Danas stigla

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije dugo trebalo. Naruči ti sezonsku sad pa ti valjda dođe do maja.
Dosao bi on na koljenima pjeske da smo ga zvali.Kakva 3.Svicarska liga poluamaterski nivo.
Na stranici saveza stoji tako
Kuha se, kuha
oni iz BL pisase da su nesto zeznuli oko terena sad ne znam jel trolajuObjektivac1946 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 14:31Samo se nadam da tereni neće postat vaterpolo teren nakon prve jače kiše, ali mi je drago što napokon rade terene. Znamo svi kakav je travnjak bio protiv Veleža na zimu prošle godine..
Ako bude istina, igramo domaće u Parkuši, haman pa isto kao TrebinjeBegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jul 2022, 14:43oni iz BL pisase da su nesto zeznuli oko terena sad ne znam jel trolajuObjektivac1946 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 14:31Samo se nadam da tereni neće postat vaterpolo teren nakon prve jače kiše, ali mi je drago što napokon rade terene. Znamo svi kakav je travnjak bio protiv Veleža na zimu prošle godine..
i za BL i Tusanj govore da ce problem biti oko drenaze
U Mostaru stali radovi jer cekaju cijevi za drenazu,hice to kad rade debili koji pojma nemaju o tome a uzece preko 2.5 miliona. Nadam se da postoje garqncije neke na tw terene jer su ogromne pare u pitanjuBegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jul 2022, 14:43oni iz BL pisase da su nesto zeznuli oko terena sad ne znam jel trolajuObjektivac1946 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 14:31Samo se nadam da tereni neće postat vaterpolo teren nakon prve jače kiše, ali mi je drago što napokon rade terene. Znamo svi kakav je travnjak bio protiv Veleža na zimu prošle godine..
i za BL i Tusanj govore da ce problem biti oko drenaze
Hoce se i usrecit s njim
Trenutno korisnika/ca: greenwood, laznokrilo i 27 gostiju.