FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
11
8%
Drugi
9
7%
Treći
35
26%
Četvrti
41
30%
Peti
10
7%
Šesti
10
7%
Sedmi
2
1%
Osmi
9
7%
Ispadamo iz lige
8
6%

Ukupno glasova: 135

spezial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spezial » 11 jul 2022, 17:18

LovacnaJelene je napisao/la:
11 jul 2022, 17:15
NajvecaRadosti je napisao/la:
11 jul 2022, 15:30
Secerovic isto korektan,hvala i sretno :salut:
Znaci od 6 koji su otpisani:(Velkoski,Dupovac,Palic,Secerovic,Oremus, Hebibovic) jedino ovaj zadnji ostao.Zar nije i on bio zavrsio u Igman?Valjda i on ubrzo.Nadam se da je Besic otisao u Stupcanicu kao slobodan igrac a ne jos jedna posudba.Dati papire Dervisagicu i Imamovicu isto(ako vec nisu)
Jucer rece Kerim, komentator utakmice, da su Dupovac i Hebibovic otisli na posudbu u Igman. Nek me neke ispravi ako grijesim ili sam lose cuo?
I ja sam to cuo, ali ne sjecam se da je igdje vise bila informacija za hebu potvrdjena

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jul 2022, 17:47

ubipara je napisao/la:
11 jul 2022, 15:39
Ma mi smo navijaci najveci neprijatelji sami sebi. Niko iz kluba ni u jednom trenutku nije izjavio da je titula prioritet ove sezone vec evropa. To je i realno ove sezone i sve ispod toga ne treba ocekivati. I ja bi volio odma da osvojimo titulu ali mi smo u fazi transformacije i rekonstrukcije cijelog tima. Ovo sve izgleda odlicno za sada, od trenera, uprave pa i marketing treba pohvalit. Zna se ko su nam glavni konkurenti i za titulu i za evropu, zrinjski ce i ove sezone biti ubitacan ako cak ne i bolji nego prosle godine. U igrackom kadru je i bolji nego prosle sezone.
Takodjer, tu je i borac koji je doveo jaka imena i provjerena za nasu ligu imaju i kolko toliko dobrog i ambicioznog trenera + komplet savez u njihovu korist i mislim da ce se ova dva tima borit za titulu sljedece sezone. Na nama je da izborimo evropu a tu ce nam glavni konkurenti biti velez koji je doveo osima koji zna kako se igra na rezultat a u ostalom i jedan je od najtrofejnijih trener u ligi plus ove godine slave stoti rodjendan pa je i za ocekivat da u ligi budu konkurentni, uz to doveli su par dobrih i provjerenih igraca. Uz velez najveci konkurent ce nam biti tc koji dovode igrace kako hoce i placaju ih svi znamo kako, plus imaju jovica kao solidnog trenera. Uz njih ce se i sb nesta pitat ali mislim da su oni najslabiji tim od svih ovih gore spomenutih konkurenata uz zeljeznicar koji sa mulalicem su nam uvijek pravili probleme. Ali mislim sada kako je Fedja tu da ne bi trebalo imati problema sa te strane morala i da ce igrack ginuti na terenu sto se kaze.

Treba imati ambicije i biti optimista ali to ne znaci ako se par rezultata ne poklopi pocet psovat i trazit odlazak ss jer se eto kao to ne uklapa u ambicije nas navijaca jer smo mi eto kao optimisti. Treba biti realan i ici iz kola u kolo pa sta bude.
Odlican i realan post,svaka cast na napisanome.

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 11 jul 2022, 18:40

Raja imam jednu informaciju vezanu za naš klub, informacija je "malo veći zalogaj" pa ako neko ima na temi ko ima neke konekcije sa administracijom kluba neka mi se javi da provjerimo je li lažna informacija ili ne, jer ne bih da iznosim ovakve stavari (iako su pozitivne) na forum. Zato ako neko ima neka mi se javi u pp da provjerimo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 11 jul 2022, 18:41

Lecler je napisao/la:
11 jul 2022, 14:24
Torino je napisao/la:
11 jul 2022, 14:11
Dal je usro sve što je mogao na derbiju kad smo zijanili. Prije toga odron bio i probije se u tekmama po 6:0 i odma ga u nebo digosmo. Polako, prvo nek penal pogodi.
I na Pecari fuli dva zicera ono bi Saša Matić pogodio
Bilo prošlo, ali mene koliko sjecanje sluzi na derbiju je fulio jednu jedinu sansu, jedinu koju smo ko ekipa napravili. Glupo je kriviti za bilo šta najmlađeg, pored 10 iskusnijih i starijih igrača koji za 90minuta prave jednu priliku. Za mene su svi usrali i svi krivi podjednako a ne glavni krivac dijete koje se vraća iz povrede ligamenata.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 jul 2022, 18:44

Foux87 je napisao/la:
11 jul 2022, 18:40
Raja imam jednu informaciju vezanu za naš klub, informacija je "malo veći zalogaj" pa ako neko ima na temi ko ima neke konekcije sa administracijom kluba neka mi se javi da provjerimo je li lažna informacija ili ne, jer ne bih da iznosim ovakve stavari (iako su pozitivne) na forum. Zato ako neko ima neka mi se javi u pp da provjerimo.
Da je plan da se rusi kosevo?

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 11 jul 2022, 19:17

Foux87 je napisao/la:
Nemoj drug iznositi nista u javnost sto jos nije niti vrijeme niti vakat jer od prijevremenih informacija samo glava moze da boli :shh: ;)

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 11 jul 2022, 19:18

Jesu sutra dresovi? :mrgreen:
🇵🇸

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 11 jul 2022, 19:20

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
11 jul 2022, 18:44
Foux87 je napisao/la:
Ma jok
Cokituki je napisao/la:
11 jul 2022, 19:17
Foux87 je napisao/la:
Nemoj drug iznositi nista u javnost sto jos nije niti vrijeme niti vakat jer od prijevremenih informacija samo glava moze da boli :shh: ;)
Ma kakvi kroz život uvijek govorim tek kad je 95% sigurno
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 11 jul 2022, 19:53

Zeka :

slika
Sarajevo ljubavi moja.

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 11 jul 2022, 20:06

Foux87 je napisao/la:
Javi se tebra, ja sam u šemi s Ajlom :kafa:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 11 jul 2022, 20:17

Foux87 je napisao/la:
11 jul 2022, 19:20
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
11 jul 2022, 18:44
Foux87 je napisao/la:
Ma jok
Cokituki je napisao/la:
11 jul 2022, 19:17
Foux87 je napisao/la:
Ma kakvi kroz život uvijek govorim tek kad je 95% sigurno
Leglo bi nam pravo to @Foux87, ali moramo prvo saznati jel ima uopste istine :)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 jul 2022, 21:53

sonpenn je napisao/la:
11 jul 2022, 19:53
Zeka :

slika
K U R C I N A

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 11 jul 2022, 22:06

A bila mu je zanimljiva kad je ganjao svim silama da ga uhljebe ! Qrcina od covjeka, nikad mu njuska ne primirisala klubu vise.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 11 jul 2022, 22:15

NazorUso je napisao/la:
11 jul 2022, 22:06
A bila mu je zanimljiva kad je ganjao svim silama da ga uhljebe ! Qrcina od covjeka, nikad mu njuska ne primirisala klubu vise.
Ali kako naši sami sebe pokopaju, poseru se na sve. Ovaj Turković, pa Torlak. Valjalo im je sve dok je kapalo, kad su ih izbacili, sve truhlo. Koji licemjeri, fuj.
🇵🇸

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 11 jul 2022, 22:24

Torino je napisao/la:
11 jul 2022, 22:15
NazorUso je napisao/la:
Ali kako naši sami sebe pokopaju, poseru se na sve. Ovaj Turković, pa Torlak. Valjalo im je sve dok je kapalo, kad su ih izbacili, sve truhlo. Koji licemjeri, fuj.
Sa Torlakom je največa greška napravljena sto smo ga uopšte zaposlili u Akademiju.Ubuduce uprava treba sto puta "izvagati" svakog trenera, prije nego ga eventualno zaposle, da ne bi imali slucajeve poput Džene alkoholicara, Džeme Berberovića kojeg traže kamatari po kampu, Torlaka koji blage veze sa trenerskim poslom nema.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jul 2022, 22:36

Lucas je napisao/la:
11 jul 2022, 22:24
Torino je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
Sa Torlakom je največa greška napravljena sto smo ga uopšte zaposlili u Akademiju.Ubuduce uprava treba sto puta "izvagati" svakog trenera, prije nego ga eventualno zaposle, da ne bi imali slucajeve poput Džene alkoholicara, Džeme Berberovića kojeg traže kamatari po kampu, Torlaka koji blage veze sa trenerskim poslom nema.
Ma to je kad si debil pa ti je tesko prihvatiti da nisi legenda,da te nece niko drzat i davat pare da blage veze nemas sa tim poslom,kako ljudi nece da prihvate da su visak iskljucivo zbog toga sto pojma nemaju o tom poslu. Jel iko normalan misli da bi Turkovic,Torlak nesto mogli nauciti mladog igraca,ili da su u upravi nedaj Boze. Bolje im je sto se.ru da de edukuju malo ako imaju namjere da se bave ovim poslom. Torlaku prvo prosla uprava nije valjala i radovao se kad je dosla nova uprava,pisao kako je to pravi potez a sad laje opet licemjer

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 11 jul 2022, 22:47

Torino je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
Zato sto su moralne nule, gnjide obicne.
Da nisu sra.li po klubu, navijaci bi ih pamtili kao dobre igrace.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 jul 2022, 22:53

Nadam se da dolazi uskoro jos jedan golman.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 11 jul 2022, 22:58

Zukanovic je napisao/la:
11 jul 2022, 22:53
Nadam se da dolazi uskoro jos jedan golman.
Više bi volio jos jednog zadnjeg veznog :D

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 11 jul 2022, 23:18

Zna li se za koliko € je otišao Šababović? Nigdje nisam upratio taj podatak

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.