Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
vidim Pogba nakon potpisa kaze, hoce trofeje.
Je li upratio tko, osvoji li on sta sa MUtd osim LigeEvrope?
Je li upratio tko, osvoji li on sta sa MUtd osim LigeEvrope?
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- FabioMiretti
- Kontakt:
Jest uzeo jos 1 Carling kup.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Brukaju se ljudi. Ovo je baš da pokušaju na kartu dogovorili se sa igračem, Juventus očajan pa će pristati na bilo šta.
Lucasa Hernandeza su platili 80m sa 23 godine. Inter za Skriniara (opravdano) traži 70m sa samo godinom ugovora. De Ligt ima 2 godine još i 22 godine tek. 75m + 15m bonusa može
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Premalo za De ligta 60 miliona
Mozes ti to bolje Hasane
Mozes ti to bolje Hasane

1946
Malo. Mogu pričati i dalje, ali ako se ne približe trazenom ne vidim potrebu prodaje. Mislim da je momak razuman i da se i dalje tu može naci prostor za produženje uz džentlmenski dogovor da ga se pusti ako u budućnosti dodje ponuda kakvu klub želi, a ako Juve ne bude kompetitivan.
Ako se moglo pročitati izmedju redova i ako je sve to istina, glavni razlog zelje za odlaskom je manjak ambicije kluba i nedovoljna snaga za borbu za trofej LP, to mogu razumjeti, ali i klub tu može uskočiti sa projektom.
Ova 2 pojacanja u vidu Pogbe i Di Marie bi bila pravi put da se igrač ubijedi u ostanak.
Svakako, Bayern je tesko odbiti, strasna ekipa, organizacija, ambicija, neuporedivo bolja fudbalska kultura s aspekta drzave itd.
Sada gledam, Leeds ce prodati nekakvog Raphinhu za 72 miliona.
Ako se moglo pročitati izmedju redova i ako je sve to istina, glavni razlog zelje za odlaskom je manjak ambicije kluba i nedovoljna snaga za borbu za trofej LP, to mogu razumjeti, ali i klub tu može uskočiti sa projektom.
Ova 2 pojacanja u vidu Pogbe i Di Marie bi bila pravi put da se igrač ubijedi u ostanak.
Svakako, Bayern je tesko odbiti, strasna ekipa, organizacija, ambicija, neuporedivo bolja fudbalska kultura s aspekta drzave itd.
Sada gledam, Leeds ce prodati nekakvog Raphinhu za 72 miliona.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Dobit cete 70 + bonuse. Ipak imate posla sa gospodom 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mislim da će Bayern baciti novu ponudu na 70 mil i 10 mil kroz bonuse što je realno i pošteno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FabioMiretti
- Kontakt:
Salu na stranu, dobro obavijesteni Agresti kaze da Juventus ocekuje iznos blizi 100 nego 90 kako bi se ovaj posao zavrsio.
-
- Kontakt:
Ma nema od tog nista. Ocigledno nije dobro obavijesten ako misli da ce Bayern dati 100 miliona za njega.FabioMiretti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 21:26Salu na stranu, dobro obavijesteni Agresti kaze da Juventus ocekuje iznos blizi 100 nego 90 kako bi se ovaj posao zavrsio.
- FabioMiretti
- Kontakt:
**** mater jeste nadobudni i prekurceviti likovi. Nije rekao da ce Bayern dati vec da Juventus trazi.Bundesliga je napisao/la: ↑11 jul 2022, 21:29Ma nema od tog nista. Ocigledno nije dobro obavijesten ako misli da ce Bayern dati 100 miliona za njega.FabioMiretti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 21:26Salu na stranu, dobro obavijesteni Agresti kaze da Juventus ocekuje iznos blizi 100 nego 90 kako bi se ovaj posao zavrsio.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nije realno da retardi koji su dali 80 miliona za Hernandeza, dobiju De Ligta za 60 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Hernandez došao iz Atletica gdje je uradio magistarski kod Chola što se tiče odbrane i osvojio titulu prvaka svijeta sa Francuskom i zamisli plaćen 80 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FabioMiretti
- Kontakt:
Hoce za 60 igraca koji ima aktivnu klauzulu od 120. 

-
- Kontakt:
Ocigledno je bilo da sam ono napisao u ne toliko ozbiljnom tonu. Meni uopste ne smetas tamo na temi, ocigledno je da podbadas ali je to u redu jer nije neukusno kako to rade oni debili sa teme Barcelone. A istina je da Bayern nema sanse da da te pare. BILD donosi vijest da Juve ocekuje 80 miliona a da ce se naci negdje na 70-75. A oni imaju insajderske informacije u Bayernu. Rijesit ce se to ove sedmice.FabioMiretti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 21:31**** mater jeste nadobudni i prekurceviti likovi. Nije rekao da ce Bayern dati vec da Juventus trazi.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Uzbudili se ruralni zitelji foruma ko mali majmuni, hoce zucu naseg na popustu, ko da igra za BVB a ne za Juve

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma bit ce to oko 80 i bonusi, a tom cifrom u knjigama Juve ima priličan plus. Mogu ja do sutra pričati kako je to malo za igrača 99 godiste i presvijetle budućnosti, ali ako je stvarno odlucio on onda ni klub ne može previse tu da se igra jer rizikuje free transfer sto je previše nakon Dybale, Berne i sl.
No, pitanje je zamjene, nije bas idealan vakat za naci stopera.
No, pitanje je zamjene, nije bas idealan vakat za naci stopera.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 11 jul 2022, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Coporaju na Marienplatz-u ocekujuci Bracu sa zutim u dzepu ali kakav fail danas ni oni ne vjeruju.BuffonGigi je napisao/la: ↑11 jul 2022, 21:41Uzbudili se ruralni zitelji foruma ko mali majmuni, hoce zucu naseg na popustu, ko da igra za BVB a ne za Juve![]()
Aljegri, out!