali da cemo biti skroz druga ekipa nego proslu sezonu to svakako.
Bice ovo mocna ekipa. Treba se tu jos stvari popraviti ali djeluju kao ekipa sto je najbitnije. A imamo jos prostora za napredak, a takodje i igrace. Musa pokazao kako izgleda normalan bek.
I prije dolaska nisam bio pretjerano zadovoljan dolaskom Nardina jer sam mišljenja, da nije tip napadaca kakav nam treba. Nama treba napadac koji ce znati sam sebi pripremiti neku priliku za gol. Ali sacekajmo, tek je dosao i mozda me/nas uvjeri u suprotno.
Sve u svemu ekipa je bas dobra. Hoce li biti dovoljno za titulu vidjecemo, jer tu igra dosta faktora. Ali da cemo biti skroz druga ekipa nego proslu sezonu to svakako.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 10 jul 2022, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Musin osmijeh na kraju mi je ostavio neki poseban trag 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ova ekipa je brutalna. Ako se sve posloži oni mogu dominirati iduću sezonu.
Svaka čast na prijenosu,mnoge tv kuće bi zavidile na ovome
Svaka čast na prijenosu,mnoge tv kuće bi zavidile na ovome

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
I mati joj je u njenim godinama visila na našim utakmicama. Čak je nakon jednog derbija na Koševu štocirala navijača Želje koji ju je provocirao

Vi se sa teletom raspravljate.
Elem odlična tekma, gledamo novo Sarajevo, možda i budućeg prvaka naše zemlje. Sviđa mi se atmosfera u i oko kluba. Lijepo je vidjeti pljesak protivnicima na Koševu. Ko god dođe da igra fudbal, pa makar nas i dobio treba ispratiti ovako. Ponosan sam na sve.
Elem odlična tekma, gledamo novo Sarajevo, možda i budućeg prvaka naše zemlje. Sviđa mi se atmosfera u i oko kluba. Lijepo je vidjeti pljesak protivnicima na Koševu. Ko god dođe da igra fudbal, pa makar nas i dobio treba ispratiti ovako. Ponosan sam na sve.
🇵🇸