FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Evanderu nadrogirani ste kao i taj mali skeč na vašem avataru.
-
- Kontakt:
Evander se opet previše napucao proteinima ili steroidima, šta već koristi kad bilda.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mozda i jesam, ali to ne mijenja cinjenicu da Lewandovski svim silama zeli da ode od kobasicara, pa cak i za manju platu.
Sta je povod tome?
Piisanje igraca po klubu, kao da je Leverkuzen
Sta je povod tome?
Piisanje igraca po klubu, kao da je Leverkuzen

- HuseinKapetan9
Trazio vecu platu od bayerna,bayern odbio
Barca je spremna ispuniti njegove financijske zelje,zato zeli tamo ici
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Natjerajte Goretzku i Saurmana maloumne da odyebu s naše teme i nećete imati nikakvih upada ni od koga. Pozdrav.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- HuseinKapetan9
Mi da ne pisemo na temi barce,tamo nebi bilo nista pametno za procitati

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
-
- Kontakt:
Skupite još Upamecana i Daviesa od Bauerna. Ne sumnjam da bi isforsirali odlazak iz Farmerlige i za manju plaću.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Razumijem ja frustracije, Bayern je u svim segmentima daleko ispred Barselona, Juventus i slicnog otpada. Ipak je Messi svrsio po faci Barseloni proslo ljeto, dobro ih poprskao.
Evanderu, ko ti je toliko sjebao zivot da ti je lijecenje frustracija na temi Bayerna zadnja nada. Otidji brste na planinu, udahni svjezeg zraka, nadji djevojku, zabavi se malo.

Evanderu, ko ti je toliko sjebao zivot da ti je lijecenje frustracija na temi Bayerna zadnja nada. Otidji brste na planinu, udahni svjezeg zraka, nadji djevojku, zabavi se malo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
To je jedini odgovor na cinjenicu, Lewandovski se popiisao i cini to i dalje, po Leverkuzenu iz Minhena i po baustelcima sa foruma.
Hebo te, bas vas pogodilo, ko da vas je treba prevarila sa zgodnijim i ljepsim
Hebo te, bas vas pogodilo, ko da vas je treba prevarila sa zgodnijim i ljepsim

Odhebao ih Messi jer nije želio prihvatiti smanjene plate i to lik otišao prvom prilikom u yebeni Psg
A kunu se u njega a lik ih popiša čim se mu spomenuli smanjenje plate.
A kunu se u njega a lik ih popiša čim se mu spomenuli smanjenje plate.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FabioMiretti
- Kontakt:
recikliraj to malo, Juventus nije kanalizacijski otpad
dodatno, ponasaj se primjereno i u skladu sa vrijednostima koje propagiramo mi u FK Formula, da ne bi zavrsio u Delfinima, Dragonsima i slicnom otpadu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Zagadiste temu dibidus, pola zadnjih postova treba obrisati.
Volim te Zeljo!!!
Ovaj što nije nick znao napisati je toliko glup da izmišlja neke stvari da bi ispao smiješan. Žalosno je što ni tad nije zanimljiv nikome.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Stvarno ne kontam sto je navijacima propalog kluba iz Barcelone toliko krivo sto ce im za koju godinu prvi spic biti 50-godisnji Lewandowski.
Ako im ga stvarno uvale za 50+ to ce biti karanje kalibra Jenna Jameson iz najboljih dana.
Ako im ga stvarno uvale za 50+ to ce biti karanje kalibra Jenna Jameson iz najboljih dana.
Najbolji igrač svijeta ostaje reče babuka Kahn

Koliko svadbi moraju odraditi da plate Lewu ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FabioMiretti
- Kontakt:
jel ukljucen Serif u organizaciju svadbe
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne znam koliko je porez u Njemačkoj profesionalnim atletama na platu, negdje sam naletio da je 47%. Novinari će naravno raditi svoj posao, prenositi vijesti, Pedulla će reći da su dogovorili 11-12mil plus bonusi, dok će svi njemački reći da je 8-9mil neto. Ukoliko je porez stvarno 47% onda tih 17-19mil koliko je preneseno nije 10mil neto, isto kao i kod Manea, Comana, Sanea, Lucasa, Goretzke. Lewa je druga priča, bio je najplaćeniji sa 24mil bruto. Kakva je situacija u Italiji što se tiče tih poreza, negdje sam čitao da je jako povoljna za strance?Kompromis je napisao/la: ↑13 jul 2022, 08:16How yea no...dirkules je napisao/la: ↑13 jul 2022, 00:11Matthijs de Ligt has accepted to take a pay cut to join Bayern. The Dutchman earns €10m net per year at Juve, a figure that Bayern can't pay him due to the different tax system in Germany. Salihamidžić and Nagelsmann managed to convince de Ligt after one meeting [@SPORTBILD]![]()
Ne zaradjuje 10mil nego 8mil (on i pogba imaju samo tu platu)... ima logicno čovjek i bonuse na platu pa izadje vise... a ako je istina ono sto se vrti u skoro svim medijima da ce imati bruto platu izmedju 18 i 20mil bez bonusa to je vise nego u Juventusu za nekih neto 3-4 miliona i standardno Bild baca supljake... naravno to ce se ispostaviti kao tačno... jest bayern ne moze dati 10mil neto ali moze dati 15mil neto neueru, lewandowskom, 12 comanu, 13 maneu i sl... how yes no od bilda...
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.