Jedino ako u gosku ima kakvo krilo josDejan1921 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:28Njih dvojicu su prije potpisa minimalno 15 dana trenirali sa ekipom, ako ne i duže, spremna papirologija, ne može se porediti sa trenutnim imaginarnim krilombraco je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:16Bilo je i pozitivnih primjera![]()
06.09.2016. - Križman i Marković potpisali dvogodišnje ugovore
https://fkzeljeznicar.ba/krizman-i-mark ... ore/21985/
10.09.2016. - Željezničar pobijedio Krupu: Debitanti Križman i Marković donijeli Plavima tri boda
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /160910093
![]()
@manijacikonjic87 ja prije svega govorim o papirologiji, al kad si se dotakao i ovog drugog, stvarno misliš da mi trenutno možemo dovesti takvog igrača?![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Pa do sad vidjenom, sto se tice transfera mogli ste vidjeti da para jos nema. Ne treba se trenutno nadati nekim "imenima".
taman od Leotara nismo ni pobjedili ovih 8 tekmiMrkiMedo je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:10Prvo je kolo, nema smisla sad eksperimentisati na otvaranju sezone i odmah navuci bijes naroda na sebeZna se sastav za subotu, ako neko i potpise od ove dvojice, ne vjerujem da ce odmah protiv Leotara zaigrati.
Treba nam pobjeda za dobro otvaranje sezone i da privucemo naroda na Grbavicu. Leotar je taman protivnik za pobjedu tako da zapeti i pobjediti aBd

- manijacikonjic87
- Kontakt:
to sto ja mogu mastat malo ko moze na ovom forumu tako da..Dejan1921 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:28
Njih dvojicu su prije potpisa minimalno 15 dana trenirali sa ekipom, ako ne i duže, spremna papirologija, ne može se porediti sa trenutnim imaginarnim krilom![]()
@manijacikonjic87 ja prije svega govorim o papirologiji, al kad si se dotakao i ovog drugog, stvarno misliš da mi trenutno možemo dovesti takvog igrača?![]()

Mi smo Željini, Željo je naš !
Nego javim ti se kad krenem na more da znakove prema Boračkom usmjerišmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:52to sto ja mogu mastat malo ko moze na ovom forumu tako da..Dejan1921 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 14:28
Njih dvojicu su prije potpisa minimalno 15 dana trenirali sa ekipom, ako ne i duže, spremna papirologija, ne može se porediti sa trenutnim imaginarnim krilom![]()
![]()

-
- Kontakt:
Treba doci u sto vecem broju u subotu, odlican termin i mislim da bi to mogao biti neki novi pocetak mozda ako se i te druge stvari van terena poklope do kraja mjeseca.
Ipak ne treba stvarati dojam kao da smo vec pobijedili Leotara "ta ce oni" jer smo do sad mogli svjedociti ogromnim oscilacijama u igri pojedinaca, a i odlukama trenera tako da ovu utakmicu treba shvatiti mnogo ozbiljnije jer nas iza nje vjerovatno ceka pauza 14 dana, a na tu pauzu je bolje otici sa 3 boda nego sa manje (u psiholoskom smislu).
Ipak ne treba stvarati dojam kao da smo vec pobijedili Leotara "ta ce oni" jer smo do sad mogli svjedociti ogromnim oscilacijama u igri pojedinaca, a i odlukama trenera tako da ovu utakmicu treba shvatiti mnogo ozbiljnije jer nas iza nje vjerovatno ceka pauza 14 dana, a na tu pauzu je bolje otici sa 3 boda nego sa manje (u psiholoskom smislu).
Ne čeka nas pauza, rekao je Jakirović jučer da neće odgađati utakmicu sa nama bez obzira na to kako oni odigraju večeras.. osim ako ne slaže u narednih 10 dana 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Prodaja godišnjih 0 bodova. Zašto? Zato što nemaju mozga. Isto će biti s posjetom. Umjesto da privučes što više ljudi ti dižeš cijene u situaciji kad si ki.ta ekipa koja se opet neće boriti za trofej. Niko mozga nema trunke.
Jug godišnje idu ko halva!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Ljudi kod nas nisu osvijesteni po pitanju godisnjih karata. Prvi ja necu svaku utakmicu ici na jednu te istu tribinu svaku utakmicu. Glupost je povecanje cijene karata.
Karte se dižu kad igras evropu,kad imas dobru ekipu, pa ko voli nek izvoli. A ovako kad si ki.ta moraš privući ljude a ne kad nemaš da prosis od navijača,pa ih onda opet udaris po džepu. Bezmozgovici jer oni ne kupuju karte guzovace ulaze na utakmice.zeljovac21 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 15:30Ljudi kod nas nisu osvijesteni po pitanju godisnjih karata. Prvi ja necu svaku utakmicu ici na jednu te istu tribinu svaku utakmicu. Glupost je povecanje cijene karata.
Dobar je termin protiv Leotara, raja je dobila neki vjetar u leđa zbog Diglisića, mislim da bi mogli očekivati nekih 5 milja sigurno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- lijevapolutka
- Kontakt:
Neće, deset godina ga ne sklanjaju, neće ni sada, svi znamo zašto. Stavite ga na listu gnjavatora i završite priču sa njim ako vas već toliko nervira

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Hulahopka je napisao/la: ↑12 jul 2022, 15:37Karte se dižu kad igras evropu,kad imas dobru ekipu, pa ko voli nek izvoli. A ovako kad si ki.ta moraš privući ljude a ne kad nemaš da prosis od navijača,pa ih onda opet udaris po džepu. Bezmozgovici jer oni ne kupuju karte guzovace ulaze na utakmice.zeljovac21 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 15:30Ljudi kod nas nisu osvijesteni po pitanju godisnjih karata. Prvi ja necu svaku utakmicu ici na jednu te istu tribinu svaku utakmicu. Glupost je povecanje cijene karata.
Hahahahahahahha ma ti si ki.ta od čovjeka, a još veca ki.ta od navijača Želje…
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
-
- Kontakt:
Prodje jos jedan dan bez napadaca il krila , sve smo blize da cemo u sezonu opet uci bez napadaca pa se cudimo sto ne mozemo uzet u gostima.
Napadača imamo,kako nemamo?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑12 jul 2022, 17:05Prodje jos jedan dan bez napadaca il krila , sve smo blize da cemo u sezonu opet uci bez napadaca pa se cudimo sto ne mozemo uzet u gostima.
-
- Kontakt:
Mislio sam kolko tolko ozbiljnog napadacaHulahopka je napisao/la: ↑12 jul 2022, 17:40Napadača imamo,kako nemamo?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑12 jul 2022, 17:05Prodje jos jedan dan bez napadaca il krila , sve smo blize da cemo u sezonu opet uci bez napadaca pa se cudimo sto ne mozemo uzet u gostima.
Dovodili smo Lendrica pa davao po 3 gola. A Lendric igracina. Nema to veze. Ako bude gurao ovog može to dobro da ispadne..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Cwirek, drzgemboadislic i 54 gosta.