Zavrsit ce..al sta ce onda Evander, Rajaz, onaj Boin neki k.urac kako se vec zove..mislim da ce se likovi objesiti od sopstvena muda
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Felix je bio opcija u slučaju odlaska Lewe i Gnarbya ali je takva opcija propala jer će izgleda Gnarby produžiti ugovor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tacnije,Atletico je odbio bilo kakve razgovore o transferu.
Sto bi rekao jedan forumas, gledaj supaka prvo dogovaraju sa igracem pa onda sa klubom.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Bayo nudi 55 fix, +10 bonus.Today's meeting was not conclusive. No agreement reached. Still a distance between Bayern's offer and Juve's demands. Negotiations will continue
Juve trazi 70 fix, + 10 bonus.
- FabioMiretti
- Kontakt:
Juventus ne trazi 70+10, vec 90+0.

Da se ja pitam, pustio bih ga odmah za 75.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pazi da ne dobije.
Ma Bayo i Juve su uvijek imali dobre odnose, de Ligt je 90% novi igrac Bayern
Mene vise zanima hoce li oni propali Katalonci konacno platiti ono sto Bayern zeli za Poljaka ili ce bavarski gigant i i dalje da prska Barcu i van terena
Mene vise zanima hoce li oni propali Katalonci konacno platiti ono sto Bayern zeli za Poljaka ili ce bavarski gigant i i dalje da prska Barcu i van terena
- FabioMiretti
- Kontakt:
smiju li i drugi zahtijevati da budu placeni po zelji ili samo Bayern
- FabioMiretti
- Kontakt:
u Torino sletio crn i optimistican
nakon 3h se vratio u Minhen sijed i popisan
Bolji igrac od Mikkela HansenaFabioMiretti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 18:24Juventus ne trazi 70+10, vec 90+0.
Da se ja pitam, pustio bih ga odmah za 75.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- FabioMiretti
- Kontakt:
ocekujem da se Kiel i Flensburg ukljuce u nadmetanje
Ova gornja slika je kad je odlazio iz Torina..previse je opusten..a interviewe daje sad sa oprezom..naucio iz prethodnih godina..mislim da je ovo done deal..samo se ceka da Juve nadje zamjenu..u suprotnom svakom stoperu koga Juve trazi, cijena bi narasla za najmanje 10milFabioMiretti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 20:05u Torino sletio crn i optimistican
nakon 3h se vratio u Minhen sijed i popisan
- FabioMiretti
- Kontakt:
De Ligt je 90% rijesen..sljedeca meta Mathys Tel..a Laimer najvjerovatnije dolazi sljedece ljeto
Ponuda Bayerna je 60 mil i 10 mil kroz bonuse dok Juventus traži 80 mil mislim da će uskoro biti postignut dogovor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dajte, sklonite sa teme ovu podvojenu licnost u vidu uljeza sa pdf-a koji jos neki nazivaju Seria A.
Neukusni i neargumentovani komentari se prolamaju tokom cijelog dana a dalo se primijetiti da je bacio poneku opasku u prethodnom periodu i to upravo od onog momenta kada je objelodanjeno da De Ligt hoce samo u Bayern...
Prva ponuda glasi 60 miliona plus bonitet od 10 miliona dok Juve trazi 80 miliona.
Vjerujem da je ovo vec zavrsen posao, neko ce reci lako neko ne, no da ne prejudiciramo, sacekacemo sluzbenu potvrdu.
Btw: Adrian Fein, vjecni talenat karijeru nastavlja u MLS-u.
Neukusni i neargumentovani komentari se prolamaju tokom cijelog dana a dalo se primijetiti da je bacio poneku opasku u prethodnom periodu i to upravo od onog momenta kada je objelodanjeno da De Ligt hoce samo u Bayern...
Prva ponuda glasi 60 miliona plus bonitet od 10 miliona dok Juve trazi 80 miliona.
Vjerujem da je ovo vec zavrsen posao, neko ce reci lako neko ne, no da ne prejudiciramo, sacekacemo sluzbenu potvrdu.
Btw: Adrian Fein, vjecni talenat karijeru nastavlja u MLS-u.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- FabioMiretti
- Kontakt:
lahko je sa dortmundzima i frajburgzima pregovarat
bez 90 nema price dalje
bez 90 nema price dalje
-
- Kontakt:
Cuj 90
Pa to ni Juventus sam sebi ne bi platio. Dobit ce 70 i nek se udaraju nogom u guzicu.

Pa to ni Juventus sam sebi ne bi platio. Dobit ce 70 i nek se udaraju nogom u guzicu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- FabioMiretti
- Kontakt:
90 ili prekid komunikacije
moze 80 ali Ramseya i Rabiota da uzmete
moze 80 ali Ramseya i Rabiota da uzmete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.