Sretan rođendan brate sve najboljeBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jul 2022, 17:52koji je 2. najdrazi ako nije tajna![]()
ode Heba za moj rodjendan lijep poklon
al zabit ce nam ga u prvom duelu sa Igmanom, utjesni pogodak za 5-1
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
I ja sam to primjetio, fali boje na nekim slovima i nekako izgleda jeftino u najmanju rukuJavierBosnia je napisao/la: ↑12 jul 2022, 15:53I ne zelim kritikovati, ali je izgled sezonske po meni bas los ove godine, iznenadjujuce jer su sve ostalo top uradili u svim segmentima. Od kvalitete printa, fonta slova, pa i simetrije izgleda da je iz vremena 2010 god
Ko ima nek uporedi boju clanske, i sezonske i polusezonske od prosle god. 3 nijanse bordo boje. Volio bih da se uzme onaj uzorak sa grba i kao takav koristi za sve, od majica, dresova, clanskih, sezonskih..
Primjer kako treba izgledati kartica je clanska unfks od ove godine
Do smrti odani!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Slažem se, članska od UNFKS je brutalna. Primjetio sam da ove naše članske lagano gube boju, mislim brzo se izgrebu. Meni na polusezonskoj pola bar koda faliMaroon99 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 18:57I ja sam to primjetio, fali boje na nekim slovima i nekako izgleda jeftino u najmanju rukuJavierBosnia je napisao/la: ↑12 jul 2022, 15:53I ne zelim kritikovati, ali je izgled sezonske po meni bas los ove godine, iznenadjujuce jer su sve ostalo top uradili u svim segmentima. Od kvalitete printa, fonta slova, pa i simetrije izgleda da je iz vremena 2010 god
Ko ima nek uporedi boju clanske, i sezonske i polusezonske od prosle god. 3 nijanse bordo boje. Volio bih da se uzme onaj uzorak sa grba i kao takav koristi za sve, od majica, dresova, clanskih, sezonskih..
Primjer kako treba izgledati kartica je clanska unfks od ove godine

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hvala brate mojFoux87 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 18:45Sretan rođendan brate sve najboljeBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jul 2022, 17:52koji je 2. najdrazi ako nije tajna![]()
jel ovo stadion gdje je Pavlovic primio sa centra gol
jeste to je taj stadionBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:11hvala brate mojFoux87 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 18:45Sretan rođendan brate sve najboljeBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jul 2022, 17:52
koji je 2. najdrazi ako nije tajna![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
Nirton je napisao/la: ↑12 jul 2022, 17:56P.S Sretan rođendan RamizeNirton je napisao/la: ↑12 jul 2022, 17:54Klis Buturović PoljeBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jul 2022, 17:52
PP.S Kad smo kod rođendana, sutra vaš član forumske zajednice Zundo/Nirton ima 18. rođendan.![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- AvanGarda46
- Kontakt:
Al sto je najjace od svega, putovali smo vjecnost do Moldavije, lutali po rumuniji i nekim sumama, kasnimo na utakmicu, ulazimo na stadion kad glupan s pola centra primi gol, ma de vracaj nas kuci **** on sve svoje hahahBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:31taj stadion i to tuzno letoobenko21 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:18jeste to je taj stadionBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:11
hvala brate moj
Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
- BegovicRamiz
- Kontakt:
pjeske se trebao vratitiAvanGarda46 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:36Al sto je najjace od svega, putovali smo vjecnost do Moldavije, lutali po rumuniji i nekim sumama, kasnimo na utakmicu, ulazimo na stadion kad glupan s pola centra primi gol, ma de vracaj nas kuci **** on sve svoje hahah
pa ako stigne stigne
Najbolja vijest bukvalno ovo ljeto .Bravof0rest1946 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 18:11https://fksarajevo.ba/vijesti/mensur-do ... 4IOM4ndO1c

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Jeste...BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:11hvala brate mojFoux87 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 18:45Sretan rođendan brate sve najboljeBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jul 2022, 17:52
Jos u revansu lik ga prakticno kitom lobovao hahaha
Pa u penal seriji kloc od 6 penala 5 totalno promasi stranu,i taj jedan sto pogodi stranu lopta mu se odbije nekako od noge u gol
Najgori golman u historiji kluba bez dileme
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Za Ostrakovica, Dzafica i Kanurica je Buffon. Mozda najgori od standardnih golmana, mada i je tu u tijesnoj konkurenciji sa Alaimom i Bandovicem.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:00Jeste...BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:11hvala brate moj
Pa u penal seriji kloc od 6 penala 5 totalno promasi stranu,i taj jedan sto pogodi stranu lopta mu se odbije nekako od noge u gol
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
Ma to sam mislio.Ne racunam ove sto su branili 1-2 utakmice vec samo prve golmane.Ova zadnja dvojica su i Neuer i Yashin i Ter Stegen i Casillas za ovog idiota.Najveci glupan koji je stao na gol od 46'.Svaka utakmica najmanje 1 gol teski kiks a oni ga drzali kao keca 2.5 godine...Tacno se osevapio sto je bacio srednjaknapoleon72 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:05Za Ostrakovica, Dzafica i Kanurica je Buffon. Mozda najgori od standardnih golmana, mada i je tu u tijesnoj konkurenciji sa Alaimom i Bandovicem.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:00Jeste...BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:11
hvala brate moj
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Al’ kako je konama krivo za Dogana 

Kad vec spomenu ta putovanja, pade mi na pamet naš put u Tiranu na utakmicu protiv Kukesia.2013 godina, mi dole išli autobusom dva dana, noćili i trenirali u PodgoriciAvanGarda46 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:36Al sto je najjace od svega, putovali smo vjecnost do Moldavije, lutali po rumuniji i nekim sumama, kasnimo na utakmicu, ulazimo na stadion kad glupan s pola centra primi gol, ma de vracaj nas kuci **** on sve svoje hahah

Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 12 jul 2022, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I meni bi bilo krivo, strašan stručnjak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na tereni i na klupi kod Zrinjskog, 11 hrvatskih državljana.
Može li razlog? Sa njima dogovorio već bio ili?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !