FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Bajram šerif mubarek olsun svima koji slave Kurban-bajram, puno zdravlja, sreće i rahatluka svima, ako Bog da.
-
- Kontakt:
Allah Razi Olsun! Tebi i tvojima također Bajram Šerif Mubarek Olsun!LaBombonera88 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 11:31Bajram šerif mubarek olsun svima koji slave Kurban-bajram, puno zdravlja, sreće i rahatluka svima, ako Bog da.
Sutra protiv Sloge.Stadion u Poljicama,18h
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pomjerena utakmica za utorak 12.07. u 18h uz izvinjenje u "propustu" i prvobitnom dogovoru da se igra utakmica na dan zalosti.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Zna li neko kako su i planirali igrati sutra ipak proglašen je dan žalosti u FBiH, a mi smo klub iz FBiH? Dobro je da je odgođena, nema smisla igrati sutra.
-
- Kontakt:
Allah razi olsun brate! Hvala puno i Tebi i Tvojima također sve najljepše od srca.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2022, 12:09Allah Razi Olsun! Tebi i tvojima također Bajram Šerif Mubarek Olsun!LaBombonera88 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 11:31Bajram šerif mubarek olsun svima koji slave Kurban-bajram, puno zdravlja, sreće i rahatluka svima, ako Bog da.
-
- Kontakt:
Hvala!LaBombonera88 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 20:29Allah razi olsun brate! Hvala puno i Tebi i Tvojima također sve najljepše od srca.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2022, 12:09Allah Razi Olsun! Tebi i tvojima također Bajram Šerif Mubarek Olsun!LaBombonera88 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 11:31Bajram šerif mubarek olsun svima koji slave Kurban-bajram, puno zdravlja, sreće i rahatluka svima, ako Bog da.
-
- Kontakt:
Prije svega Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Zdravlja, nafake i Slobode <3
Nego hoću da pitam, pošto su počeli radovi na stadionu, zna li neko hoće li raditi ono grijanje ispod travnjaka? Znam da je bilo govora o tome, kao blizu je cijev od centralnog pa će se priključiti i uraditi grijanje, ali ništa zvanično oko toga...
Zdravlja, nafake i Slobode <3
Nego hoću da pitam, pošto su počeli radovi na stadionu, zna li neko hoće li raditi ono grijanje ispod travnjaka? Znam da je bilo govora o tome, kao blizu je cijev od centralnog pa će se priključiti i uraditi grijanje, ali ništa zvanično oko toga...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Naravno da ce raditi grijanje ispod terena to i jeste najvaznije u ovom projektu koji kosta 2,5 milona KM.
Eto Secerovic slobodan, trebalo bi ga dovesti… jest da ga ne volim vidit al dobro bi nam doso jer je izmislio loptu za sve nase „veznjake“
Kakav Secerovic, tuta
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Secerovic prevara od igraca, u dusi i glavi ljakse, tako da neka hvala.
Evo "dobili" smo jos 7 dana gratisa priprema, imal iko.iz vrha kluba konacnk da kaze kako stojimo sta zelimo a sta mozemo da ocekujemo. Ako nista bar jos malo suplje da nam bace.
Danas poslije podne lagano u Poljice i dat podrsku igracima.
Evo "dobili" smo jos 7 dana gratisa priprema, imal iko.iz vrha kluba konacnk da kaze kako stojimo sta zelimo a sta mozemo da ocekujemo. Ako nista bar jos malo suplje da nam bace.
Danas poslije podne lagano u Poljice i dat podrsku igracima.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Hoce li u ovoj sedmici biti neko novo ime, evo liga pocinje od petka, mada za nas malo poslije...
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
J3bo ih hljeb da ih j3bo i kontinuirani razvoj kluba. Ni habera o tom razvoju, izvjestaju ikakvom, o tom napretku crno na bijelo, ali imaju obraza furati ispraznu frazu "kontinuirani razvoj". To isto ko kad navijamo "Sloboda sampion" i jos poziva se i Zapad da navija, da to izgleda mocnije i ubjedljivije, a kod mene u porodici evo vec 4. generacija koja nema pojma sta znaci osvojiti pehar, biti sampion necega. Ako izostavimo 1. ligu Federacije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.