Jaooo onog penala pm ono se samo protiv nas moze svirati, stvarno bilo bi mi smijesno i da mi nekad dobijemo takav penal ali taj film necu/necemo gledati, jel ovaj sudija bio mehikanac

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
pa, ne realno...Ibisevic 6 puta bolji od Muslimovica npr, previsoke ocijene Hasagicu, Besicu. Izgleda da si ocjenjivao vecinu igraca na osnovu "inace" igrackih kvaliteta, ali ne i ove utakmiceLos_Blanos2 je napisao/la:@zenga uasto ne realno, to je moje misljenje..
Jaooo onog penala pm ono se samo protiv nas moze svirati, jel ovaj sudija bio mehikanac
Da se ponovi penal jer je HAsagic istrco prije nego sto je trebao.vOluMme je napisao/la:[youtube][/youtube]
Što ovaj pomoćnik diže zastavicu?
kako moze biti odlican...tako sto je fenomenalno zatvorio desnu stranu imao par dobrih ubacivanja u napad borio se onaj lik sto je dao drugi gol prdnuo nije pored mujdze...rascistio je par vrlo teskih situacija nije grijesio kod dodavanja osim kod gola...eto kako...po tebi ako covjek pogrijesi on je odmah odigrao katastrofa tekmu...daj ba jarane..Mandrak je napisao/la:Kako može biti odlican kad je lik direktni i jedini krivac za drugi golgruezi je napisao/la:ovako
prvo poluvrijeme ok dobro smo stojali par inteligentnih napada tj jednostavnih i pametnih rjesenja iz kojih smo dosli do 16terca protivnika...par puta smo pod pritiskom finom i jednostavnom pas igrom iznijeli loptu...
hasagic dobar
mujdza odlican ,ono mu je bila prva greska na tekmi inace dobro je zatvarao desnu stranu
spahic standardno
mravac -treba biti retardiran po ovog lika zvat prije jahica....
salihovi-pristojan
besic-sjajan
medunjanin -tu i tamo ,moze proci
pjanic-nelezi mu pozicija krila
misimovic-par finih poteza ali nista znacajno...definitivno klupa protiv rumunije
ibisevic -dosta dobar trcanje borba par finih poteza ,vi koji kazete da je odigrao lose pogledajte tekmu ponovo ,...uz malo srece mogao je postic i gol...
lulic0dobar ,borbenost par dobrih prodora nekontam koji ga **** pape vadi a ostavlja salihovica kad ovaj drugi nece igrat protiv rumunije...
subasic-morao je dobit puno vecu minutazu da vidimo mozemol se na njega oslonut u jakim tekmama,,,
vranjes -pristojan
muslimovic-los
falio je dzeko vidjelo se to ,ova 4231 formacija je smrt za centarfore jednostavno su prisiljeni da puno grijese...
toliko![]()
![]()
...napravio nas je amaterskom ekipom sa onim poklon golom...u ozbiljnim selekcijama bi mu nogu odsjekli poslije onakvog kiksa.
Zašto Meksiko nema takve odbrambene kretene pa da nama poklanjaju onakve golove, protiv Albanije nas ukopa Mravac veceras Mujdža i opet je odlican....ma odlican je majci svojoj samo...niti jedna ekipa na svijetu ne poklanja onakve golove![]()
![]()
![]()
hhehehehe prejak lik ...samo je iznerviro HasagicaSaltCityAttack je napisao/la:ekipa iz Chicaga bila je najvatrenija na stadionu,a predvodio nas je sada vec poznato lice sirom svijeta Sead Mhic... slika ekskluzivno iz hotela
Pustili su ga sto je najvaznije
penal se trebao ponovitivOluMme je napisao/la:[youtube][/youtube]
Što ovaj pomoćnik diže zastavicu?
Totalno si u pravu. Pogotovo za ovo boldirano. Mi nemamo golmana na pasja preskakala da mozemo tek tako jednom strasnom igracu kakav je Begovic zatvoriti vrata zbog prijateljskih utakmica. S njim imamo vrhunskog golmana narednih 10ak godina ako ne i malo jace. Ako mene ko pita ja bi radije da nam on brani narednih 10 godina na svim vaznim utakmicama nego na jednoj ili dvije prijateljske, koje se manje vise organizuju samo da se puni kasa NS.ultrasstyle_tz je napisao/la:Sa Jahicem kojeg ne znam zasto zapostavlja, Dzekom, Ibricicem,Rahimicem, Begovicem, Nadarevicem , Pandzom cak imamo i sirinu kakvu mozda nikad do sad nismo imali. Sad ako izgubimo i jednog od tih igraca sve nam je ovo dzaba. Razumijem ja i taj ponos i inat, i to sto nece nikog da "moli", ali nazalost mi nismo u poziciji da odbijamo niti jednog igraca, cak mozemo i da "molimo" ako treba jer nemamo toliko veliku bazu igraca.
Ovo je vrlo upitno. I ja sumnjam u Papetove diplomatske sposobnosti. Ali ako se kazni jedan nek se kazne svi. Zar nije to jedna kompaktna cjelina, tim. Svi ko jedan. Nebi trebali da favorizujemo igrace koji su vec svojevoljno izabrali da igraju za ovaj haos od ove drzave.ultrasstyle_tz je napisao/la: Pape mora malo biti i diplomata radi mira u kuci, a bojim se da to on ne zna. No opet vidjet cemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.