Koliko gluposti u jednom postu,taj Dragusin kojeg toliko spominjes ne zna hodati kao prvo,neka nauci hodati pa onda neka se bavi fudbalom,ko ga je malo gledao na pozajimicama vidio bi kakva je to taraba.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 22:41Ako prodaju De Ligta, a vec nisu sigurni da ce Koulibaly u Juventus onda je to greska prava. Vjerujem da s obzirom da jedan Chelsea nije zavrsio njega pogotovo jer je u zadnjoj godini ugovora da je to gotova prica sa Juventusom ali da on ne zna kako to da kaze navijacima Napolija tj. mora da se pomiri da ce im biti neprijatelj do kraja zivota, a to mu se ne dopada bas jer nema nacina za prijateljski izlaz iz Napolija.
U slucaju da ga nismo zavrsili onda smo u teskoj banani.
Sto vidim dva problema jos je taj da ce Bavarska ciganija sigurno uzeti De Liga debelo ispod cijene. Jer mi smo mi i nemamo pojma prodati igraca.
Drugi problem je sto je nama i prije odlaska De Ligta trebao jedan ekstra stoper. Mi nismo sposobni dovesti dvojicu, tako sa spremite se za Ruganija u nekih 25 utakmica kada se sva takmicenja saberu.
Dragusin znaci Fabio Cannavaro za Ruganija. Al ne moze on ima 20 godina. Kad napuni 27 moze probat tek. **** im Rugani mater.
Svi lude za istim igracima koji imaju nevjerovatan potencijal, a mi slijepi pored ociju uzimamo Cambiasa i Molinu![]()
Daj nam Islu i Asamoaha, nemamo strane kanale da gledamo svemirce iz Ajaxa koji kostaju neki kikiriki.
Pravi primjer onaj crnac sto za Inter igra iz PSV-a. Da nisu uzeli njega dali bi mozda iste pare za nekog vjecno prosjecnog Italijana koji je sve gori kako vrijeme prolazi.
A sad ni Molina ne valja,jel? Mlad,kao desni bek 7 golova i 4 asistencije,jel i to slabo?

Da ga je doveo Inter kukali bi,a vidite kako nam je Inter uzeo igraca,zasto ga mi nismo,ovo-ono....
Idite brate navijate za Inter,kojeg toliko volite i ovdje spominjete,sta bi bilo ovdje da smo mi doveli Miktarjana i Aslanija