FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 13 jul 2022, 00:21

antisisoja1919 je napisao/la:
13 jul 2022, 00:01
klasik je napisao/la:
12 jul 2022, 23:51
Osmankovic dosta spor, slabo se postavlja, slabo zatvara u paru sa Jusicem cemo imat najsporije stopere u ligi vjerovatno

Delic odlican tehnicar, vidicemo kolko ce slobode u igri imat i kolko ce moc pokazat protiv jacih ekipa

M. Osmic solidan bice koristi od njega al dosta slabiji igrac od npr Balica

Komazec odlican covjek za imat ga u ekipu, cini mi se spreman, dosta se krece, trci konstantno, nudi se, prica motivise i postavlja igrace, odlican motivator i neko ko ce sigurni dizat ekipu, fali mu sigurni neki playmaker koji ce snjim igrat

Mehmedovic definitivni napredovao i oslobadja se pomalo, sigurno ce dobit vise zadataka i odgovornosti u igri. Mozda nase najvece "pojacanje"

Osmic i Kapetanovic korektni i kod njih se vidi napredak

Jarovic im dug korak, ima i neko znanje vidicemo kolko ce se koristit i kolko ce pokazat

Said jos jednom pokazao da je majstor, al sa koji ne moze i ne smije igrat svaku utakmicu i pogotovo ne vise od 60 minuta

Eric danas dobar, ja bi probao snjim kao prvim golmanom, dvije 100% sanse skinuo 1 na 1

Hadzibeganovic nevjerovatno brz i sigurno opcija na desnom beku

Ostalo nista po meni vrijedno posebno da se kaze (mozda sam koga i zaboravio)

Ne znam sta je sa Maksimovica, ja vjerujem da on moze

P.S. sudija danas kriminalan, znamo svi ko je da je prijatelj kluba, volonter, aktivista al ovo nije za njega
Napises prijatelju sve ovo, a izostavis dva najbolja igraca drugog poluvremena. Devedzica i Vosnjaka. Mislim da su momci vrijedni pomena makar. Devezdic sve ocistio. Nista pored njega nije proslo. Pogotovo kad se uporedi njegova igra i igra Osmankovica. A Vosnjak pravo osvjezenje u sredini. Stalno se nudi, traži loptu, jak na nogama i bas zeljan igre.
Dobro napomeno sam da sam mozda koga zaboravio.. dug post pa se umorio

Vosnjak se i meni svidja, gradjom i kretnjom me potsjeca na Stjepanovica iz najboljih dana kod nas
Za Devedzica vazi ko i za Mehmedovica, Osmica i Kapetanovica, da je napredovao
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 jul 2022, 00:49

https://fb.watch/edIXKpkOnP/

Osmankovic Kenan ?! De nek isprave ovo, bode u oci.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

SlobodaTuzla075
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla075 » 13 jul 2022, 10:16

Meni je Mehmedovic jos uvijek nedorecen, mora to bolje.

SlobodaTuzla075
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla075 » 13 jul 2022, 12:07

Tarik Kapetanović i Harun Hadžibeganović i ove sezone će braniti crveno- crne boje ♥️🖤
Ova dvojica mladih fudbalera jučer su produžili svoje ugovore na još godinu dana.

Na dodatnu godinu ili jos ovu godinu?

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 13 jul 2022, 12:27

SlobodaTuzla075 je napisao/la:
13 jul 2022, 12:07
Tarik Kapetanović i Harun Hadžibeganović i ove sezone će braniti crveno- crne boje ♥️🖤
Ova dvojica mladih fudbalera jučer su produžili svoje ugovore na još godinu dana.

Na dodatnu godinu ili jos ovu godinu?
Dodatnu godinu a ko zna mozda Kapetanovica uskoro i prodamo.
Sloboda je moja nacija

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 13 jul 2022, 12:28

Na golu imamo dva dobra golmana Bukvića i Erića, ne znam ko će biti prvi izbor ili će se rotirati što je po meni najlogičnije; desni bekovi su sigurni tu imamo Hadžibeganovića i Osmića, a i lijevi bekovi su osigurani sa dva igrača Kapetanović i Ćivić, a na beku igra i mladi Pekarić; stoperi e tu ima Jusić koji je na samom kraju karijera vjerovatno još ova sezona ili još jednu možda odradi u Čeliku kada uđu u Prvu FBiH, ali on je dosta izgubio na brzini, ali opet će komandovati odbranom kao najiskusniji, tu ima i Osmanković koji je nakon povrede totalno pao u formi ali mislim da je zato i došao kod nas da bi se vratio na nivo na kojem je bio u Želji i kada je tek došao u HNL, Devedžić je naš i mlad tako da ja mislim da se na njega može dosta računati, on još nije skupio neko veliko iskustvo ali borbenost u svakoj utakmici će ići glavom na kopacku za Slobodu, i uvijek da 200% od sebe te po meni bolje imati njega nego nekog stranca koji će davati 50% sebe ili manje, a tu je također i Avdić ali njega nismo imali priliku vidjeti u PL tako da o njemu samo znamo da je talenat. Na pozicijama centralnog veznog i defanzivni veznog ima dosta igrača ali nema onih koji bi trebali biti nosio i igre Kurtalić je dobar za klupe, a isto tako i Osmić i Vošnjak, fali tu igrac tipa Balić bilo bi top da se on vrati ili da dođe Grgec takav igrač jednostavno je prijeki potreban, a u paru sa njim ja bih stavio Delića koji može igrati tu poziciju centralnog veznog.Na ofanzivnom veznom ima Mehmedović I Husejinović te mislim da tu treba također neki igrač. Lijevo krilo nam isto treba jer su tu samo Maksimović i mladi Mešić. Desno krilo je dobro pokriveno sa Mujarićem i Sejmenovićem, a i napadači su dobri Komazec, Jarović i Alić koji možda ode na posudbu ne znam kakva je situacija sa njim.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 13 jul 2022, 12:55

E i vi u svašta vjerujete, gdje ćete Simonu vjerovat' :urnebes:

Dalje će se dovoditi samo igrači koji su nam baš sila igrači i koji bi nam baš dobro došli, ako se takvi nađu i dogovore. Jedna je 10ka otpala zbog cijene.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 13 jul 2022, 13:38

Samo na godinu ugovori? Pa zašto ih forsiramo ako odoše besplatno za godinu? Kad bi se i pojavio kupac za te igrače, logično da mu je bolje sačekat kraj sezone nego da plaća obeštećenje. Samo u Slobodi mlad perspektivan igrač može dobit ugovor na godinu.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 13 jul 2022, 13:47

simonknows je napisao/la:
13 jul 2022, 12:55

Dalje će se dovoditi samo igrači koji su nam baš sila igrači i koji bi nam baš dobro došli, ako se takvi nađu i dogovore. Jedna je 10ka otpala zbog cijene.
Hoće li biti šta od pojačanja do utakmice sa Širokim?

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 13 jul 2022, 14:10

tuzlanskinacin je napisao/la:
13 jul 2022, 13:47
13 jul 2022, 12:55

Hoće li biti šta od pojačanja do utakmice sa Širokim?

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 13 jul 2022, 14:15

Kapetanovicu trenutno ugovor istice 2023, ako su napisali da je produzenje, onda je to do 2024.
Sto se tice Haruna, njemu je ugovor izgleda istekao 31.05. tako da ovo je samo na godinu izgleda s njim,
Jedan grad, jedna ljubav!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 13 jul 2022, 15:36

Kako se ostvaruje popust za postojeće članove kod online kupovine članske za novu sezonu?
Kod za popust ili mora lično?
Ako mora lično gdje, kad, može li na stadionu poslije podne?
& $ ?

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 jul 2022, 16:26

Harun je najškolovaniji bek kojeg smo imali. Samo radit, radit i radit s njim. On ako ne izraste u vrhunskog igrača i ako njega ne unovčimo, stvarno onda ne znam koga ćemo i kada...
075

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 13 jul 2022, 16:30

TzBulevar87 je napisao/la:
13 jul 2022, 16:26
Harun je najškolovaniji bek kojeg smo imali. Samo radit, radit i radit s njim. On ako ne izraste u vrhunskog igrača i ako njega ne unovčimo, stvarno onda ne znam koga ćemo i kada...
nije ni dobio priliku,bio u Simm Bau,a inace svi koji nesto pokazu evo u zadnje 3 godine(Muratovic,Hodzic,Numanovic,Bristric)odu za dzaba ili neku mizernu cifru..
Po meni su Hadzibeganovicu trebali ponuditi neki malo jaci ugovor,pojakat cemo se na kraju sezone :bih:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 13 jul 2022, 16:39

Bitno je dati dobru platu Osmankovicu, Civicu i ostalim metuzalemima, a stedit na djeci. Umjesto da se djeci daju malo jaci ugovori, da ih jos vise motivises i na kraju na njima ostavris profit, kod nas sve kontra. Onda se neko zapita zasto djeca prvom prilikom idu iz kluba
Volim tebe, više od sebe

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 13 jul 2022, 16:44

Ma ja sam kupio online, 30 km sa dostavom
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 13 jul 2022, 16:49

13 jul 2022, 16:39
Bitno je dati dobru platu Osmankovicu, Civicu i ostalim metuzalemima, a stedit na djeci. Umjesto da se djeci daju malo jaci ugovori, da ih jos vise motivises i na kraju na njima ostavris profit, kod nas sve kontra. Onda se neko zapita zasto djeca prvom prilikom idu iz kluba
nazalost,jedan nas madi igrac mi je nedavno rekao kako ce tuzit klub prvom prilikom..

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 13 jul 2022, 16:50

Problem je sto SVI ti igraci sa 14-15 godina potpisu sa menadzerima, odnosni agencijana i tu si nemocan jer te ucjenjuju i samo mozes ovako kako ti se ponude da ih tako potpises.
A jos uvijek nemas moc da sad odes u kadete i potpises ugivore sa 10 kadeta i dajes 10 stipendijskih ugovora.
A svim tim agentima je prica, vodim te u Real vodim te u Bayern i djeca se naloze (a i roditelji) i onda ih oni zarobe i tako ti je.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 13 jul 2022, 18:05

admirrx je napisao/la:
13 jul 2022, 16:49
nazalost,jedan nas madi igrac mi je nedavno rekao kako ce tuzit klub prvom prilikom..
Onaj junior Džnešto, pa koga će on tužit jadan :urnebes:
Koliko smo mu to dužni, sigurno je velika cifra, izostala užina za školu :hmmmmm:

Nek' tuži slobodno, Mladost Kikači plaču za onakvim

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 13 jul 2022, 18:10

13 jul 2022, 18:05
admirrx je napisao/la:
13 jul 2022, 16:49
Onaj junior Džnešto, pa koga će on tužit jadan :urnebes:
Koliko smo mu to dužni, sigurno je velika cifra, izostala užina za školu :hmmmmm:

Nek' tuži slobodno, Mladost Kikači plaču za onakvim
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.