Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma bgm, Sloga i Leotar su bas tanki.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Sljedeci maj puna decenija ako sam dobro izbrojao

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Avanti1926
- Kontakt:
Pa nama i ne remeti nešto puno, naprotiv, dobro će nam doći ta utakmica. Naime, Sloga će na početku sezone svoje domaće utakmice igrati upravo u Modriči, tako da ćemo mi u ponedjeljak igrati sa njima i (pretpostavljam) ostati tamo do četvrtka i drugog kola UECL (ako prođemo prvoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 10:39Posteno,svaka castAvanti1926 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 10:25Nije, samo je zamjenio domaćinstvo sa Slogom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 09:34Borac nije trazio odgodu za prvo kolo?Ili nisam upratio?
Velez igra u petak,realno nema potrebe![]()
Mogla je i Tuzla bez problema odigrati sa nama ali preseravaju bezveze...
Znaci ovo kolo odgodjeno
Sloboda-Zrinjski
Sarajevo-TC

-
- Kontakt:
Fkt nigdje veze.Ako si posteno izborio Evropu protiv ti ekipa mozes komotno neki kombinovani tim i da ih razbijes 3-4 razlike.Hajd da je drugo pretkolo neki protivnik po mjeri pa bi razumio ali AZ Alkamar

@Avanti1926

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma mrsko nam igrati Nedeljom posle 20,00 casova. Trebali ste malo ranije zakazati utakmicu, Cuj u 21,00 da se igraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 12:21Fkt nigdje veze.Ako si posteno izborio Evropu protiv ti ekipa mozes komotno neki kombinovani tim i da ih razbijes 3-4 razlike.Hajd da je drugo pretkolo neki protivnik po mjeri pa bi razumio ali AZ AlkamarJedva Sanmarince dobiju bas imaju cemu da se nadaju tu
Nama su ovim poremetili i plan treninga,i posjetu sigurno.Nije isto igrati nedelja 21:00(sto je bio prvobitni termin)i srijeda/cetvrtak Boga pitaj koji termin.Osim toga i mi cemo morati kad tad igrati 3 utakmice u 7 dana zbog ovoga.
@Avanti1926![]()
Otom potom
![]()

Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Ne odredjujemo mi termine.Kad savez kaze tad se igra i to je to.Brate da me ne shvatis pogresno,zelim vam ja svu srecu da prodjete i idete sto dalje kao i Zrinjskom i Velezu ali bas pick.asto radi ovoga odlagati i da mi moramo dobro na kraju ispastati.elvirbaljic je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:10Ma mrsko nam igrati Nedeljom posle 20,00 casova. Trebali ste malo ranije zakazati utakmicu, Cuj u 21,00 da se igraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 12:21Fkt nigdje veze.Ako si posteno izborio Evropu protiv ti ekipa mozes komotno neki kombinovani tim i da ih razbijes 3-4 razlike.Hajd da je drugo pretkolo neki protivnik po mjeri pa bi razumio ali AZ AlkamarJedva Sanmarince dobiju bas imaju cemu da se nadaju tu
Nama su ovim poremetili i plan treninga,i posjetu sigurno.Nije isto igrati nedelja 21:00(sto je bio prvobitni termin)i srijeda/cetvrtak Boga pitaj koji termin.Osim toga i mi cemo morati kad tad igrati 3 utakmice u 7 dana zbog ovoga.
@Avanti1926![]()
Otom potom
![]()
![]()
Mi smo morali 2020 igrati nedelja Velez,srijeda Dynamo Brest u Bjelorusiji jedna utakmica bez revansa,pa cetvrtak Celtic play off,ponedeljak Zrinjski u Mostaru
Velez proslo ljeto cetvrtak AEK u Atini,nedelja Radnik u Bijeljini
Evo Borac ne trazi odgodu a ima 100x izglednije sanse da prodje u 3.pretkolo nego vi jos igra ponedeljak-cetvrtak
Nije korektno od vas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
jbg Borac i Zrinjski imaju igrace,dok ovi sad iz Sloge Ssh imaju jednu prosjecnu ekipu za sredine(6-9)mjesto i nista viseNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:17Ne odredjujemo mi termine.Kad savez kaze tad se igra i to je to.elvirbaljic je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:10Ma mrsko nam igrati Nedeljom posle 20,00 casova. Trebali ste malo ranije zakazati utakmicu, Cuj u 21,00 da se igraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 12:21
Fkt nigdje veze.Ako si posteno izborio Evropu protiv ti ekipa mozes komotno neki kombinovani tim i da ih razbijes 3-4 razlike.Hajd da je drugo pretkolo neki protivnik po mjeri pa bi razumio ali AZ AlkamarJedva Sanmarince dobiju bas imaju cemu da se nadaju tu
@Avanti1926![]()
Otom potom
![]()
![]()
Brate da me ne shvatis pogresno,zelim vam ja svu srecu da prodjete i idete sto dalje ali bas pick.asto radi ovoga odlagati i da mi moramo dobro ispastati.
Mi smo morali 2020 igrati nedelja Velez,srijeda Dynamo Brest u Bjelorusiji jedna utakmica bez revansa,pa cetvrtak Celtic play off,ponedeljak Zrinjski u Mostaru
Evo Borac ne trazi odgodu a ima 100x izglednije sanse da prodje u 3.pretkolo nego vi jos igra ponedeljak-cetvrtak
Nije korektno od vas
SREBRENICA 11.07.1995 - 11.07.2022
OPROSTA I ZABORAVA NEMA!
DžEVAD BEGIĆ - ĐILDA LEGENDA
11.07.1992 - 11.07.2022
OPROSTA I ZABORAVA NEMA!
DžEVAD BEGIĆ - ĐILDA LEGENDA
11.07.1992 - 11.07.2022
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:

Na današnji dan, prije tačno 30 godina u sarajevskom naselju Pofalići, snajperskim hicem sa Grbavice ubijen je Dževad Begić Đilda, legendarni vođa navijača Fudbalskog kluba Željezničar.
Tog 11. jula 1992. godine snajperskim hicima je ranjeno nekoliko civila nadomak raskrsnice u sarajevskom naselju Pofalići, a čim je čuo vapaje za pomoć, Đilda je krenuo pomoći jednoj ranjenoj ženi.
Nažalost, tokom pružanja pomoći ženi, srpski agresor, ili bolje rečeno kukavica sa snajperom u rukama je zauvijek prekinuo život tada 26-godišnjeg vođe navijača Željezničara.
Đilda je živio za klub s Grbavice, bio je prijeratni vođa navijača Željezničara, popularnih Manijaka i poznat širom bivše države.
Po izbijanju rata uzeo je pušku u ruke kako bi odbranio svoje sugrađane od agresora, a sudbina je htjela da pogine u neposrednoj blizini Grbavice. Posthumno je dobio priznanje Zlatni ljiljan.
Dževadov brat Izet je poginuo na sarajevskom brdu Žuč u decembru 1992. godine, također od snajperskog hica, a po njima dvojici ulica u sarajevskom naselju Koševsko Brdo nosi naziv "Braće Begić".
Bio sam mali kad si nas vodio i bio nas vođa
Hvala dragom Allahu pa sam te znao i stajao pored tebe
Ti mene nisi znao
Samo par puta si me pogledao u lice i usta dali pjevam nase pjesme koje si ti naređivao da se pjevaju
Voli te jedan Svrakindolac
-
- Kontakt:
Vazno je da Gorki ima jaku ekipu, mi smo svakako ne bitni.admirrx je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:20jbg Borac i Zrinjski imaju igrace,dok ovi sad iz Sloge Ssh imaju jednu prosjecnu ekipu za sredine(6-9)mjesto i nista viseNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:17Ne odredjujemo mi termine.Kad savez kaze tad se igra i to je to.elvirbaljic je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:10
Ma mrsko nam igrati Nedeljom posle 20,00 casova. Trebali ste malo ranije zakazati utakmicu, Cuj u 21,00 da se igra![]()
Brate da me ne shvatis pogresno,zelim vam ja svu srecu da prodjete i idete sto dalje ali bas pick.asto radi ovoga odlagati i da mi moramo dobro ispastati.
Nije korektno od vas
-
- Kontakt:
Ma salim se, ja da se pitam, nebi nikom bila odgodjena ni jedna, osim ako postigne odredjeni rezultat, udje u Gruppe itd.Ovako, ova pretkola sa amaterima makar svako dva dana igrali ja nebih dozvolio odgadjanje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:17Ne odredjujemo mi termine.Kad savez kaze tad se igra i to je to.Brate da me ne shvatis pogresno,zelim vam ja svu srecu da prodjete i idete sto dalje kao i Zrinjskom i Velezu ali bas pick.asto radi ovoga odlagati i da mi moramo dobro na kraju ispastati.elvirbaljic je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:10Ma mrsko nam igrati Nedeljom posle 20,00 casova. Trebali ste malo ranije zakazati utakmicu, Cuj u 21,00 da se igraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 12:21
Fkt nigdje veze.Ako si posteno izborio Evropu protiv ti ekipa mozes komotno neki kombinovani tim i da ih razbijes 3-4 razlike.Hajd da je drugo pretkolo neki protivnik po mjeri pa bi razumio ali AZ AlkamarJedva Sanmarince dobiju bas imaju cemu da se nadaju tu
@Avanti1926![]()
Otom potom
![]()
![]()
Nije korektno od vas
-
- Kontakt:
I nepismeni!elvirbaljic je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:47Vazno je da Gorki ima jaku ekipu, mi smo svakako ne bitni.admirrx je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:20jbg Borac i Zrinjski imaju igrace,dok ovi sad iz Sloge Ssh imaju jednu prosjecnu ekipu za sredine(6-9)mjesto i nista viseNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:17
Ne odredjujemo mi termine.Kad savez kaze tad se igra i to je to.
Nije korektno od vas
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Ali zato znamo odvaliti komsinicu, to vrijedi vise nego ista.simonknows je napisao/la: ↑11 jul 2022, 14:26I nepismeni!elvirbaljic je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:47Vazno je da Gorki ima jaku ekipu, mi smo svakako ne bitni.![]()
-
- Kontakt:
Svi klubovi u ligi koji ne igraju Evropu ce se buniti zasto se odgadjaju utakmice, a kad budu igrali Evropu, iskoristiti ce sve tri sanse za odgode utakmica. Bespotrebna diskusija
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Mi smo jedini PL klub u ovom gradu, ne vidim kako nam malograđani (građani u pokušaju) mogu biti komšijeelvirbaljic je napisao/la: ↑11 jul 2022, 14:27Ali zato znamo odvaliti komsinicu, to vrijedi vise nego ista.simonknows je napisao/la: ↑11 jul 2022, 14:26I nepismeni!elvirbaljic je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:47
Vazno je da Gorki ima jaku ekipu, mi smo svakako ne bitni.![]()

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Aferim komsinice.simonknows je napisao/la: ↑11 jul 2022, 14:52Mi smo jedini PL klub u ovom gradu, ne vidim kako nam malograđani (građani u pokušaju) mogu biti komšijeelvirbaljic je napisao/la: ↑11 jul 2022, 14:27Ali zato znamo odvaliti komsinicu, to vrijedi vise nego ista.![]()
Haha kakvi vicevi,ekipa starih igraca sa po 1 godinom ugovora,inace vi ste tresli Sarajevo sa juniorima al u filmovima mozdaAvanti1926 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 12:09Pa nama i ne remeti nešto puno, naprotiv, dobro će nam doći ta utakmica. Naime, Sloga će na početku sezone svoje domaće utakmice igrati upravo u Modriči, tako da ćemo mi u ponedjeljak igrati sa njima i (pretpostavljam) ostati tamo do četvrtka i drugog kola UECL (ako prođemo prvoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 10:39Posteno,svaka cast![]()
Mogla je i Tuzla bez problema odigrati sa nama ali preseravaju bezveze...
Znaci ovo kolo odgodjeno
Sloboda-Zrinjski
Sarajevo-TC). Pretpostavljam da ćemo drugo kolo protiv Sarajeva odgoditi, mada, kakvu ekipu imamo, možemo i sa klupom komotno otresti Sarajevo
![]()
Sretno Zrinjskom sutra, kao i svim nasim klubovima koji igraju Evropu, Velez ( od drugog pretkola),Tuzla C. i Borac !
Stavio bih ja to po rasporedu, ali ne mogu zbog mog druga @Onlyleft, reci ce da sam kastile stavio Velez na rep 

Koliko mogu klubovi odgoditi utakmica za Evropu?
Prvenstvo mislim na Zrinjski? Hoće li odgađati i drugo i treće kolo, ako izbace Šerif??
Vakat je da neko izađe u Evropu bilo kakvo takmičenje, da se bar malo digne rejting ove napaćene lige..
Prvenstvo mislim na Zrinjski? Hoće li odgađati i drugo i treće kolo, ako izbace Šerif??
Vakat je da neko izađe u Evropu bilo kakvo takmičenje, da se bar malo digne rejting ove napaćene lige..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Balorda, BeYaZ, bvsic, club21, denimen99, EastMadness, ErosViverosViv, feniksptica, Fudo, goGlobal, Grk1234, HyperOS, jurisicduska, laznokrilo, MaroonBjelave, mma_hz, MOCTAP1981, MokraKifla, Napapijri, VolimBiH96, WeekendOffender i 141 gost.