A ne citiras kanu što trola temu lažima?PointBlank je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:41Da je meni samo da saznam ko si, da te vidim i da se uvjerim da covjeku i faca moze smrditi..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za tebe je @KANA Željezničar 1/1, smradu botovski 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Niste ni vi ostali fer. Ako je receno na koji nacin mozemo temu vratiti u normalu u okviru nasih mogucnosti zasto ne postujete to?
Ignorisite i zdravo. Nemojte biti saucesnici.
Ignorisite i zdravo. Nemojte biti saucesnici.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Dogan je fenomenalan i dokazan strucnjak kojeg bi rado angazovali mnogo mnogo veci klubovi od ovih nasih. Pa sve sto je valjalo u Zelji proslo je kroz njegove ruke, ovo im je nakon Mirvica ubjedljivo najvece pojacanja
Ne znam sto biraju ovu boju, ljepsa je tamnija, odnosno slicna onoj na zadnjem dresu. Ova boja je lijepa, ali ne kad je ovoliko zastupljena.
Golmanska oprema je interesantna.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zar vi imate ekonome (mnozina)? Ja koliko sam skont'o, kod vas je Dino sve..i ekonom i komesar i oficir za vezu sa navijacima
Pozdrav za Dinu ako cita ovo.

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
- Kontakt:
Dogan je znao pisati na pokojnom forumu B92. Ostao mi u pamcenju kao dosta korektan lik, potpisivao se svojim imenom..perodeformero je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:04Dogan je fenomenalan i dokazan strucnjak kojeg bi rado angazovali mnogo mnogo veci klubovi od ovih nasih. Pa sve sto je valjalo u Zelji proslo je kroz njegove ruke, ovo im je nakon Mirvica ubjedljivo najvece pojacanja
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Ma jašta je, on sve radi, ovo s ekonomima je interna šala vezana za jednog forumaša ovdjeGrad je nas DS je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:31Zar vi imate ekonome (mnozina)? Ja koliko sam skont'o, kod vas je Dino sve..i ekonom i komesar i oficir za vezu sa navijacimaPozdrav za Dinu ako cita ovo.

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Znam, znam..salim se i ja. Ali cinjenica je da takvih ljudi ima malo u klubovima, sa takvom voljom i entuzijazmom.

Nottingham forest ima tamnu verziju ove trening opreme i kao sto kazes mnogo bolje izgleda , i ovo je ostatak opreme ove iz ovogodišnjeg macron kataloga

kako znamo i umijemo moramo produžiti ugovor s njima malo gdje cemo naci boljeg proizvodjaca opreme i kvalitetu same opreme
Hoceli ove trening opreme biti u prodaji?
Citam sad spominje neko Afriku, sta bi sa onim nasim Afrikancima ili koji su vec??
Mislim na onaj klub sto smo potpisali saradnju sa njim odn masnica iz Londona.
Mislim na onaj klub sto smo potpisali saradnju sa njim odn masnica iz Londona.
Pravo lijepa trening oprema…. Nadam se da ce novu opremu pustiti u prodaju! Ako se ne varam (fakat nisam siguran, ili sam imao peh kada sam dolazio da standardno nije bilo
) od Macron-a osim dresa nista nije bilo…. Kad smo imali Umbro bilo je bas ekstra stvari u Shopu koje jos uvijek nosim!

FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Kasno si kupovao
Bilo je od Macrona i šorceva i trenerki i običnih i polo majica, samo što je to bilo u prvoj turi kad se ugovor tek potpisao

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Sve bi to bilo u redu da ima zavrsen ekonomski fakultet.. Ovako imamo ekonoma bez adekvatne diplome..Grad je nas DS je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:31Zar vi imate ekonome (mnozina)? Ja koliko sam skont'o, kod vas je Dino sve..i ekonom i komesar i oficir za vezu sa navijacimaPozdrav za Dinu ako cita ovo.
Pročepit će negdje.
Izvinite na upadu Omer Joldić novi šef str.štaba NK Bosna Visoko
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.