09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Brzi si od brzine svjetlosti, nije tebi lahko.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma extra smo odigrali bgm, mene su pravo iznenadili. Prvo poluvreme extra, imali smo par dobrih šansi, drugo isto tako dobro, ali nismo imali sreće. Neće lopta u gol mater joj
Kao uvek sami smo sebe pobjedili, ali ovo je bilo dobro izdanje naših. Ja zadovoljan! 

- -Paja
- Kontakt:
Onaj Chicarito je obican komad drveta, to sam jos primjetio u prvoj utakmici za United u Comunitiy Shieldu kad je dao onaj sabanski gol promasivsi prazan gol ali srecom napucao se u glavu i lopta ipak zavrsi u golu
sinoc ga onaj mladi igrac Hamburga svaki put izdominirao i dobio u duelima a biciklo izvodi uspjesno kao Ibisevic, penal 

Dio Arsenala
-
- Kontakt:
Kao ponosni navijač naše reprezentacije ipak treba čestitati Meksikancima,bili su bolji i zasluženo dobili. Jednostavno ne trebamo se vaditi na izostanke Ibričića,Nadarevića,Džeke i kod njih je mora se priznati nedostajalo nekoliko standardnih igrača. Onaj penal donekle je možda i sumnjiv,ali prije svega moramo bit realni i reći da je čast Spahiću,odbrana odigrala ispod očekivanja,mnogo loših intervencija i katastrofalna postavljanja,prvo poluvrijeme vrlo dobro drugo katastrofalno,al opet je važnije da se radi o porazu u prijateljskoj.....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Samo neka ponove onu igru protiv Rumuna, i dobit ćemo obe utakmice...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
sinoc sam pregledao samo prvo poluvrijeme,nisam mogao dalje...pa budem gledao snimak..
ali ono sto se desavalo u prvom poluvremenu moze dobiti prolaznu ocjenu...cak po meni smo i bili bolji,,
samo one silne kornere smo morali iskoristiti..
i one prilike sto smo imali...nesto se trebalo pospremiti u gol..al otom potom mozda nas krene kad nam najvise bude trebalo..
ali ono sto se desavalo u prvom poluvremenu moze dobiti prolaznu ocjenu...cak po meni smo i bili bolji,,
samo one silne kornere smo morali iskoristiti..
i one prilike sto smo imali...nesto se trebalo pospremiti u gol..al otom potom mozda nas krene kad nam najvise bude trebalo..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Odlična utakmica,zalaganje i obzirom na okolnosti ne zaslužen poraz.Ipak bolje je da sad promašujemo i ispucamo kvotu peh golova a da u kvalifikacijama još jači sve to vratimo na svoju stranu.
-
- Kontakt:
ko nije gledao,danas repriza u 17h samo na nasoj omiljenoj televiziji BHT

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mi smo pretplaceni na nevjerovatne promasaje i golove koje ni najveci glupan ne bi mogao smisliti.Batistuta je napisao/la:Odlična utakmica,zalaganje i obzirom na okolnosti ne zaslužen poraz.Ipak bolje je da sad promašujemo i ispucamo kvotu peh golova a da u kvalifikacijama još jači sve to vratimo na svoju stranu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ehhh da je Chikacikacarito clan Arsenala nebi tako pisao-Paja je napisao/la:Onaj Chicarito je obican komad drveta, to sam jos primjetio u prvoj utakmici za United u Comunitiy Shieldu kad je dao onaj sabanski gol promasivsi prazan gol ali srecom napucao se u glavu i lopta ipak zavrsi u golusinoc ga onaj mladi igrac Hamburga svaki put izdominirao i dobio u duelima a biciklo izvodi uspjesno kao Ibisevic, penal

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 10 feb 2011, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Poruka gosp. Sušiću :
Cijenjeni selektore slijedeci put pronađite što slabije protivnike za prijateljske utakmice,između ostalog ekipu kojoj ce vaši izabranici moći zabiti više golova nego što ce to uraditi sebi !!
Potpis:Uvijek je lakše zajebati sebe nego druge !
Cijenjeni selektore slijedeci put pronađite što slabije protivnike za prijateljske utakmice,između ostalog ekipu kojoj ce vaši izabranici moći zabiti više golova nego što ce to uraditi sebi !!
Potpis:Uvijek je lakše zajebati sebe nego druge !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Gledo sam tekmu momci su dobro odigrali.Samo mi nije jasno zasto Pape zove Mravca .Kod drugog gola momak ponovi istu gresku kao protiv Albanije ,postavio se pod loptu(nezna ocjenit let lopte) da bi kasnije i Mujdja pogrijesio.Nije mi jasno da igrac reprezentativac ponavlja dva puta istu gresku.To se uci u kadetskim danima kako se postavitina visoku loptu
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
BIHfan je napisao/la:Mene je sinoc najvise fascinirala igra na sredini terena, kako smo brzo prenosili loptu, kako smo opcenito imali kontrolu. Imao sam osjecaj da sam u nekim trenutcima gledao Barcu. Bravo Pape jako dobro je postavio igru, vec se vidi da zna sta radi. Penal nije postojao, uglavnom bolji smo od Mexica.

Ja pomislio za Meksiko da igra kao Barsa, da ti nisi mislio da smo mi meksikanci

Kamo srece da BiH u ekipi ima jednog Torada. Najveca slabost ovog tima upravo je pozicija zadnjeg veznog,.. Rahimic je destruktivac, nema on organizatorske kvalitete. U ekipi smijes imati maksimalno jednog takvog igraca (vrhunske ekipe nemaju nijednog) ako zelis biti dobar, a mi smo u ekipi imali dvojicu takvih, Rahimica i Muratovica

Penal je cist ko suza. Lakat je zavrsio na vratu Hernadeza gdje mu nikako nije mjesto,... To je penal bez ikakve dileme.
Pogodi ja h1 na kladionici, ali sam ocekiv'o da ce pobjeda biti znatno ubjedljivija. Ipak, ni u jednom trenutku nisam posumnj'o u pobjedu Meksikanaca. Osjetilo se na terenu da su bolja i zrelija ekipa, te da su znatno blize pobjedi. Al' bolji je ovaj Meksiko od mnogo renomiraniji reprezentacija nego sto smo 'mi', tako da nije nikakva sramota sto su 'nas' nadigrali i pobjedili.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
-
- Kontakt:
" Nije Mravac kriv mi smo go..a" tako ispade!aleksandar_veliki je napisao/la:Mozda je Mravac kriv i za prvi gol. Ebe nas televizor, mi svi koji smo bili na tribinama stadiona znamo da penal nije skrivio Spaha, nego Mravac. Ebena ova nova tehnologija. Dajte malo popustite momka, sta god se desi, on je kriv.nisko je napisao/la:Gledo sam tekmu momci su dobro odigrali.Samo mi nije jasno zasto Pape zove Mravca .Kod drugog gola momak ponovi istu gresku kao protiv Albanije ,postavio se pod loptu(nezna ocjenit let lopte) da bi kasnije i Mujdja pogrijesio.Nije mi jasno da igrac reprezentativac ponavlja dva puta istu gresku.To se uci u kadetskim danima kako se postavitina visoku loptu

Jednostavno čovjek ne zaslužuje poziv da igra više za reprezentaciju,svojim kvalitetima ne bi mogao igrati ni za Moldaviju,a ipak BiH selekcija ima doduše ne na bacanje ali ima 3-4 momka koji su tu po kvalitetu bolji od njega,to je sigurno,pa makar se radilo i o bivšem igraču Borca Vuletu Trivunoviću.....
- majestic24
- Kontakt:
Valencia je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Mene je sinoc najvise fascinirala igra na sredini terena, kako smo brzo prenosili loptu, kako smo opcenito imali kontrolu. Imao sam osjecaj da sam u nekim trenutcima gledao Barcu. Bravo Pape jako dobro je postavio igru, vec se vidi da zna sta radi. Penal nije postojao, uglavnom bolji smo od Mexica.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja pomislio za Meksiko da igra kao Barsa, da ti nisi mislio da smo mi meksikanci!? Odlicno tehnicki potkovani svi do jednoga, brz protok lopte, odlicna kombinatorika na malom prostoru, igra na prvu,.. Meksikanci napreduju iz godine u godinu, ocekujem da ce za 20ak godina igrati finale SP,.. Njima samo treba jedan igrac kalibra Kake, Rivalda, Zidana, Ronaldinja, jedan igrac ekstra klase (ofanzivni vezni ili poluspic) koji ce napraviti razliku i materijalizovati odlicnu kolktivnu igru i kombinatoriku. Prije su imali Parda, Osoria i Torada koji su odlicni igraci za njihovu igru, a sada dolaze neki novi, jos bolji, pokretljiviji,... Torado svaku utakmicu odigra perfektno, ne moze on imati los dan. Odlicno drzi konce u svojim nogama, veze dobranu sa vezom, krilom, napadacima,... Unosi sigurnost u igru, perfektan pregled igre i perfektna predaja lopte. On je vec u godinama, ali ne sumnjam da ce meksikanci naci kvalitetnu zamjenu, jer svake godine izbacuju dosta kvalitetnih igraca. Kao sto rekoh, iz godinu u godinu idu uzlaznom putanjom.
Kamo srece da BiH u ekipi ima jednog Torada. Najveca slabost ovog tima upravo je pozicija zadnjeg veznog,.. Rahimic je destruktivac, nema on organizatorske kvalitete. U ekipi smijes imati maksimalno jednog takvog igraca (vrhunske ekipe nemaju nijednog) ako zelis biti dobar, a mi smo u ekipi imali dvojicu takvih, Rahimica i Muratovica. Od svih igraca veceras, jedino je Besic pozitivno iznenadio. On bi mog'o biti taj moderni veznjak ako nastavi sa napredovanjem na ovoj poziciji (ako ga u HSVu budu stavljali u vezu),.. Mislim da bi trebali igrat 'trokut' na sredini terena (kao Barsa
),.. Besic zadnji vezni, desni CM Pjanic, lijevi CM Salihovic,.. Mislim da bi to konacno mog'o biti pristojan vezni red, kako u defanzivi, tako i u ofanzivi.
Penal je cist ko suza. Lakat je zavrsio na vratu Hernadeza gdje mu nikako nije mjesto,... To je penal bez ikakve dileme.
Pogodi ja h1 na kladionici, ali sam ocekiv'o da ce pobjeda biti znatno ubjedljivija. Ipak, ni u jednom trenutku nisam posumnj'o u pobjedu Meksikanaca. Osjetilo se na terenu da su bolja i zrelija ekipa, te da su znatno blize pobjedi. Al' bolji je ovaj Meksiko od mnogo renomiraniji reprezentacija nego sto smo 'mi', tako da nije nikakva sramota sto su 'nas' nadigrali i pobjedili.
Svaka cast na postu. Napkon da se ja i ti slozimo u bilo cemu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Nisam ja rekao da ga treba staviti na stub srama,al jednostavno nije čovjek koji zaslužuje da igra za reprezentaciju.Igrača poput njega imaš u PL koliko hoćeš. Isto tako ako neko sumnja u moje riječi,tj. ima mišljenje da ja imam nešto protiv prezimena Mravac,zbog toga što možda stalno gazim mrave na cesti nema razloga za takvu sumnju. Niko nije pominjao Kerlu ,prvi nisam mislio na njega u prethodnom postu na ovoj temi.....
- Principatus
- Kontakt:
Imaju li negdje statistike za utakmicu?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pustite gluposti raja, dva sretna gola su nas oborila i to je to...
Imali gdje da se skine snimak?
Imali gdje da se skine snimak?
BLUE NATION.
@ valencia
@ majestic24
pogledajte vi obojica malo bolje, ako je ono penal, onda je svako gradjenje lopte, ili prekrsaj ili kazneni udarac..
@ majestic24
pogledajte vi obojica malo bolje, ako je ono penal, onda je svako gradjenje lopte, ili prekrsaj ili kazneni udarac..
Zadnja izmjena: xavi26, dana/u 10 feb 2011, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.