FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po meni fali igrac u sredini koji zna stati na loptu,povuci i organizovat napad
Enedin Mulalic izdanak Akademije
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Hvala. Vidim ga danas oko 4 na Otoci čeka nekog da ga pokupi. Baš me zanimalo ko li je.
ISTINA ZA VEDRANA!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Uživajmo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sofija se zabavlja sa Dalom, bit ce ona cesto na Kosevu.
Zadnja izmjena: onako, dana/u 10 jul 2022, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
since 1973
- egocentrik
- Kontakt:
Osjeti se pozitiva u nasoj ekipi jedni druge bodre mali dizda prica ima dosta dobrih stvari ekipa siroka nema sta. Mislim da imamo najvecu sirinu u plbih i dosta pametnih igraca. Dzafic Mulahusejnovic Dal Suljic Ikic Catakovic svi sutaju dodajmo tu i aktivne bekove oboricemo rekord po datim golovima ove sezone moze opklada slobodno.. musa je dobro pojacanje i sportista ako sredina bude kako treba tj ako plate budu redovne i opcenito dobra atmosfera mislim da ce i on tako pokazati puni svoj potencijal. Dobri smo i izmjene sluze samo da se tempo nastavi i to je promjena znas da ce izmjena biti jednaka ako ne i bolja od prvog.
Prvih 11
....... ............ ..Dizdarevic........................
Musa.........Anicic......Drobarov.......Tomasevic
.....................Djokanovic...Cirjak.......................
Suljic .. ................Varesanovic. ... ..... .Dzafic
....................Mulahusejnovic............................
Ekipa toliko cvrsta da se ne primijeti izostanak majstora Avramovskog tu je i Ikic, Fedja je na slatkim mukama neka su nam svi dobrog zdravlja i bice titula ove godine ima ova ekipa potencijal i za nesto vise ali o tom po tom laganim koracima.
Prvih 11
....... ............ ..Dizdarevic........................
Musa.........Anicic......Drobarov.......Tomasevic
.....................Djokanovic...Cirjak.......................
Suljic .. ................Varesanovic. ... ..... .Dzafic
....................Mulahusejnovic............................
Ekipa toliko cvrsta da se ne primijeti izostanak majstora Avramovskog tu je i Ikic, Fedja je na slatkim mukama neka su nam svi dobrog zdravlja i bice titula ove godine ima ova ekipa potencijal i za nesto vise ali o tom po tom laganim koracima.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Očekujem da ćemo davati par golova po utakmici (2-3 komada) izuzev par utakmica kao Zrinjski, Borac i možda TC. Ali trebamo sada biti pametni ne trebamo na sva zvona govoriti da ćemo biti prvaci i pregaziti ligu tu loptu trebamo prebaciti na Zrinjski, radi atmosfere govoriti da nam je jednini cilj Europa čisto radi ljudi kojima se lahko da dići do neba i da ne bi se psovalo nakon utakmice (kako god odigramo znamo da pojednicima nevalja). Isto tako ići utakmicu po utakmicu pobjeđivati pa vidjeti šta i kako u stvarnosti očekivati Europu u podsvijesti titulu, svaku utakmicu izaći kao apsolutni favoriti i najozbiljnije je shvatati jer psiha dosta utiče na igru i atmosferu.
1946
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- egocentrik
- Kontakt:
Najveci timovi uvijek pretenduju na titulu
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- NisamInSajder
- Kontakt:
Vuče ovo na odlično, prenijeti ovakvu igru u ligi i rezultat će doći. Salčina se troši na beku bezveze, ofanzivno bude odličan, defanzivno tanko. Treba njega i Dala na polušpici mijenjati, a lijevo smo morali dati priliku Jovaševiću.
Ševelj je novi igrač Radmolja.
Ševelj je novi igrač Radmolja.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Posjetu sa prijateljskih prenijeti na ligaške tekme. Svi ko jedan!
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
- ElCartel11
- Kontakt:
Cirjak i Djokanovic bi lako mogli biti jedan od najboljih tandema na sredini terena.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Izanalizirat ćemo to prvo poluvrijeme, sigurno da je moglo biti bolje."
"Nastavak dobar, vidi se da smo mi u puno boljoj fizičkoj spremi nego protivnik tako da na kraju rezultat malo i previsok.
Sta ovo Dudic kaže da nije zadovoljan prvim poluvremenom?? A vidi ovdje kerova što se nakotilo pa je bitno samo yebati sve redom kad se izgubi i svrsavati kad se pobjeđuje, a ne smiješ napisati da se odigralo loše prvo poluvrijeme protiv drugoligaša
Kakvi su ovdje nekad likovi pisali i kakve su se rasprave vodile a vidi sad ograničenih debila.
"Nastavak dobar, vidi se da smo mi u puno boljoj fizičkoj spremi nego protivnik tako da na kraju rezultat malo i previsok.
Sta ovo Dudic kaže da nije zadovoljan prvim poluvremenom?? A vidi ovdje kerova što se nakotilo pa je bitno samo yebati sve redom kad se izgubi i svrsavati kad se pobjeđuje, a ne smiješ napisati da se odigralo loše prvo poluvrijeme protiv drugoligaša
Kakvi su ovdje nekad likovi pisali i kakve su se rasprave vodile a vidi sad ograničenih debila.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Imao iste probleme i u Vojvodini i u Turskoj. Uz doziranje može sigurno igrat nešto, koliko dugo i efikasno je veće pitanje.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑10 jul 2022, 22:47Znaci Avram ima dobru šansu da mu ozlijeda postane hronicna.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Đokanović danas odigrao odlično, mislim da kad smo ga najviše hvalili nije bio ovako kvalitetan. Borben, rastrčan, još je imao par situacija gdje se nije libio povući loptu.
Musa također odličan, mene je iznenadilo koliko bek može biti primjetan u igri, valjda nismo navikli.
Od Ćatakovića ipak očekujem da nam bude najveće pojačanje ove sezone, konačno igrač koji zna šutat izvan 16, nadam se da će Feđa uspjet pronać poziciju za njeg.
Musa također odličan, mene je iznenadilo koliko bek može biti primjetan u igri, valjda nismo navikli.
Od Ćatakovića ipak očekujem da nam bude najveće pojačanje ove sezone, konačno igrač koji zna šutat izvan 16, nadam se da će Feđa uspjet pronać poziciju za njeg.
Reci da se zajebavaš
Mislio sam da asu na fb najgori komentari i "strucnjaci" ali zajebao sam se nema gorih od ovih sa foruma cast izuzecima
- napoleon72
- Kontakt:
Mislim da Fedji to i jest ideja, Hamza ce s desnog krila imat najvise prilika za sut sa distance, posebno zato sto ce mu Musa otvarat prostor. Al iskreno, morat ce dobro oznojit mu.da da se zadrzi na toj poziciji pored Ikica i Avramovskog.haris004 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 00:11Đokanović danas odigrao odlično, mislim da kad smo ga najviše hvalili nije bio ovako kvalitetan. Borben, rastrčan, još je imao par situacija gdje se nije libio povući loptu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Sve je ovo super samo ono 1. Plvr.,nikako im to ne mogu halaliti neko mora biti sankcionisan za ono, Fedja da ima morala vec bi ponudio ostavku, a on bi nesta analizirao…e moj Fedja.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 24 gosta.