Koliko ide agentu?
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Dest ili Memphis u Sevillu s parama. Koji god bude, win-win. To jest AKO pristanu da budu dio deala.
@igrajlopte 🐦
Naravno da je Dembele levat zelio ostati jer mu niko nije ispunio uslove, ponasa se ko da je Messi a ustvari panj obicni koji nema nijednu sezonu dobru u Barceloni.
Buljavi sutra potpisuje ugovor. Nadam se da Raphinha neće biti flop kao zadnji Brazilac koji je doveden iz engleske lige.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
SLUŽBENO: Raphinha je novi igrač Barcelone! Katalonci su upravo potvrdili transfer vrijedan 58 milijuna eura, a kroz bonuse bi Leedsu moglo pripasti dodatnih devet. Brazilac upravo prolazi testove i uskoro slijedi potpis.

Još se samo čeka da babuka Kahn pusti najboljeg igrača svijeta i napad kompletiran.
Trincão i zvanično u Sportingu, posudba sa opcijom otkupa.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
let3 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:36SLUŽBENO: Raphinha je novi igrač Barcelone! Katalonci su upravo potvrdili transfer vrijedan 58 milijuna eura, a kroz bonuse bi Leedsu moglo pripasti dodatnih devet. Brazilac upravo prolazi testove i uskoro slijedi potpis.
![]()
Još se samo čeka da babuka Kahn pusti najboljeg igrača svijeta i napad kompletiran.

Dobijate odličnog tehničara s odličnim brojkama u Premiershipu. Mislim da će ubijati u Barci, očito je da ste mu bili velika želja. Valjda i Bavarci ispoštuju i puste Lewu u puno jaču ligu i veći klub.
Kaze Romano da je obavezna opcija otkupa od deset miliona. I da su ugradili buy back klauzulu koja vrijedi tri godine.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Lewa je shvatio da se zlatna lopta može dobiti samo u ozbiljnijim ligama i većim klubovima.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:51let3 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:36SLUŽBENO: Raphinha je novi igrač Barcelone! Katalonci su upravo potvrdili transfer vrijedan 58 milijuna eura, a kroz bonuse bi Leedsu moglo pripasti dodatnih devet. Brazilac upravo prolazi testove i uskoro slijedi potpis.
![]()
Još se samo čeka da babuka Kahn pusti najboljeg igrača svijeta i napad kompletiran.![]()
Dobijate odličnog tehničara s odličnim brojkama u Premiershipu. Mislim da će ubijati u Barci, očito je da ste mu bili velika želja. Valjda i Bavarci ispoštuju i puste Lewu u puno jaču ligu i veći klub.
FC Barcelona and Sporting Clube de Portugal have reached an agreement on the loan of Francisco Trincão until 30 June 2023. The deal includes the option to purchase the player when the loan period expires.
Tako piše na zvaničnoj stranici kluba. Možda ima neki detalj u ugovoru, pa ako ga ispune kupovina postaje obavezna.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ovoj ekipi samo još bekovi trebaju, ali ne otpad tipa Azpilicuete i Alonsa, nego igrači koji bi ugrozili Albu i Desta, iako Dest ne bi ni smio biti starter.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- HuseinKapetan9
Dokle god BIG BENZ igra na ovom nivou,lewa moze osvojiti zlatnu loptu jedino na igricilet3 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:55Lewa je shvatio da se zlatna lopta može dobiti samo u ozbiljnijim ligama i većim klubovima.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:51![]()
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Može li iko dotičnom maloumniku koji očajnički želi komunikaciju sa mnom objasniti šta ovo znači, pošto me non stop nešto citira i dolaze notifikacije.Post je postao/la HuseinKapetan9, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.
- HuseinKapetan9
Dzabe ignore lista kada maksuz otvoris i pogledas sta sam napisao

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Mislim da pored stopera iz Holandije, od 90 miliona eura, Benzema nema sanseHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 15:05Dokle god BIG BENZ igra na ovom nivou,lewa moze osvojiti zlatnu loptu jedino na igricilet3 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:55Lewa je shvatio da se zlatna lopta može dobiti samo u ozbiljnijim ligama i većim klubovima.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:51
![]()

Evo belaja na pomolu

Na kraju ce ga Laporta puškom otjerati

Gdje sad ta velika ljubav prema Barceloni, svi su oni svjesni da im je Barto nerealne ugovore davao, naravno nije njihova krivica ali ako vec toliko vole klub nek to pokazu. I nemoj da mi se sad levati nakace sa pitanjem bil ja pristao na smanjenje plate ili slicno u svojoj firmi, nije isto ni priblizno, on na racunu vec ima 20 miliona minimalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.